- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
tobias40 #60697 üzenetére
"ezért kérdeztem hogy már elavult volna erre a pár feladatra"
Nem, sosem volt ra kepesUgyhogy, a DNLA felejtos ilyen adatmennyiseg mellett. Valami mast kell kitalalnod.
De tenyleg, ez azert szornyu; igaz, hogy egy elore konfigolt rendszerrol van szo, de akkor is. Egy 7 eves laptop "100x" tobbre kepes. -
chros
őstag
válasz
tobias40 #60695 üzenetére
Megneztem a specifikaciojat a NAS-odnak: 1.2 GHz CPU, es 256 MB (!!!!) ram! A ram mennyisege egy vicc!!!
Es ezt 60e korul arultak 3 eve HDD nelkul??!!!
A medialejatszod DNLA-t hasznal a NAS-on keresztul a lejatszasra?
Ha igen, ugy tudnad leellenorizni, hogy a medialejatszo helyett egy laptopot dugsz a kabel vegere, es sima fajlmegosztason (latom szamba fut) keresztul elinditod a kivant filmet a laptopon, s nezed, hogy beszaggat-e. Ha igy is szaggat, akkor a NAS nem birja a a terhelest sajna. Ha igy jol mukodik, akkor a DNLA-t nem birja ekkora bitrate-aju fajlokkkal.(#60693) HUTCHDB: Gyari vagy custom firmware? Mindkettot lehet, de celszeru (foleg custom-nal , pl openwrt) csak az adott verziora visszatolteni a backup-ot, vagy megkerdezni a keszitoit, hogy mehet e a backup vissza ra.
-
chros
őstag
válasz
tobias40 #60689 üzenetére
Ahogy Suste javasolta: allits le minden szolgaltatast a NAS-on, majd probald ki ugy a lejatszast mikozben nezed a CPU hasznalatot.
Ha ez igy mukodik, akkor egyesevel inditsd el a szukseges folyamatokat. Kezd a torrenttel, majd a tobbivel, ha van.
Szerintem a kamera szoftver lesz a ludas. Ha valoban az, akkor probalj meg mas tomoritest beallitani benne, ha lehet.
Egyebkent milyen NAS ez, milyen procival, memoriaval, halokartyaval? link?(#60690) Major112: sajna ebben nem tudok segiteni, csak szeretnem hogy ilyen netem legyen
Melyik vezioju a wifi routered? v2? Gyari firmware?
Es milyen eszkoz van elotte (amit a digi adott)? Vagy nincs semmi, csak egy utp kabel? -
suste
veterán
válasz
tobias40 #60618 üzenetére
Ilyenkor mindig az a fura nekem, hogy valaki BD iso-kat, meg 3D-ket akar nézni (amik ráadásul nagyon olcsó beszerzések voltak gondolom), de nem tud áldozni pár ezrest a gigabites switch-re
Még az is mellékes szinte, hogy elég-e a 100Mbit.Egyébként linksys nélkül, közvetlen a mediaplayerbe kötve nem szaggatnak a filmek?
-
Headless
őstag
válasz
tobias40 #60615 üzenetére
Megmondtam, a wrt54g-re csak olyan eszközt köss, aminek nem létfontosságú a sávszélesség, bár mint mondtam a 100-as lan bőven elégnek kellene lennie, de ez most nem oldja meg a problémád.. Szóval mérlegelj, melyik eszköznek létfontosságú a gigabit, az menyen közvetlenül a 1043-ra.
Ott van leírásban az első, vagy második lábjegyzet... Vagyis igen bekapcsolod a wifit beállítod és lesz wifi is, de mint korábban említettem ez külön ssid, külön csatorna, és nem lesz automatikus váltás a routerek között.
-
Headless
őstag
válasz
tobias40 #60606 üzenetére
Legjobb ha reseteled a routert ahogy a leírás is azzal kezd, mivel amíg te nem tudsz a kérdésemre válaszolni, hogy miket állítottál be, hogyan kötötted össze stb, addig nem tudok segíteni. Ott van lépésről lépésre leírva mit kell csinálnod. Még az is ott van a linkben hogy kell resetelni...
-
Headless
őstag
válasz
tobias40 #60599 üzenetére
Lynksys-en a default gateway-t, DNS-t beállítottad a 1043 lan ip-jére, valamint subnet mask megegyezik?
Akkor cserélj, és ne a linksys mögé tedd, amire streamelnél, és próbáld ki úgy, de a 100 mbit-nek elégnek kell lennie még ha felezed is akkor is,de azért olyan eszközöket köss a linksysre amelyeknél nem annyira fontos a sebesség..
-
Headless
őstag
válasz
tobias40 #60597 üzenetére
Full hd-s filmek streamelésére kábelen bőven elegendő a 100 mbit/s amit szolgáltat akár a wrt54g, akár a 340 gd.
Teljes megoldás, új openwrt képes router vásárlása. Azzal ügye megoldod a wifi barangolást, azonos ssid teljesen azonos wifi hálózat, mindig a jobbikhoz csatlakozik a kliens. Ha ez most mégsem annyira szükséges, akkor bármelyiket utána kötheted, bár én inkább wrt54-et kötném, az egy jó öreg vas, stabil g-s wifi.
-
Headless
őstag
válasz
tobias40 #60595 üzenetére
A válaszok milyenségért boccs.
A linksys-ben hol kell kikapcsolni a DHCP-t ddwrt alatt?
Te használod, nem tudom.Ha te sem tudod google, de amúgy a lan ip beállítasa körül szerintem.Most látom hogy a TL-WR340GD dobozára az van írva hogy "wds bridge"!Nem ez kell nekem??
Nem véletlenül írtam openwrt képes routert, gyári fw max gyári fw-vel fog menni. Gondolom nem véletlenül van openwrt a 1043-as routeren...És még annyi hogy ilyenkor gigabites lesz a vezetékes hálózatom????
Amit a 1043-ra kötsz igen, viszont amit a wrt54g-re az nem. -
Headless
őstag
válasz
tobias40 #60593 üzenetére
Amit te szeretnél az a WDS. Ezen eszközök párosításával nem nagyon kivitelezhető... a 1043 jó, de mondjuk abból kéne akkor már még egy. Vagy valami újabb openwrt képes tp-link. Ez a rész csak a wifi vándorlásra igaz és hogy azonos ssid van.Ennek beállítására sustenak van egy kiegészítő felülete, azzal pár perc beállítani.
Mögé kötés megteheted, csak a wifi továbbszórás másik ssid-vel fog történni.Ennek lépései.
1. Főroutert békibe hagyod.
2. alrouter lan ip-jét a fő router hálózatába állítod (szabad ip cím legyen). majd kikapcsolod a DHCP-t.
3. Főroutert/alroutert összekötöd LAN-LAN portokon keresztül.
4. Alrouter wifijét beállítod, használod. (célszerű: különböző ssid, csatorna)a barangolást megpróbálod a klienseken automatizálni valahogy.(android alatt pl e-robot, tasker)
-
siddis
őstag
válasz
tobias40 #53582 üzenetére
Hát az enyém ment már 741-es meg 841-es táppal is, de annak kisebb a leadott áramerőssége, első körben azért a "méretesebb" TP-Link-ek környékén keresgélnék vagy aminek van USB-je.. De univerzális táppal is működőképes a dolog, megfelelő dugóval, polaritással és teljesítmény adatokkal..
-
siddis
őstag
válasz
tobias40 #53580 üzenetére
Első körben szerintem kérjél valakitől az ismerősi körödben.. Akkor szerintem a visszaállítást hanyagold, inkább csináld kézzel a mentésből, mindegy milyen verzióról van is szó.. A létrehozott .tar.gz-t meg tudod nyitni WinRAR-al és csak szöveges fájlok vannak benne..
-
Pr3s
aktív tag
válasz
tobias40 #53574 üzenetére
Én első körben a tápot cserélném ki, mert 2 év alatt gyengülnek azért, mert azt mondod, ez a firm eddig tette a dolgát, aztán ha tápcsere után is nyűglődés van, akkor jöhet firmware csere, bár én megkérdezném a szolgáltatót is mit baxtatják a hálózatot éppen.
A régi firmben lévő beállításokat semmiképp ne akard megtartani, a csomagok frissebbek, emiatt szerkezetileg eltérő helyen vannak bizonyos fileok, így kavarodás lesz az új firmwareben, mentést készíts róla, és abból kiírod vagyis átírod a konfig fileok érdemi részét, copy-paste-el.
Remélem még időben írtam. -
siddis
őstag
válasz
tobias40 #53571 üzenetére
Megbízhatóbb az én router-emen ez a firm wifi szempontjából mindenképpen..
Ha ennyire régi Vargalex-ed van, akkor felrakhatod az Ő 1.1.7-esét is szerintem, megnézed hogy azzal szakadozik-e, aztán ha nem jön be, akkor lecseréled susté-ére..
Elmentem vásárolni, bocs, majd visszanézek valamikor.. -
siddis
őstag
válasz
tobias40 #53567 üzenetére
WIFI-RŐL NEM SZABAD.!!!!
Épp azt mondtam, hogy nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy a mentés visszaállítása teljesen működőképes, mert újabbak a csomagok benne, de próbáld ki.
Ha jól emlékszem van benne "openwrt" és "bootstrap" -felület is, bármelyiket választhatod, nézzél rá a Google-képekben, hogy mi a különbség.. -
siddis
őstag
válasz
tobias40 #53564 üzenetére
Javaslom suste-firmware-jét, egészen friss.. Innen..
Mentést mindenképpen érdemes csinálni, ha másképp nem megy akkor is meg lehet nyitni WinRAR-ral és ki tudod nézni belőle a beállításokat,még ha visszaállítani direktben nem is tudod..Még nem csináltam ilyen visszatöltést, illetve nem tudom hogy a frissített csomagok működnek-e a régi konfigokkal.. -
suste
veterán
válasz
tobias40 #48757 üzenetére
ha nincsen aktív wifi kapcsolat, akkor a wifi ikon felül nem látszik az androidon!
ilyenkor: beállítás/vezetéknélküli hálózatok/wifi beállítások és ott látszanak az elérhető hálózatokés ha nincsen nyílt hálózat, akkor semmilyen figyelmeztető nem jön elő! csakis a wifibeállításokban tudsz rákeresni a hálózatokra (vagy esetleg külön erre való alkalmazással)
-
suste
veterán
válasz
tobias40 #44427 üzenetére
attól még fix ip mert a DHCP-n belülre tetted, csak van esély az összeveszésre másik DHCP-s géppel (ami éppen a fixre osztott IP-t kapná a routertől)
ezért kell kívülre tenni, és akkor csak az lehet a baj, ha kézzel állítasz be 2 gépnek ua-telvileg az ARP táblán látnod kell: luci/állapot/útvonalak/ARP
kis olvasmány a tartományokhoz: [link]
aztán még tovább olvashatsz, hogy kitaláld mi lehet neked jó... -
suste
veterán
válasz
tobias40 #44420 üzenetére
mindíg az a kérdés, hogy ki lesz aki be akar lépni hozzád
sima userek ellen, egy sima MAC szűrés is elég (titkosítás nélkül)
expert ellen meg semmi nem elégvalahol a 2 között kell olyat találni, ami téged megnyutat
nálad szerintem az lenne a jó megoldás, hogy más tartományban lenne a router, titkosítás nem lenne, de lenne MAC szűrés
így azért nem olyan nyitott a dolog -
suste
veterán
válasz
tobias40 #44416 üzenetére
ha már ilyen tévhitben voltál, akkor azt is tartsd észben, ha véletlenül mégis használnál majd FIX IP-t (kliens oldalon beállítva), akkor azt úgy kell beállítani, hogy a routeren engedélyezett tartományon kívül essen (routeren: 100-200, akkor kliensen pl 201),hogy véletlenül se ütközzön egyik DHCP-s eszközzel sem
mert ezt is félre szokták értelmezni, és fordítva gondolják.... -
suste
veterán
válasz
tobias40 #44411 üzenetére
pont ezt szerkesztettem bele utólag
amiről Te beszélsz, az a statikus DHCP, vagyis megmondod melyik eszköz milyen IP-t kapjon amikor kéria routeren amikor beállítasz egy max tartományt, akkor azt állítod be, hogy hány kérést teljesíthet, de ez nem egyenlő azzal, hogy a többi címet tiltsa
próbáld ki, az egyik wifis eszközödet beállítod egy fix olyan címre ami nem esik abba a tartományba amit engedélyeztél a routeren, majd csatlakozz
simán fel fog csatlakozni, hiszen ilyenkor nem kér IP-t a routertől, hanem megmondja, hogy ezzel ide jövök, szevasz -
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #44411 üzenetére
Szia!
Ahogy fentebb suste is írta. A kiosztható tartomány csak arra jó, hogy a DHCP szerver ezeket a címeket fogja osztani. De ettől függetlenül alhálózaton belül beállítható kliens oldalon a DHCP tartományon kívül eső IP, ami ugyan abba a hálózatba tartozik.
Persze tűzfal szabályokkal (legalábbis OpenWrt alatt, a gyári alatt biztosan nem) biztosítható, hogy csak bizonyos MAC címek kapjanak hozzáférést. Illetve tudom, hogy nem nagy biztonság, de érdemes akkor a WiFi MAC szűrést is bekapcsolni.
-
suste
veterán
válasz
tobias40 #44409 üzenetére
Az, hogy Te a DHCP-t limitálod,az nem akadályoz meg senkit abban, hogy a kliensen beállítson egy fix IP-t.
Annyival nehezebb ugyan a dolga, hogy nem tudja a tartományt, de védve azért nem vagy.
Pl ha a routered 192.168.1.1, én odamegyek a telefonommal, beállítom a telóba: 192.168.1.220, majd csatlakozom a nyilt hálózatodhoz, akkor már fent is vagyok (feltéve hogy ezen az IP-n éppen nincsen senki).szerk:
sokan keverik a fix ip-t, és a statikusDHCP-t
a 2 nem ua! -
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #44240 üzenetére
Szia!
Így esetleg azt lehet még tenni, hogy B-re visszakapcsolni a WiFi-t. Ugyanis a B jellemző sebessége 4,3 Mbps. Az valahogy így nézne ki:
#!/bin/sh
if [ "$BUTTON" = "wps" ]; then
if [ "$ACTION" == "pressed" ]; then
WIFI_HWMODE=`uci -q get wireless.radio0.hwmode`
if [ $WIFI_HWMODE == '11ng' ]; then
uci set wireless.radio0.hwmode=11b && \
uci commit wireless && \
logger "Wi-Fi radio is on."
else
uci set wireless.radio0.hwmode=11ng && \
uci commit wireless && \
logger "Wi-Fi radio is off."
fi
wifi
fi
fiPersze kérdés, hogy a kliensek mit szólnak hozzá. Ha nem tetszik nekik, akkor nem marad más, csak a vendég háló.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #44218 üzenetére
Szia!
Most csak mobilról vagyok, de majd holnap összedobok valamit. Egyébként milyen sávszélességre akarod korlátozni? Csak azért kérdezem, mert ha esetleg 20 Mbps környékére, akkor sokat egyszerűsödhet a dolog. Ugyanis ekkor elég a WiFi-t N és G only között kapcsolgatni.
-
suste
veterán
válasz
tobias40 #44213 üzenetére
egy kicsit neked is kell rajta dolgoznod
vagy segít valaki innen (én ennyire nem vágom) (Intruder2k5?)
mert a gombos scriptet át kell írni:"WIFI_RADIOSTATUS=`uci -q get wireless.radio0.disabled"
ide valami ilyesmi kell:
Guest_Qos_Status="ide kell az, ahogy az openwrt-ben hivatkozni lehet a QOS alatt létrehozott interfész szabály kikapcsolt állapotára"
ha ez meg van, akkor a többit már értelemszerűen össze lehet hozni a wifis alapján
a ledkapcsolgatást és a logolást persze kihagynámszerk:
Ha meg van akkor ezt is publikáljuk -
-
-
suste
veterán
válasz
tobias40 #44198 üzenetére
vargalex alatt egyszerű sebességkorlátozás nincsen
úgy megoldható, ha külön interfészre teszed a wifit (vendég), és az egész interfész sebességét szabályozod a QOS-sel, de ez nem gépenként szabályoz,hanem a teljes interfészt kompletten
ha csak kevés gép van, akkor megoldható, hogy mindegyiket külön interfészre teszed, el lehet vele játszadozni -
doberman
senior tag
válasz
tobias40 #36688 üzenetére
nekem bejött...
(már abból egyszerű oknál fogva is érdemesnek tartom feltenni mert sok az új dolog, és biztos van benne hibajavítás is. bár megfontolandó az is, hogy "megszellőztetett" infók szerint készül az új...
Alex oldalán olvashatsz az újdonságokról és összehasonlíthatod a meglévőddel ) -
McDog
aktív tag
válasz
tobias40 #36683 üzenetére
Ez alapján próbáltad?:
http://prohardver.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_25185-25185.html -
SteveBeard
senior tag
válasz
tobias40 #36648 üzenetére
Szia!
Bár tényleg az egyik legstabilabb verzió volt az 1.02.1. de én nem állnék vissza rá semmilyen körülmények közt. A stabilitása mellett még nagyon sok dolog nem működött benne rendesen. Lehet,hogy pont ezért volt annyira stabil... Még 10-es load mellett is lehetett használni...
Még annyit a végére, hogy hamarosan megjelenik a következő verzió, azt még megvárnám a helyedben. -
SteveBeard
senior tag
válasz
tobias40 #32862 üzenetére
Most kipróbáltam, ha nem írom be a hétvégét, akkor tényleg engedi a hétvégén, de ha semmit sem írok be, akkor teljesen tiltja. Eddig azért nem tűnt fel, mert én minden napot beírtam. Érdekes dolog ez az iptables
Már értem... jól fogalmaztam meg a logikáját, csak a hétvégét értelmeztem rosszul -
SteveBeard
senior tag
válasz
tobias40 #32862 üzenetére
Nem tudom melyik firmware-t használod, mert régebben az option target alap beállítása REJECT volt. Az 1.1.4-ben viszont DROP Hogy miért változott meg, arról Alex tudna többet mondani.
Az 1.1.5-ben nem tudom mi az alapértelmezett beállítás.
Gondolom ez okozhatja, hogy nem úgy működik, mint régen, ha frissítettél.... -
SteveBeard
senior tag
válasz
tobias40 #32847 üzenetére
Szia!
Én úgy értelmezem, de lehet, tévedek, hogy Alex beállítása szerint a hozzáférés tiltva van, ha nem írsz be semmit, akkor állandóan, ha megadod az időt, jelen esetben 22:30-tól 17:00-ig él a tiltás.
A beállításod szerint csak a hétköznapokra vonatkozik, hétvégén folyamatos a tiltás.
Ha minden napra szeretnéd így kell kinéznie:
-m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri,Sat,Sun --timestart 20:30 --timestop 17:00 -
suste
veterán
válasz
tobias40 #27741 üzenetére
na akkor most ezt meg én gondoltam rosszul
(nekem ez a verzió tuti nem jutna eszembe a saját rendszeremen, a sok DMA probléma miatt,)vargalex: pedig nálam sajnos tényleg ezt csinálja a transmission. 0 ésmax között ugrál folyamatosan letöltésnél. Előző routernél, laptopon, sose volt ilyen. Én már beletörődtem, így is lejönnek a dolgok, sokkal fontosabb, hogy nem kell a vinyót cipelgetni....
(ami zavar még kicsit, hogy a hatalmas 20K-s feltöltésnél is ezt csinálja, így még 1szer sem sikerült 1 dolgot sem visszatölteni 1.0-ra sem)
-
suste
veterán
válasz
tobias40 #27735 üzenetére
Ez nagy valószínűséggel Transmission hiba, már írtunk róla.
Megoldás, hogy másik torrent progit teszel a routerre (amihez, szinte biztos, hogy extroot kell).
Nálam is ezt csinálja, én beletörődtem, hogy ennyit tud. Csak azokat szedem a routerre, amiket aztán DLNA-n nézek tv-n.
-
válasz
tobias40 #26846 üzenetére
Az Samba! Az FTP használatához kell egy kliens program, illetve be kell jelentkezni a routerre... A kliens lehet éppen a Total Commander is, abban CTRL+F billentyűk lenyomása után tudod beállítani a kapcsolatot, az "Új kapcsolat" gombbal. De használhatsz FileZilla-t is, ha az szimpatikusabb!
FTP beállítások TC-ben...
-
gyalogbeka
csendes tag
válasz
tobias40 #25625 üzenetére
Ne fáraszd magad a facebook blokkolásával, nem fog sikerülni.
nem elég a http(s)://www.facebook.com-ot blokkolni !
A lányod ha kicsit okosabb akkor beírja a google keresőbe a facebook szót és az első találattal máris tudja használni
http://hu-hu.facebook.com/de ha ez is törlöd akkor jöhet a következő
http://de-de.facebook.com
ha ez is törlöd akkor megint a következő
http://fr-fr.facebook.com
és így tovább............
elég melós dolog mindet leállítani
ennél sokkal egyszerűbb gépet,- telefon,- elvenni tőle ha nem érti meg hogy mennyi ideig használhatja. -
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #25622 üzenetére
Hi!
Az
URL_STRING=facebook.com
LOCAL_IP=192.168.1.188
TIME_START=10:00
TIME_END=16:00sorok a paraméterek. Tehát csak itt kell módosítanod! Ezeket helyettesíti be az utána található iptables parancsba.
Tűzfalat újraindíthatod a LuCI-ban is (a Firewall startup script az), vagy ssh-n:/etc/init.d/firewall restart
-
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #25618 üzenetére
Hi!
Az 1.1-es build-emben ott a példa a Network->Firewall->Custom rules (Hálózat->Tűzfal->Egyéni szabályok) fülön:
########################################
#Block URL on certain time for specified IP
#
#URL_STRING=facebook.com
#LOCAL_IP=192.168.1.188
#TIME_START=10:00
#TIME_END=16:00
#
#echo Blocking $URL_STRING from $LOCAL_IP at time interval $TIME_START - $TIME_END
#iptables -I FORWARD -s $LOCAL_IP -m string --string $URL_STRING --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart $TIME_START --timestop $TIME_END -j DROP
########################################Csak a megjegyzéseket (#) kell kivenni, beállítani az IP-t, URL-t, kezdő, befejező időpontot és újraindítani a tűzfalat.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
tobias40 #25398 üzenetére
Hi!
Alap telepítés esetén pl. a log-ban látszik a DHCP kérés. Az viszont, hogy kikapcsolja a gépet, nem. Erre valami monitorozó alkalmazás a megfelelő (lehet, hogy a Luci-statistics is tud ilyen részletességgel).
Természetesen megoldható az IP alapján történő tiltás mindkét irányból (ráadásul LAN irányból az 1.1-es firmware-ban találsz egy kikapcsolt (példa) intervallumra tiltó szabályt. Nyilván, ha az intervallumot kiveszed, akkor teljesen tiltja.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest