Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
V@ns
aktív tag
válasz
vargalex #61722 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy mi az a PPPoE megmondom őszintén, nem mozgok otthon ebben a témában kicsit sem.
Jelenleg van egy router ami wifis, bejön a net, bemegy a routerbe, és ennyi. Ezt le szeretném cserélni erre a nagyobbra, mert azt mondták, hogy jobban járok vele, és a felszabadult router menne tovább máshoz.Utána kérdeztem az előző tulajtól, ennek (elvileg) van webes felülete, de nem tudom, hogy hogy kell elérni, puttyról meg csak hallottam életemben, nem kellett használnom soha.
-
poirot
őstag
válasz
vargalex #61594 üzenetére
Igen, v2-es legújabb firmware-t raktam fel kb. 2 hete, semmi mókolás nem volt rajta, csak az a bajom, hogy netről nem érem el az oldalamat, viszont érdekes, hogy total commander-rel FTP kapcsolódás megy a synology.me-vel.
Tehát azért raknám vissza régit, mert ott minden müködött.
-
unravel
őstag
-
haliho0
tag
válasz
vargalex #61572 üzenetére
Az IP szerint Kínából próbálkoznak, és sajnos az egész napi log tele van vele. Ezek véletlenszerűen próbálkoznak, vagy esetleg egy netes vásárlásom alapján?
Milyen védekezés ajánlott ilyen esetekre? Erős jelszó, gondolom. Ha van egy ilyen állandó próbálkozóm, le tudom tiltani? -
sabrinho
tag
válasz
vargalex #61548 üzenetére
Igen, persze. A UPC-n aktív a dhcp, az 192.168.0.1, a Tp-link-en inaktív, default gateway 192.168.0.1, saját ip 0.2. Tulajdonképpen "jól" működik, azzal a kis hibával, hogy még az mp3 is beszaggat. Ha kihúzom a LAN-ok közül a UPC-től jövőt, akkor a lejátszás tökéletes, de nincs net... A két eszköz a Tp-linkhez van csatlakoztatva. A negyedik LAN port üres. Elméletileg nincs adatforgalom a szaggatás közben a két router között.
-
chros
őstag
válasz
vargalex #61453 üzenetére
Igen, koszi. De: most neztem utana, a hivatalos CC r46767-bol keszult, az enyem pedig r46822! (igy ismet az fordult elo, hogy egy par nappal regebbi revizio-t belyegeztek meg hivataloskent, en pedig epp azokban a napokban forditottam egyet.)
Ami erdekes, pont a r46822-ben van egy ilyen:
" kernel: restore 640-bridge_no_eap_forward.patch to its original form
It was corrupted in r38528. The most obvious symptom is repeated messages like this:
Tue Sep 8 08:25:18 2015 kern.warn kernel: [77141.972226] br-lan: received packet on wlan0 with own address as source address"WTF?!
Alex, te melyik kernelt hasznalod?
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex #61392 üzenetére
Igazából lustaság, mert megoldhatnák. Igény is lenne rá.
Lehet mutogatni funkcionalitasra meg barmi masra, lenyeg hogy ott van benne a lehetoseg es nem akarják megcsinalni. Kivancsi lennek hogy milyen tuzfalfunkcionalitas hianyozna... switch konfigolas meg, van par oszt szevasz. Nem kell izombol megoldani a SoC-nak, csak ugye konnyebb dolguk lenne a drága fejlesztőknek ha nem kéne ilyenekkel foglalkozniuk.
Még mielott azt mondja valaki hogy dehát szabadidőben meg nem pénzért csinaljak, ők valasztottak maguknak ezt.Itt a kihivas akkor, lehet nekimenni megoldani. E helyett inkabb szétbrennolják a szoftot évek óta hogy kulonboző trukkokkel még többet facsarjanak ki a sajat megoldasukbol, ami nem rossz mert mar allitolag v2-n 350Mbps is átmegy, de ennyi erovel reg megoldhattak volna a "nehezebb" úton.
-
pigster
senior tag
válasz
vargalex #61189 üzenetére
Az /overlay -ben csak bin, etc, root, usr van.
Nem tudom, ez lényeges-e:
Memória:
Összes elérhető 47716 kB / 61764 kB (77%)
Szabad 33108 kB / 61764 kB (53%)
Gyorsítótárban van 11148 kB / 61764 kB (18%)
Átmeneti tárban van 3460 kB / 61764 kB (5%)ill.
Szabad hely: 8% (44.00 KB) -
sz.gery
csendes tag
válasz
vargalex #61086 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a forced N valóban nem volt kipipálva. Most kipipáltam, mentettem a beállítást, újra is indítottam a routert de a telefon továbbra is 20 MHz-et kap, a laptopnál oké a 40MHz.
Még egy kérdés: -55 - -60dBm körüli jelerősségnél laptoppal 50-60Mb/s letöltési sebesség az reális és ne is várjak többet, vagy azért lehetne még mókolni vele valamit? Közvetlenül a router mellett 70-80-at mérek most.
-
frap
csendes tag
válasz
vargalex #61013 üzenetére
igen:
config wifi-device 'radio0'
option type 'mac80211'
option hwmode '11g'
option path 'platform/ath9k'
option htmode 'HT20'
option disabled '0'
option txpower '20'
option country 'US'
option channel '6'config wifi-iface
option network 'wwan'
option ssid 'UPC Wi-Free'
option device 'radio0'
option mode 'sta'
option bssid 'xxx'
option eap_type 'peap'
option auth 'MSCHAPV2'
option identity 'xxx'
option password 'xxx' -
frap
csendes tag
válasz
vargalex #61011 üzenetére
a kapcsolat:
kern.info kernel: [ 201.390000] wlan0: authenticate with 06:7e:34:1a:42:3d
kern.info kernel: [ 201.410000] wlan0: send auth to 06:7e:34:1a:42:3d (try 1/3)
kern.info kernel: [ 201.420000] wlan0: authenticated
kern.info kernel: [ 201.430000] wlan0: associate with 06:7e:34:1a:42:3d (try 1/3)
kern.info kernel: [ 201.430000] wlan0: RX AssocResp from 06:7e:34:1a:42:3d (capab=0x411 status=0 aid=1)
kern.info kernel: [ 201.440000] wlan0: associated
daemon.notice netifd: Network device 'wlan0' link is up
daemon.notice netifd: Interface 'wwan' has link connectivity
kern.info kernel: [ 201.830000] wlan0: disassociated from 06:7e:34:1a:42:3d (Reason: 23)
daemon.notice netifd: Network device 'wlan0' link is down
daemon.notice netifd: Interface 'wwan' has link connectivity loss -
frap
csendes tag
válasz
vargalex #61008 üzenetére
a folyt.:
daemon.info dnsmasq[1936]: started, version 2.71 cachesize 150
daemon.info dnsmasq[1936]: compile time options: IPv6 GNU-getopt no-DBus no-i18n no-IDN DHCP no-DHCPv6 no-Lua TFTP no-conntrack no-ipset no-auth no-DNSSEC
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCP, IP range 192.168.2.100 -- 192.168.2.249, lease time 12h
daemon.info dnsmasq[1936]: using local addresses only for domain lan
daemon.warn dnsmasq[1936]: no servers found in /tmp/resolv.conf.auto, will retry
daemon.info dnsmasq[1936]: read /etc/hosts - 1 addresses
daemon.info dnsmasq[1936]: read /tmp/hosts/dhcp - 1 addresses
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: read /etc/ethers - 0 addresses
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPINFORM(br-lan) 192.168.1.237
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPACK(br-lan) 192.168.1.237 pc-PC
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPINFORM(br-lan) 192.168.1.237
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPACK(br-lan) 192.168.1.237 pc-PC
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPREQUEST(br-lan) 192.168.1.237
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPNAK(br-lan) 192.168.1.237 wrong network
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPDISCOVER(br-lan)
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPOFFER(br-lan) 192.168.2.237
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPREQUEST(br-lan) 192.168.2.237
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPACK(br-lan) 192.168.2.237 pc-PC
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPINFORM(br-lan) 192.168.2.237
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPACK(br-lan) 192.168.2.237 pc-PC
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPINFORM(br-lan) 192.168.2.237
daemon.info dnsmasq-dhcp[1936]: DHCPACK(br-lan) 192.168.2.237 pc-PC -
frap
csendes tag
válasz
vargalex #61005 üzenetére
Szia, íme
Mon Nov 16 21:46:40 2015 daemon.notice netifd: Interface 'wwan' is enabled
Mon Nov 16 21:46:40 2015 daemon.notice netifd: wan (1709): Sending discover...
Mon Nov 16 21:46:43 2015 user.emerg syslog: setting up led USB
Mon Nov 16 21:46:43 2015 user.emerg syslog: setting up led WLAN
Mon Nov 16 21:46:44 2015 user.emerg syslog: knockd: can't load library 'libpcap.so.1.3'
Mon Nov 16 21:46:44 2015 user.emerg syslog: - init complete - -
TeeJay
félisten
válasz
vargalex #60891 üzenetére
lehet hogy azoknak erősebb a procija de sima otthoni felhasználásra 1000-es DIGI-ig nem kell több
HW NAT van benne 940-et vígan tol LAN-on
wifi-n meg úgysem megy ennyi még AC-val sem szóval az a proci még évekig nagyon elég lesz alap otthoni felhasználásra. aki persze alternatív FW-t akar használni vagy routeren torrentezni az vegyen újabbat
gigabites sebességről fentebb meg még évekig nem fogunk lépni
10gigás WAN és LAN vezérlőt sem ma fognak még routerbe rakni de ha lenne is ilyen egyik szolgáltató sem emelne a gigabites netet mondjuk 2gigabitre mert full felesleges mégjó lesz ez a router míg le nem rohad
a V3-nak annyi előnye lesz még hogy pár gyári FW biztosan jön még rá míg a V2-re most jött ki pár hete egy és szerintem nem is fog már több mivel nem sok gond van vele -
TeeJay
félisten
válasz
vargalex #60885 üzenetére
hardverileg mindenre elég a QCA9558 proci benne hiszen a csúcs AC-s routerek lelke is ez csak ott van még egy AC-s wifi vezérlő rápakolva.
persze kérdés hogy miért nem lehetett akkor a V2-re is új FW-t kiadni V3 helyett ha azonos minden...
gondolom azért hogy legyenek új vevők mert van egy tippem hogy ebből a routerből adják el a világon a legtöbbet
vagy a 841ND-ből és így kutya sem venne új cuccot meg AC-s routertúgyis lesz rá megoldás hogy könnyen lehessen V3-ra frissíteni V2-es routert egyszerű felhasználóknak is
-
Janusz001
őstag
válasz
vargalex #60867 üzenetére
Nos, úgy néz ki, hogy egy jó nagy reset helyretette a dolgokat és most megy a fentebb linkelt beállításokkal és összekötésekkel. Ezen a részén akkor túl vagyok.
Viszont a tp link wifi -én továbbra sem tudok forgalmat bonyolítani, kiírja, hogy csatlakoztatva van a telefon, de az oldalak nem töltődnek be.Másik kérdés : Az iptv működik a 1043 -ba dugva is?
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #60851 üzenetére
Igazad van, annak meg sok értelme gyári fw-vel nincs.
Jannusz001: Véletlenül nem iptv-s thome van? találkoztam már olyannal, hogy le volt fooglalva két port iptv-nek és azon nem lehetett netezni (külön VLAN más beállításokkal), én is pont switch móddal szívtam.Te magad írtad.
Igy még a netet sem érem el a gépről. Mit rontok el? -
raidx
őstag
válasz
vargalex #60771 üzenetére
Sajna ezt kapom
-ash: /etc/init.d/uhttpd: not found
Valamikor ez a router EU megfigyelő volt. Lejárt az idő és rám hagyták. Akkor lecseréltem a firmware-t és Gargolylet raktam rá. Mikor a 1043 nálad volt javításon ezt használtam. Azután dobozba pihent még kölcsön nem kérték. Sajna azóta gépet és hdd-t is cseréltem, így a korábban leírt infók elvesztek. A WR741ND könyvtárába van egy miniserver nevű progi. Úgy rémlik azt is használtam anno a firmware cseréhez.
-
raidx
őstag
válasz
vargalex #60766 üzenetére
Nem ért hozzá, egy hölgyről van szó. Ha csak a veje nem piszkálta. Voltak itthon Angliából pár hetet. Most egy másik szomszéd hölgy szeretné elkérni mert az övé megállt és beadta gariztatni. Pár hónapos a kütyüje.
Ezt kapom vissza.
root@Gargoyle:~# cat /etc/openwrt_release
DISTRIB_ID="OpenWrt"
DISTRIB_RELEASE="10.03.1-RC6"
DISTRIB_CODENAME="backfire"
DISTRIB_DESCRIPTION="OpenWrt Backfire 10.03.1-RC6" -
Jolly87
tag
válasz
vargalex #60759 üzenetére
Remek, kár, hogy nem olvastam utána. De nem értem akkor miért van rajta gigabites port ha nem tudja?
Én csak azért vettem routert, mert a digi nem adott wifi képes modemet. Viszont telefonozni szükség lenne a wifire. De nyilván nem azért fizetek gigabitet, hogy csak a tizedét használjam ki. A V2 tudja a normális gigabitet? Vagy az is csak a töredékét? MIt ajánlanál, mit vegyek az elvárásaimnak megfelelően?V2, vagy esetleg WDR3600-as? -
-
chros
őstag
válasz
vargalex #60548 üzenetére
Bocs, igen, 2 helyen is elirtam :
...
- ha a 1. gepen toltok valamit fullon, akkor a feltoltes leesik 1500 KiB/s kore
...
- ha a 2. gepen toltok valamit fullon (a feltoltesi sebesseg be van korlatozva) (az 1. csak feltolt), akkor a feltoltes leesik 1100 KiB/s kore"ha megy a letöltés az elvisz valamennyi feltöltési sebességet is. Így a (tapasztalt) feltöltési sebesség csökkenése teljesen normális."
De ilyen mertekben???
Nincs valamilyen halozati parancs, amivel szimulalni lehetne a routeren atmeno forgalmat ketiranyban? (pl. iperf)(#60544) kenand: "Nem túl erős a rooter. Torrent masinának letöltésre nagyon gyatra"
Felreertetted, nem a router tolt, hanem a rakotott laptopok. (Lehet, hogy en irtam rosszul)
(#60547) Intruder2k5:
az nem ADSL, hanem VDSL : aha, hat nem tudom, mert itt broadband, fibre, stb nevet adnak neki. A lenyeg, hogy PPPoE-n keresztul csatlakozunk, igy az MTU-t a tuzfalban allitja a router."én első körben kikötném azt a routert egy próba erejéig, és tesztelném direktben a modemről, kábellel, PC-vel"
No, ezt akartam elkerulni(nem csak en hasznalom az eszkozt, igy macera a kivonasa.) Majd a hetvegen talan lesz ra alkalom, ha addig nem jutok semmire.
Koszi
-
Funky81
csendes tag
válasz
vargalex #60525 üzenetére
...és valóban. köszönöm a segítséget. remélhetőleg innentől minden flottul megy már
sajna úgy emlékeztem, hogy a beállítási könyvtárnál nem volt / jel. nem tudom miért emlékeztem így :S de most már hibátlan
még egyszer köszönöm mindenkinek a rengeteg jótanácsot és segítséget.legyen szép napotok
-
Funky81
csendes tag
-
-
Pr3s
aktív tag
válasz
vargalex #60453 üzenetére
Bocsánatot kérek mindenkitől, én vagyok kialvatlan, emlékeim szerint C5 volt, de most nézem meg, hogy amit én akartam írni, az Archer C2 volt, és
Headless:
Nem AC-t akartam írni, hanem, hogy ez is Dualband.
Etele:
Kérek ne haragudj Te sem, hogy sikerült fals infot írnom, szóval WDR-3600 vagy Archer C2, ezek egy árban volnának, és aztán feljebb van a 4300, ami nem sokkal jobb az imént említettektől, és efölött van a C5-ös Archer, suste kolléga ilyennel tolja.
A többit tartom, a kondi csere még segíthet a routereden, ha akarsz vele mókolni, ha nem egyéb a gondja szegénynek. -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
vargalex #60388 üzenetére
Szia,
Van erre valami megoldás?
Akármennyit nyomtatok, az utolsó oldal beakad, és meg kell szakítani a nyomtatón a nyomtatást, hogy ki lehessen venni a papírt. Ha pl 15 oldalt nyomtatok le, akkor 14 szépen átmegy, majd az utolsó ott figyel.Elég bosszantó. Ja, canon pixma mp150
-
Balázs1986
őstag
válasz
vargalex #60261 üzenetére
Ez szívás, pedig videón jól mutatott. Pedig logikus lett volna egy teljes átjárhatóság kialakítása PC-Pi2-WinPhone között. De akkor indokolatlannak érzem a nagy beharangozást.
Így nincs mese, az illetőnek x86/x64 gép kell, vagy továbbra is ARM valami könnyen átlátható Linux (Ubutu pl. szerintem tök egyértelmű) annak a pár szolgáltatásnak. Vagy tényleg belenyúl a router-be, de akkor türelmesen, sok szabadidősen.
Na de befejeztem a hsz gyűjtést, ez már nagyon off -
suste
veterán
válasz
vargalex #60122 üzenetére
az alap BB vagy CCrc3 + a mi 9092/backup felületünk kiegészítve a flash funkcióval jó lehetne
túl sok dolgot nem kell hozzátenni már, és lehetne is leforgatnipersze a tftp kérdést jó lenne tisztázni...bár a végső gyári v3 fw flashelést azt mindeki maga is megteheti, ha szükség van rá....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex #60116 üzenetére
A csomagban van a vágott firmware (windows alatt is van dd), hogy minden egyutt legyen.
Headless , suste: elmeletileg V2 és V3 gyári firmben is van TFTP recovery, az eredeti leiras kitér rá. Az hogy nem frissitjük az U-Boot -ot, elmeletileg nem jar semmilyen hátránnyal és valóban, ez esetben egy hibrid routerünk lenne. Ha valoban nem jar semmilyen hátránnyal.
Sanya: nem akartam tovabb színezni, szerintem érthető kezdőknek is.
1., igen, a gyári firmware upgrade menupontot hasznaljuk
2., igen, ujrainditas utan belogolunk a router webes felületére és a megadott helyen engedélyezzük az SSH hozzaferest.
3., igen, ujrainditas utan a gyári firmware upgrade menuponttal flasheljuk az eredeti, vágatlan gyári firmware-t. Ez utan, mint irtam, csak a V3-as firmware-ek fognak felmenni.De V2 mindig butább lesz mint a V3, a korabban emlitett szoftveres különbségek miatt.
-
gyocsiv
tag
válasz
vargalex #60068 üzenetére
szia
port továbbítási szabályokat nem tart meg! próbáltam már resetelni törölni.....
ideig-óráig megtartja, és utána mintha elfelejtené!
egy Syno Nas-t kötöttem rá.... kb este beállítom... minden tökéletes!!! távolról elérek mindent, ftp....helyi háló....és másnap délelöttre szétesik.....!
egyszerűen a router-t ujraindítom....és minden megy tovább! és megint feltudja tanulni a portokat mindent, és megint 1 nap/ éjszaka után elfelejt mindent!
a Syno Nas másik 2db routerral kipróbálva..hibátlanul műkszik!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
vargalex #60010 üzenetére
Esetleg nem digi?
De az.
Ott elég gyakran előfordul hibás színsorrend bekötése, ami a PC-t nem, de a routereket általában zavarja.
A régi ruterrel jó... DI-524
PC-n le van tiltva a PPPoE kapcsolat?
Sose volt beállítva, mindig volt router.
A router log-ja nem mond valami értelmeset?
Ha megmondod hol találom, belinkelem vagy ilyesmi.
-
suste
veterán
válasz
vargalex #59606 üzenetére
Valszeg nem jól értelmezi a luci/csatolási pontok oldalt -mint ahogy mások is.
A csatolási pontoknál nem kell szerepeljen a /mnt-s csatolás, mert nem fstab-bal történik!
A csatolt fájlrendszerknél kell csak látszódjon. De mivel a legtöbben megszokták, hogy a csatolási pontoknál látták régebben (és ez a feltünőbb), ezért gyorsan hozzáadják kézzel.....ezzel jól keresztbetéve az automountnak.
Szóval elöször ezt kéne rendberakni.Az extroot és a swap az persze más, ezeknek látszódnia kell ott is.
A swap-et helyrerakja az automount, de az extroot-ot (még) nem.
Az automount működik mert láthatóan felcsatolja /share/extroot -ba a partíciót, de az ellenőrzés miatt gondolom nem rakja a helyére az fstab-os beállítás szerint.
Egyébként szerencse hogy így van, mert különnben megont kezdődhetne az egész kavarás, hiszen az extroot partícióna a rossz beállítások vannak.
Erre az lenne a legjobb megoldás, ha kitörölné az extrootos csatolást is a luciban, majd a formázó 3.1-gyesével újraformáztatán....szerintem...
-
J_A_m
csendes tag
válasz
vargalex #59575 üzenetére
Köszi, emlékeztem erre a válaszodra, de mivel te úgy általában az opciókról is beszéltél, ezeket csak mellékesen kiemelve, előbb az infószerzés irányába indultam, ahonnan ezt a konkrét opciót kaptam elsőre.
Egyébként a noatime nem hozott nálam semmi változást. Egyelőre gúglitól se kaptam további használható infókat. -
Headless
őstag
válasz
vargalex #59575 üzenetére
Automountba beépítettem, mindkét opciót, ntfs csatolás esetén, big_writes,noatime írási és olvasási sebesség pendrive-al 6 mb/s körül mozog
Majd suste felrakja a full mentést abban benne lesz a frissített automount, 0.7-ben pedig nyilván ez lesz.
Sebesség mérést sambán keresztül végeztem.
big_writes nem hozott gyorsulást nálam mert megnéztem én is man page-t a kapcsolók miatt, noatime-ra nem is gondoltam volna hogy gyorsítana... Mindenesetre köszi Alex a tippet
-
J_A_m
csendes tag
válasz
vargalex #59543 üzenetére
Megszaglásztam a helyzetet:
1. A routerre feldugom az NTFS vinyót, semmi. Nemhogy automount, de egyáltalán nem látni a vinyót, /dev-ben sincs nyoma sem, pedig a HDD Led azonnal virít. Lehúz, madzag megmozgat, visszadug, semmi. Lehúz, gépre dug, HDD tökéletes. Visszadug routerre, semmi. Router tápja kihúz, bedug, HDD-vel, semmi. HDD lehúz, router Luciból újraindít, majd utána HDD feldug, és lőn műxik.
Fogalmam sincs mi volt ez, kihúz, bedug, leállít, újraindít, hiba nem reprodukálható.2. Minden szolgáltatás fut, de a torrentek pauzélva, és nem használok semmi egyebet:
2/1. Másolás routerre dugott vinyók közt Puttyal:
EXT4 to NTFS-re ~2,5MB/s
NTFS to EXT4 ~6MB/s2/2. Laptopomról FTP feltöltés wifin (300Mbit) keresztül:
NTFS-re ~2,5MB/s
EXT4-re ~7MB/s2/3. Laptopomról FTP letöltés wifin (300Mbit) keresztül:
NTFS-ről ~6MB/s
EXT4-ről ~10MB/sEzek mennyire reálisak? Van esélyem érdemi sávszélt találni egyáltalán? Mondjuk azt nem értem, miért 2,5 most a múltkori 1,5, nem kizárt, hogy akkor seedelt vmit a transmission.
+1 ötlet:
Mi van, ha az első pontban vázolt helyzetet az aktív HUB gyenge tápja okozta? Esetleg a vinyók elérési sebességét befolyásolhatja az USB-HUB tápellátottsága?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest