- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panhard
tag
válasz
Janusz001 #63218 üzenetére
Szia! Nekem is pont ez volt a problémám. Ugyan ilyen routerem van, ugyan ezzel a fw-vel.
Nekem az segített, hogy visszaraktam a gyártó oldaláról az elérhető legfrissebb firmware-t. Az eggyel régebbi, mint ami nekünk rajt volt. Igaz csak 2 nap telt el azóta, de megy rendesen. Előtte naponta csinálta, hogy egyszer csak nem enged csatlakozni semmit, kéri a jelszót, amit persze nem fogadott el.
csak újraindítás segített rajta.
-
válasz
Janusz001 #63218 üzenetére
Ezek a log sorok inkább a WAN interfészre vonatkoznak tippem szerint, bár ez nincs megjelölve benne, de gondolom PPPoE neted van, ezért küszködik a DHCP-vel az etherneten. A telefon üzenete már konkrétabb, felhasználói azonosítási probléma, ha viszont így van, akkor sajnos passzolom, hogy ez mitől lehet x nap elteltével, de tuti nem normális. Marad az fw frissítés ha van rá lehetőség, vagy áttérés CFW-re.
-
válasz
Janusz001 #63216 üzenetére
Ilyenkor az SSID azért látható? Kábeles eszközről csatlakozva, belépve az admin felületre, nincs valami erre utaló a logban? Firmware a legfrissebb van rajta? Reset volt már, manuális újrakonfigurálással? Van más WiFi hálózat is a környékben? A csatorna beállítás fixen van?
-
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #62960 üzenetére
Hmm... beléptem a router web felületére, status fülön a default gateway nél azt írja, hogy wan port is unplugged. Ez mit jelent? Lehet ez lenne a hiba? Egy Telekomos dlink dcm704 -el van összekötve, itt segítettetek a beállításokkal, eddig működött rendesen, de ez wifi probléma kezd az agyamra menni, lehet elszállt benne valami?
-
powerwade
senior tag
-
suste
veterán
válasz
Janusz001 #60869 üzenetére
Proba szerencse. Meg nem irta senki, hogy gyari fw-vel probalta volna broadcom-os eszkozzel osszehozni, es sikerult-e. Nekem openwrt-vel nem jott ossze.
Az igazi wds nem megy (ua ssid/titkositas), de openwrt/ddwrt-vel a repeater biztosan mukodik, a gyari wds mukodeset pedig nem ismerem...
Szerk: ja elneztem, te tplink G-s eszkozt irtal? Nekem a linksys ugrott be...
-
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #60868 üzenetére
Probléma megoldva, encryptiont auto ra tettem és így már jó.
Még egy kérdés így hirtelenjében. Akkor ugye most a 1043 switch módban van, sajna amiért eredetileg vettem volna, az a wifi része, hátha a jele elér a kívánt helyre, sajna nem. Rendelkezésemre áll egy wr542g router. Össze -e lehet őket hozni wds -el? -
Headless
őstag
válasz
Janusz001 #60858 üzenetére
Dugd át a lan kábelt egy másik portba, vagy csekkold le, hogy ebbe a portban milyen ip-t kapsz mondjuk számítógéppel, ha ugyanazt a portot használod, mint amikor a wan-ba dugtad és akkor volt net, akkor biztos nem áll fent az ami nálam volt. Ebben az esetben tényleg akkor képekkel illusztráld mind két router beállításait és akkor úgy tudunk segíteni.
-
Headless
őstag
válasz
Janusz001 #60842 üzenetére
Szia!
Gondolom a wan portba dugtad és kb semmit sem állítottál, így két alhálózat lett.
Megoldás: switch mód.
-
Headless
őstag
válasz
Janusz001 #60754 üzenetére
Nem lehet és nem a 1043 a hibás hanem az 542g... nem fog menni. amit amúgy szeretnél az a WDS... Persze az kivitelezhető, hogy külön ssid-t külön csatornán szórjon tovább ha a két eszközt összekötöd kábelell.. De ez nem az amit te szeretnél.
2 db 1043 vagy 2 db újabb fajta n-es szabványú tp-linkkel már megtudod csinálni a továbbszórást.
suste: 542g-re NINCS openwrt.
-
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #60753 üzenetére
Még egy dolog. Ezt a routert ha esetlegesen nem lenne elég a hatótávolsága, akkor össze lehet -e hozni egy tplink wr542g -vel, hogy a wifi jelet tovább tudjam küldeni? Bridge mode vagy nem tudom pontosan mi ennek a neve (amikor a channel és az ssid és ugyanaz marad).
A Telekom által biztosított dlink dcm704 -et nem tudtam erre rávenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest