- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly87
tag
válasz
vargalex #60759 üzenetére
Remek, kár, hogy nem olvastam utána. De nem értem akkor miért van rajta gigabites port ha nem tudja?
Én csak azért vettem routert, mert a digi nem adott wifi képes modemet. Viszont telefonozni szükség lenne a wifire. De nyilván nem azért fizetek gigabitet, hogy csak a tizedét használjam ki. A V2 tudja a normális gigabitet? Vagy az is csak a töredékét? MIt ajánlanál, mit vegyek az elvárásaimnak megfelelően?V2, vagy esetleg WDR3600-as? -
Jolly87
tag
Sziasztok, ma vettem egy 1043ND 1.8-as routert.
Gigabites nettel rendelkezem, router nélkül meg is volt a kb 800-as sebesség. Beüzemeltem a routert és lecsökkent 80 megásra a netem. cat6 os kábeleket használtam. A kérdésem, hogy miért nincs meg a gigaporton keresztül a sebességem? Gondolom beállítás probléma?!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest