- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy szoktam hogy nézem a sorozatot meg ide járok a topikba olvasgatni a véleményeket. Semmilyen más oldalon nem szoktam got tartalmat keresni meg belefutni sem. Érdekel a sorozat de annyira nem hogy én még az adott rész után rákeressek got infókra. Majd mikor jön az új rész azt megnézem és kész.
Sőt most legutóbb annyira nem volt infóm a hogy két nappal később tudtam meg hogy már kint van az új évad első része(i). -
jonnyjoker01
veterán
Ki a legrosszabb apa... : nem értem miért Stannis. Stannis egy felsőbbrendű cél érdekében áldozta fel a lányát úgy, hogy szerette őt. Tywin Lanister pedig gyűlöletből ítélte halálra, egész életében gyűlölve Tyriont. Az igaz, hogy nem halt még Tyrion, de ettől függetlenül szvsz ő a legrosszabb apa.
Szerintem legérdekesebb hír : Lebukott a Havas Johnt alakító Kit Harington
-
Jeoffry-ba is pont az volt a jó hogy könyvbe gyűlöltem aztán a sorozatba csodáltam hogy az a srác milyen jól eljátsza a szerepet mert tényleg még ha csak nézett is azt is úgy hogy utálni való legyen. Persze ebben az is segített hogy tényleg baromi ellenszenves feje van.
Viszont a Ramsay-t játszó színészt nehezebb volt megutálnom ebben a sorozatban mivel előtte ismertem őt egy másik sorozatból ahol ő volt az abszolút pozitív karakter és nekem nem fért össze az ő arca az ipari gyökér szereppel.
-
Majd aki joffrey-t játszotta elmondja neki hogy kell kezelni ezt a helyzetet.
Egyébként én nem utálom ezért. Nem ő szúrta le, hanem ő is. Ráadásul utoljára, addigra meg szerintem már mind1 volt hogy szúr e vagy sem. Csak most megint van egy gyerek akit utálhat mindenki akkor meg had szóljon.. -
laceszgamer
addikt
Ned attól függetlenül is ment volna segítőnek, illetve Dany szálát sem befolyásolta. Amit valóban megindított az Bran utazása a falon túlra, gondolom ha nincs az esés aztán a holló, akkor esze ágába sem jutna a falon túlra indulni. Ja meg ami még beugrott az a Tyrion és a vadak esete, bár ha belegondolunk, ez is csak odáig nyom a latban, hogy Nedet lábon szúrják, meg Tyrionnak csatlósai lesznek egy ideig. Ned kivégzése ettől függetlenül is bekövetkezett volna gondolom, tekintve, hogy mi volt a fő indok. -
tomiii.
aktív tag
-
aizen92
addikt
Ha Stannis nem kap semmi díjat ezért az évadért, akkor nem tudom mi kell a kimagasló színészi teljesítményért. Hihetetlen színész. Emmy-t és Globe-ot neki!!!
Imádom amúgy Benioffot hallgatni, olyan fülbemászó kellemes hangja van, és könyves hiszti ide-oda, azért elég jó kis évadot hoztak össze a végére.
-
DaveNo1
veterán
Én erről az évadról annyit tudok mondani, hogy az első 7 rész valóban kicsit lapos volt, de utolsó 3 ütött.
A két top szál észak (azon belül is leginkább a fal és azon túl), valamint Essos volt, ami azért sokat elárul arról, hogy 3 húzónév határozza meg a sorozatot (Jon, Dany, Tyrion) szerintem.
-
kentucky
őstag
Star Wars 7-ről is dobhatnának egy kritikát trailer alapján, mondjuk lehet már előre megírták
kenwood: Transformers valóban elég gagyi, de szerintem sok Adam Sandler, képregényadaptáció stb. film van ami könnyed kikapcsolódást nyújt, és félre ne érts az Interstellar az egyik kedvenc filmem.
-
kenwood
veterán
A nagy amerikai bevetel pont egy jo merce.
Konkretan az osszes film,ami az elso heten 50 millio felett hoz a jenkiknel,garantaltan egy nezhetetlen szemet.Persze ez izles kerdese is.
Aki 10 percnel tobbet kibir egy Transformersbol,az Adam Sandler filmekbol, vagy barmelyik kepregenyadaptaciobol, annal nyilvan masok az igenyek. -
-
-
aizen92
addikt
Elsőt már linkeltem
második elég viccesés amúgy tényleg.
-
Gyuri27
félisten
Engem megrázott Raiden halála is. A máglya halál meg eleve kegyetlen.
Egy azonban biztos. Ezt az élet mutatja. Akik nagyon magasra másztak sokszor saját családjukat és minden mást is beáldoztak azért. Ez az ára.
Az, hogy ez helyes vagy sem döntse el mindenki maga. Majd atyánknál mindenki elszámol. Az azonban biztos birodalmat sok vérrel és könnyel építettek és építenek most is. -
gerii
addikt
Catelyn-t reanimálta a pap, volt is pár fejezet a könyvben vele, de kb ennyi. Sandor csak simán meghalt (feltételezhetően), amikor otthagyta Arya. (#6739) csababarca: köszi, dereng olyasmi is, hogy
Asha Greyjoy-t elkapták és az ő szemszögéből mutatták be a tábort. batai15: ha Jon
hulláját átdobják a Falon még bármi történhet -
aizen92
addikt
Spoiler izé következő évadra: bár aki nem olvasta, úgyse fogja tudni miről hablatyolok
kövi évadban
Mads Mikkelsen fogja játszani, akkor én hibernálom magam, mert nem fogom tudni kivárni ezt az 1 évet....ha Varjúszemű Euront
100% hogy nem ő,de olyan badass lenne.....Gyuri27:
spoiler ne olvasd! következő részekre, mert fix hogy nem a következőt érinti.90% -
-
batai15
félisten
jó csak nyitott szemmel nézem.. adott egy dagadt szűz csóka , akinek valszeg ez első és utolsó nője... na érted... erre az meg meg nyergeli... na meg az arc kifejezések.. bármikor elsülhet...
hát na sok pite meg hasonló fimnen nőttem fel..
Pitterix: elhiszem, de érdekel a könyv, főleg hogy egyre jobban eltérnek.
Egyébként igen nem kiemelkedő ez az évad, de mondjuk eddig tetszik. -
Pitterix
őstag
-
batai15
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPad topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest