- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
DopeBob #17175 üzenetére
Kizártnak tartom az ugrást, főleg az ekkora mértékűt.
Egyszerűen muszáj mutatniuk ahogy John megérkezik Deresbe, és azt amikor Sam és Bran felfedik számára a származását. Ez annyira meg van alapozva, hogy nem lehet "el kótyavetyélni". (#17177) pulffy
Szerintem még mindig nem annyira op mint Dany. Bár igen, ha ki lesz mondva, hogy ő Azor Ahai akkor mindenki felett fog állni. Bár én már most is úgy gondolom, hogy John "kikerülhetetlen". Annyira közösség kedvenc (nekem is a kedvencem), hogy nem tehetik meg innentől, hogy negatív figurává válljon vagy meghalljon. Nem azt mondom, hogy neki kell a vastrónra kerülnie. De teljesen pozitív lezárást kell kapnia annak a karakternek. Ha az HBO ezt nem teszi meg, akkor csak azért mert "sokkolni" akarnak. De szerintem borzasztó rossz döntés lenne részükről. Láttunk már annyi fail sorozat lezárást, hogy elég volt. John-t innen nem szabad elb*szni. Nem vagyok happy end párti, de ingább legyen az mind John "kiherélése" ha már ennyit építették azt a karaktert, és ilyen "magasra emelték". Én Dany-től vagyok rosszul. Nyirják ki, legyen az John tragédiája, és ezen megerősödve mindenkit aprítson le egy lángoló karddal! (#17178) oxox
Simán el tudom képzelni, de én azt mondom a 8. évadban már nem a vastrón a lényeg. Talán már most sem az. Sokkal többet ki lehet ebből hozni a vastrónon túl. Bár Cersei (sztem) meghal, én tudok egy nagyon nagy spoilert amit nem tudom le írjak e róla..(Bár lehet ti is olvastátok már) -
csababarca
őstag
válasz
DopeBob #11627 üzenetére
Persze de én nem is mondtam,hogy ez lesz.
Csak,hogy a fő karaktereknek -akármilyennek is vizionálják tévesen a regényt stb, - lesz hatásuk a végkifejletre, ha lesz egyáltalán csata a Másokkal,ott ott lesznek ezek az emberek (Dany,Jon,Bran...)...szerintem.
Ettől még elbukhatnak, de mi értelme az egésznek,ha teszem azt, a végén majd egy Lord Walder Frey jön ki jól ebből, aki képernyőn volt 30 percet úgy összesen (szerintem annyit sem).Lesz itt kavarodás, de Jon sem véletlen lett feltámasztva, Danyt sem mutogatnák feleslegesen,a sárkányokat pláne nem.
Hogy uralkodni fognak e,vagy lesz e min uralkodni,az már megint más kérdés.
-
Sareth
senior tag
válasz
DopeBob #6872 üzenetére
Ez már csak így szokott lenni, de nyugi lesz/van mit nézni, elröppen gyorsan az a röpke egy év
A hosszabb epizódokat nem támogatnám mert ez a mostani szűk egy óra is bőven elég hogy hosszú távon ne unjunk rá. Ha belegondolsz a mostani évadból az első öt rész most is könnyen felejthető volt...
-
M3oH
addikt
válasz
DopeBob #5283 üzenetére
Érdemes az első könyvvel kezdened, mert rengeteg plusz info van benne. Illetve elég jól szétszórták a köteteket, nem igazán lehet pontoson megmondani, hogy honnét kezd. A 4 évad főleg 3 kötet, de van benne a 4 és 5ből is rendesen. Arról nem is beszélve, hogy sok mindent elégé "átköltöttek" a sorozatban, értsd: baromira nem úgy van a könyvben.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest