- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo75
aktív tag
válasz
#60252516 #67422 üzenetére
Most már értem,szóval a szabvánnyal van a bibi, nincs gond a routerral sem csak épp nem passzolnak a szabványok a wifi kártyával. Akkor így jártam sajna
. Egyenlőre nem tervezek router cserét. Esetleg tudnál ajánlani olyat ami tudja az ac-t, és mondjuk nem méreg drága?
Csak hogy mit érdemes később vegyek. Köszi.
-
suste
veterán
válasz
#60252516 #59957 üzenetére
nem csináltam még én sem sambapass-os elérést, de logikusan nézve:
-1. képen kiveszed a pipát a vendégtől
-2. képen meg van adva a sambapassword fájl elérési útvonala, amiben gondolom fel kell venni a user/pass párosokat
többinek nézz utána az openwrt wiki-ben (google: openwrt wiki samba) -
Headless
őstag
válasz
#60252516 #59211 üzenetére
Trunkban (openwrt.org-ról letölthető verziókban) van LuCI. Véletlen nem beállítások megtartásával frissítettél? Ha igen próbálj egy resetet, Nah meg próbálj meg belépni telneten (nem ssh) hogy valóban működik-e a router, vagy csak frissítés előttről megmaradt a DHCP cím.Bocsánat mégsem RC2-ben nincs LUCI
Openwrt.org
* Known Issues
- Sysupgrade on brcm47xx may fail by running out of memory when using .bin or .chk files. Please use .trx when using rc1 (it was fixed in rc2).
- openssl and strongswan are outdated. If you intend to use either of them please update the packages using the snapshots repository: https://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/
-Luci is not included in the RC2 images -
SipiBcs
őstag
válasz
#60252516 #59211 üzenetére
Pls ne tőlem kérdezd, mert egyrészt kínai nekem amit írsz, másrészt vak vezetne világtalant, ha én válaszolnék!
Amennyire én értek hozzá: a Suste-be csak ki kellett keresnem a Wan-t, beállítani a szolgáltatóm jelszavát, ezután engedélyeztem a wifit és lejelszavaztattam. Mindezt Luci-ban, tehát csak körbe kellett néznem és beirkálnom az adatokat.
Headless: köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged