- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #58537 üzenetére
Szia!
A sysupgrade egyéb ellenőrzéseket is végez a firmware file-on. Azért lett bevezetve, hogy valóban csak típusazonos firmware menjen fel. Persze, ahogy említetted, (I)mtd(/I)-vel megkerülhető.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #58531 üzenetére
Suste OpenWRT alatt vagyok, ez sem akarja feltenni... aszongya hogy nem megfelelo formatum.
A feltöltött image fájl formátuma nem támogatott. Ügyeljen arra, hogy a platformjának megfelelő általános image formátumot válassza ki.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #58526 üzenetére
Ahhoz még szenvedni kell, win8 alatt nem tudok menteni (CA-42) virtualbox xp alatt meg ki kell cserelnem az USB drivereket hogy fel tudjam csatolni.
Köszi, megnézem.
--
mod:
Error code: 18005
Upgrade unsuccessfully because the version of the upgraded file was incorrect. Please check the file name.Soros kábel marad akkor...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Intruder2k5 #58523 üzenetére
költői volt, lásd smiley
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #58521 üzenetére
Valaki vág nekem? Rendes router menubol felrakni?
-
Gézengúz
addikt
válasz
Intruder2k5 #58517 üzenetére
Na meg ott a vendégháló, én főleg annak látnám értelmét...
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #58517 üzenetére
..nagyon én sem értem, mi értelme az n+1.-ik gyárinak..
-
tobias40
veterán
válasz
Intruder2k5 #58499 üzenetére
Nekem eddig működött de 1-2 napja nem szűri a beállított időpontra.
Időt módosítottam és lehet hogy elállítottam vmit,ezért kerestem vona hogy hogyan néz ki gyárilag,illetve pontosan mit kell beírni!router restart volt már de semmi...
-
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #58449 üzenetére
Nem, csak egy kezelhető adminfelületet a portoknak, hálózatok kezelésére, olyat mint a luci, akár webes felületű is lehet, létezik ilyen banán linuxra??
-
fausto
addikt
válasz
Intruder2k5 #58479 üzenetére
Köszi, másodjára ment. Nem tudom, mi volt a gond, jót töltöttem le és ki volt csomagolva
-
fausto
addikt
válasz
Intruder2k5 #58476 üzenetére
Nem sikerült, betallóztam a bin kiterjesztésű fw-t, de ezt írja ki: A feltöltött image fájl formátuma nem támogatott. Ügyeljen arra, hogy a platformjának megfelelő általános image formátumot válassza ki.
Mi a baj? -
fausto
addikt
válasz
Intruder2k5 #58476 üzenetére
Köszi!
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #58449 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor pl archlinux + router webes felület, amit könnyen kezelhet (mint normál routernél).
De ilyet szerintem magának kell gyártani, hasonlóan, mint a mi 8081-ünk... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #58417 üzenetére
Hmm, lehet meg kéne probalni flashelni bár egy kicsit félek mert ma vettem a V2-t.
-
frmlogin
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #58305 üzenetére
Igazság szerint nem néztem a logot, miután egyáltalán nem érzékelte, hogy dugtam rá eszközt...úgy gondoltam, hogy nincs mit bejegyeznie. De most kipróbálom...
A firmwaret meg nem akarom cserélni egyelőre, ennek elvileg így is kellene menni.
Talán az áramfelvétel lehet a kulcs, lehet, hogy a külső hdd-t nem tudja meghajtani.
Bár az érdekes, hogy egy 4GB-os pen drive-ot sem lát... -
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #58301 üzenetére
Köszönöm!
-
frmlogin
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #58303 üzenetére
Szia,
igen, abból is a legújabbal...
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #58299 üzenetére
Ha esetleg leirnád hogy forwardoljak , nagyon megköszönném.
üdv
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #58297 üzenetére
Szia!
Jol értetted. Csak azért irtam mert igy tünt fel. Nincs forwardolva eddig nem kellett! Azt sem tudom hogy kell.
üdv -
Bazs-
tag
válasz
Intruder2k5 #58293 üzenetére
Sajnos elég kezdő vagyok ilyen téren, de eddig ezt csináltam :
Ubuntu fut a szerver gépen, ahova feltelepítettem a "proftpd"-t. Egy másik gépen a FileZilla-val szeretnék csatlakozni,
Kipróbáltam ha egy hálózaton vannak és belső Ip cimet adom meg, akkor minden rendben van.
Ezután a FileZillás géppel csatlakoztam egy másik hálózatra, ahol nincs tűzfal és semmilyen korlátozás. Itt a publikus IP-t adtam meg, de nem akar csatlakozni.
Kipróbáltam telefonnal is. Wifivel, belső IP címmel semmi gond, viszont ha másik hálózatról vagy mobilnetről próbálkozom a külső Ip cimmel, akkor semmi.Már a szerveren és a routerben átállítottam a portokat pl :12221-re, de úgysem működik.
-
válasz
Intruder2k5 #58275 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors reagálást. Úgy néz ki, hogy most eltudtam kapni. Most van promt.
Akkor próbálok továbbmenni a leírás alapján. -
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #58257 üzenetére
köszönöm!!
-
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58244 üzenetére
Mostmár ujraindul a router rendesen,nincs bootloop.
Viszont nem érem el a 192.168.1.1 cimen -
Lokids
addikt
válasz
Intruder2k5 #58180 üzenetére
Nem tudom mi történt. kb a 6 vagy 7. reset. Most bejutottam.
Most már 1043-ason keresztül netezek.WTF?
-
Lokids
addikt
válasz
Intruder2k5 #58178 üzenetére
Igen, látszik, hogy restartol.
Power on.
Sys lassú blink.
És a WLAN is blinkel.
Wifi jel van. -
Lokids
addikt
válasz
Intruder2k5 #58176 üzenetére
Igen. A gépem kap IP-t. Szerintem még nete is lenne, hogyha be lenne állítva rajta a user/pass.
De nem tudom felfogni miért nem jó az admin/admin. -
Lokids
addikt
válasz
Intruder2k5 #58174 üzenetére
Fent volt a Gargoyle, mert előtte a gyárival furcsa dolgokat produkált. Random eldobta a wifit/netet. Feltettem, ment 2 hónapig hibátlanul.
Tegnap délután viszont újra problémázott. Elkezdte resetelni magát. kb 1 percenként egyszerűen eldobott mindent és reset.
Ekkor vissza akartam tenni a gyári firmwaret. Na most attól félek eldobta magát update közben. -
Lokids
addikt
válasz
Intruder2k5 #58172 üzenetére
Próbáltam. Nem jött be.
Lehet valahogy firmwaret frissíteni az admin felület nélkül? -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Intruder2k5 #58143 üzenetére
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Intruder2k5 #58140 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Szóval ostoba a szoft.
Akkor bedugok egy pent, mert ha akkor kikapcsolom akkor valóban ki van kapcsolva. -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #58140 üzenetére
én is így emlékszem....
-
Rhino666
addikt
válasz
Intruder2k5 #58086 üzenetére
Ez valami újabb keletű dolog lehet, olvastam utána, de nem igazán van rá univerzális gyógymód (bootloader downgrade-től a soft reset-ig minden lehetséges megoldást olvastam már rá, de amiket próbáltam, azok nem segítettek).
Most kézzel átbillentettem a WAN portot LAN-ra, így működik a dolog, a print servert is sikerült belőni (ez a kézi csomagtelepítés kissé macerás, de legalább van tényleges print server).
Így persze az admin felület is elérhető külső hálózatról.
Ja, és persze a WiFi kliensek is elkezdtek átmászni a TP-Link hálózatára.
Most már afelől sincs semmi kétségem, hogy betonstabil lesz a cucc, csak szomorú, hogy ezt a "pár" "lényegtelen" "apróságot" képtelenség megoldani a gyári szoftverrel.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megmentettetek egy biztos agyvérzéstől.
-
Rhino666
addikt
válasz
Intruder2k5 #58083 üzenetére
openWRT-t, Gargoyle-t és superWRT-t is, mindegyiknél ugyanaz volt a gond (nem működő WAN interfész).
Szerk: Nem semmi, hogy van pofájuk úgy árulni, hogy printserver funkció, mikor ez gyakorlatilag nem is az.
-
Rhino666
addikt
válasz
Intruder2k5 #58079 üzenetére
Ez a gányolás nem igazán megoldás, mert nem gányolhatok bele minden böngészőbe, ahonnan el akarom érni kívülről a felületet.
Nem hiszem el, hogy képtelenek kijavítani egy ilyen brutális hibát, főleg hogy a router aljára matricázott tplinkadmin.net egy eladó domain.
adott kliens prioritási listájában előrébb van a másik router
Pedig tök ugyanaz mindkét router SSID-je, ilyenkor meg csakis a térerő (kellene hogy) számít(son) tudtommal.
-
Rhino666
addikt
válasz
Intruder2k5 #58076 üzenetére
Ez mind szép és jó, és persze eddig is be volt állítva, viszont...
Ha még csak nem is barangolás, de kinyomom a WiFi-t az eszközökön, visszakapcsolom és mindegyik a távolabb, (elvileg) gyengébb jelűt preferálja, pedig itt vannak két méterre a TP-Linktől.
Rövid pályafutása alatt már kétszer is eldobta a netet, és mindkétszer csak hard reset segített rajta (off/on, kihúz-bedug, UTP kihúz, ASUS reset egyáltalán nem)
Eddig működött.
-
Rhino666
addikt
válasz
Intruder2k5 #58072 üzenetére
Így már sikerült összelőni a hálózatot.
Viszont!
- az adminisztrációs felület nem elérhető kívülről
- a WiFi jéhez saját bevallása szerint nem kapcsolódik egy eszköz sem, hiába van közelebb (azonos SSID)
- miért ne dobná el bármikor a netet ugyanúgy ahogy eddignis tette?
- nem működik a printserver -
Rhino666
addikt
válasz
Intruder2k5 #58070 üzenetére
Megpróbálom mégegyszer LAN-on keresztül DHCP nélkül, de ha a print servert be is tudom lőni (LAN MAC cím alapján fix IP az ASUS alhálózatán), szerintem a WiFi a gatewayt ugyanúgy nem fogja látni, mert feltételezem be van égetve a szoftverbe, hogy a WAN port IP-jét használja, ami ezesetben 0.0.0.0
Köszönöm a tippeket.
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #58051 üzenetére
..jahhh,, igen, kábé úgy kell mint a ping-ek számát Link
Bár lehet hogy alapból nincs fenn ez a modul.. -
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58029 üzenetére
De ha nincs rádugva,mit ismer fel a gép?
Hogy telepítesz drivert? -
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58025 üzenetére
közben megtaláltam a bekötési rajzot
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #58021 üzenetére
Ha valaki szeretné kipróbálni ezt a webes felületet, és van extroot-ja, akkor leszedheti tőlem is: [link]
Pár apróbb módosításon átesett, és a régi felület is elérhető a felső "Original UI" gombbal.
Kezdőknek simán mentésként felrakható, haladók másolhatják winscp-ben a tartalmat, és akkor nem lesz újraindítás.
Fw-be nem fog belekerülni a mérete miatt (kivéve Cx széria).
-
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58018 üzenetére
köszönöm
-
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58014 üzenetére
Ca-53-at sikerült szereznem..
Tudna valaki egy leírást adni a bekötésről,telepítésről,és a felélesztés menetéről?
Köszönöm.
-
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58007 üzenetére
Sajnos nem látja,azon a gépen van
böngészőből elérem,de telnettel már nem -
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58005 üzenetére
távsegítséggel nem tudnál segíteni?
nem látja a szervert,ahova a filet feltettem -
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #58003 üzenetére
már nézem is.
Gondolom ilyenkor a factory-t kell rátolnom az openwrt-ből nem?köszi
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #57998 üzenetére
Köszi a tippeket, még átrágom hogy csináljak. Az említett asus router 32K, és elég sokan panaszkodnak rá hogy lassú a boot, sokszor nem csatlakozik, a torrent kliens is problémás, és belső antennás így a jelerő sem túl fényes. Ezeket olvastam eddig, ennyi pénzért eléggé elriasztó
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #57994 üzenetére
Köszi!
Eddig csak a gyári fw-ket tettem fel, nem vagyok otthon a témában. Melyik fw a jobb, könnyebben használható egy laikus számára? Esetleg tud valamelyik magyarul?
Amúgy mennyire használható torrentre ez a masina? 50/30-as digi netem van, pc-n használva a torrent klienst hibátlanul megvan a sebesség, kérdés ha a router futtatná a klienst mennyit tudna? -
Lacika2013
tag
válasz
Intruder2k5 #57995 üzenetére
köszi,próbálkozok
-
john_trapéz
tag
válasz
Intruder2k5 #57959 üzenetére
rendben. feltettem a kérdést máshol.
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #57948 üzenetére
Mindkettő Atheros, ez már feature..
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #57933 üzenetére
azt írta nem kap választ, gondolom akkor nem oldja fel..
-
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #57928 üzenetére
De egyik mobilról se megy?akkor az minek a hibája?
-
Szita1
tag
válasz
Intruder2k5 #57926 üzenetére
Nem, semmi, nulla, portok se jönnek be , olyan mintha le lenne tiltva.Melyik fájl beállítás felel a továbbításért?
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57872 üzenetére
Feltettem, egészen a mai napig bírtam amikor is a WAN is megszakadt és a WiFi is... 1 óra játszdozás után meguntam és feltettem egy másikat. Visszateszem a gyárit és küldöm vissza garanciába. Ez nem állapot hogy ilyen használhatatlan.
Igaz sok készülék van a hálózaton, de a régi linksys routerem 1x nem dobta el 6 év alatt ez meg egy óra alatt többször is..
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57872 üzenetére
A WANal semmi gond hála égnek. A wi-fi a problémás. Köszi akkor megpróbálom azzal.
-
john_trapéz
tag
válasz
Intruder2k5 #57867 üzenetére
Gargoyle-t nem is tudnék a 730RE-re rakni mert nem látok a v2-re támogatást. szóval a 2routerre megy a Gargoyle, a Range Extenderre pedig az alap OPENWRT. remélem megfelel majd az elképzeléseimnek.
köszönöm a segítséget! -
john_trapéz
tag
válasz
Intruder2k5 #57865 üzenetére
nem régiek az eszközök, a stabilitást leginkább a falak és a távolság befolyásolják.
érdemes akkor az összesen lecserélni (841n-re Gargoyle, 741nd-re és a 730re-re Luci trunk) vagy csak a fő routeren? -
john_trapéz
tag
válasz
Intruder2k5 #57863 üzenetére
probléma talán annyi hogy nem ártana ha kissé okosabb és stabilabb lenne a rendszer. a wa730re néha befagy és újra kell indítani. nem ártana ha lehetne külön eszközökre sávszélességet beállítani, vagy épp kidobni valakit a dhcp-ből, hogy uj ip-t kapjon. és asszem az openwrt-ben a jelerősségen is tudnék javítani.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #57844 üzenetére
Köszi akkor nem keresem, grafikus felület van a suste verzára?
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #57738 üzenetére
Köszi
Ezt a felületet hogy lehet elérni? -
fudi2002
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #57838 üzenetére
Az utsó jónak tûnik. A routerboardokkal csak az ár a gondom. No agyalok, hogy mennyit ér nekem ez az egész történet.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #57836 üzenetére
A hajad égnek fog állni, ha elmondom most hogy használok egy kétantennás tplinket...
Hogy egyszerûsítsem: egyik antennacsatin egy biquad, ami átlövi a netet 40 méterre, ott is egy biquad várja. A szépséghiba, hogy közben van egy fa, ami ugye leveleket növeszt és esõ esetén nehezebben használható. Minden db számít, ezért kérdrztem. Amúgy köszönöm a türelmet. -
fudi2002
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #57834 üzenetére
Köszönöm, érdemes ezzel foglalkozni? Van a gyakorlatban tényleges elônye pl a 27dbelnek? Azon túl, hogy illegális. N18u asus tudja másik firmware-el, azért kérdem.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #57831 üzenetére
Köszönöm, azt tudod-e, hogy a High hány db?
-
válasz
Intruder2k5 #57805 üzenetére
max. Ja és nem gyári antennák vannak rajta hanem amit még a v1-het vettem a nagyobbak. (talán 8 vagy 12 dbi-esk)
-
válasz
Intruder2k5 #57803 üzenetére
Én esküszöm nem értem ezt a wifit. Feltettem ez a gargyole-t vagy mit. Ha a router mellett mérek akkor nagyjából minden ok.
ha feljövök az emeletre a ping továbbra is ok, viszont letölteni kb 4 mbit-el tudok, míg fel pedig 10-el. Egyszerűen nem értem mi a büdös tosz van.Pedig ssInsider szerint javul a jel, most már csak 60-70 között ingázik.
Komolyan feladom. Már minden kipróbáltam de semmi. Tényleg tanácstalan vagyok
-
válasz
Intruder2k5 #57735 üzenetére
Hogyan tudom felrakni ezt a fw-t, mert ha betallózom azt írja, hogy tallózak be egy fájl, magyarul nem érzékeli...
-
georgeh
tag
válasz
Intruder2k5 #57784 üzenetére
Szerintem belebarmoltam vhová a routerbe, mert az mc az ég világon sehol nem találja. Próbálok a letöltésről screenshot-ot felrakni, hátha az segít majd...
-
georgeh
tag
válasz
Intruder2k5 #57781 üzenetére
Ezt a konzolt nem tudom, hogy jön elő, én LUci-ben csak a Rendszer--parancs futtatása-nál találok begépelési lehetőséget, az meg nem ilyen
Az /mnt könyvtárban csak a DATA és SYSTEM map van (ez a windowsos SSD és a vinyó, file nincs.
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #57781 üzenetére
A Find már alapból keres, minek oda még grep is?
Csak kötözködök így is jó.
Nah mindegy, ettől függetlenül én teljes gyökérkönyvtárban nem keresnék, mire a fw fájljain végiggyalogol lemegy a nap. Én csak az említett /mnt-ben keresnék, az talán hamarabb meglesz.Ha már mindenképp grep fontos a kis nagybetű...
ls /mnt/* | grep 'keresett_szöveg'
Ha pedig find
find /mnt 'keresett_szöveg' -
georgeh
tag
válasz
Intruder2k5 #57779 üzenetére
Ezt üzeni: Unable to open connection to find. Nincs cím társítva a gépnévhez. És egy OK gomb
-
Lacics25
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57752 üzenetére
Miután a józan paraszti ész is azt mondja bridge mód a megoldás, megint megcsináltuk, s lőn most működik!
Köszönöm mindenkinek!
-
yodee_
őstag
válasz
Intruder2k5 #57754 üzenetére
Csinálja. Eddig nem vettem észre mert ritkán van használva a 2.4es wifi. Most viszont bekerült egy extender és ott non-stop kapcsolat van és sajna szépen jelentkeznek a bejegyzések illetve megszakad a kapcsolat a két készülék között. Vajon gyári FW-el is van ilyen gond? Mert már nincs szükségem openwrt-re egyik eszközön sem.
-
Lacics25
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57752 üzenetére
Szia!
A UPC HGW 192.168.0.1-en jön, a Tp-link pedig a 192.168.1.1-en.
Ezzel nincs is baj, működnek, csak a 80-as portot nem tudom nyitni a UPC HGW-n. Megpróbáltam bridge módba tenni, de a UPC wifin kívül minden más megszünt. A tp-link elérhetelen lett,
Azt gondoltam egyszerű mint a villáskulcs, de csalódnom kellett.
Nálam megy minden mint a karikacsapás -
yodee_
őstag
válasz
Intruder2k5 #57751 üzenetére
4300am is van itthon. Az ugyanaz a HW?
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57741 üzenetére
Nem voltam biztos mi a téma de gondoltam beírom hogy ott van ilyen.
Ha ez az infó kellett akkor ok ha nem akkor bocsi -
hudyfiu
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57738 üzenetére
Operation mode?
Ott van N+A lehetőség -
válasz
Intruder2k5 #57735 üzenetére
Hat ha csak ennyi akkor nyilvan nem para.
Amugy ezen be lehet allitani, hogy csak n-ben mukodjon, illetve ha vissza szeretnem tenni a gyarit azt hogy tudom megtenni?Koszi
-
scream
veterán
válasz
Intruder2k5 #57730 üzenetére
Arra gondoltam, ha esetleg egy csupasz OpenWRT-t rakna fel, ezért figyelmeztettem, hogy inkább előbb olvasson utána, mert net nélkül rájönni, hogy mit hogyan kell, macerás.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57695 üzenetére
Köszi!
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #57689 üzenetére
..hidegfronti hatás..
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #57687 üzenetére
..hát akkor kellemes húsvéti ünnepeket neked is, könnyű gyomormosást..
-
siddis
őstag
válasz
Intruder2k5 #57675 üzenetére
-
wopi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #57675 üzenetére
Köszi! Max 200ig kellene mérnie. Természetesen addig nem fog menni, pppoe, v1, vargalex FW.
Tehát ha wget letöltésnél célnak a /dev/null-t adom meg, nem foglal helyet?
-
gorkmc
tag
válasz
Intruder2k5 #57663 üzenetére
Oh!
Ha jól sejtem, a gyári firmwareben arra nincs lehetőség, hogy újraindítsa naponta önmagát. Ehhez kéne pl. az Openwrt, igaz?
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #57508 üzenetére
Köszönöm!
-
nagyfejü
őstag
válasz
Intruder2k5 #57506 üzenetére
Köszönöm! A böngészőbe milyen IP. kell beirni a Gargoyle hoz??
-
-
Dawe24
tag
válasz
Intruder2k5 #57484 üzenetére
nincs. de simán zte-vel tudtam portot nyitni....
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #57473 üzenetére
Hát ami nálam van abban bár DMZ nincs, de port forward azért működik. Ez egy ZTE ZXHN H218N.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #57465 üzenetére
Van valami direkt letöltési linkje? Ezt is ugyan így kell feltenni?
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #57463 üzenetére
Ez a gargoyle is érdekes lehet csak magyar leírást nem találtam róla
És ezen akkor már nem maradt SamKnows-os szoftver? Vagy visszaállíthatják? -
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #57460 üzenetére
Köszönöm szépen.
Ezt fogom tenni első körben.
Az enyém fehér akkor a V1 ugye? -
Milli82
tag
válasz
Intruder2k5 #57446 üzenetére
Így telepítettem. De nem.....
Van egy ilyen parancs:
dmesg |grep usb ; ls -l /dev/lp0Ez ugye a nyomtató felismerését hivatott ellenőrizni.
Amit, ha terminálban kiadok mit kell látnom?
Én ezt látom, majd az utolsó "sűrű" rész többször ismétlődik:[ 3.860000] Registered led device: tp-link:green:usb
[ 8.100000] usbcore: registered new interface driver usbfs
[ 8.100000] usbcore: registered new interface driver hub
[ 8.110000] usbcore: registered new device driver usb
[ 8.610000] usbcore: registered new interface driver usb-storage
[ 8.630000] usbcore: registered new interface driver ums-alauda
[ 8.640000] usbcore: registered new interface driver ums-cypress
[ 8.660000] usbcore: registered new interface driver ums-datafab
[ 8.670000] usbcore: registered new interface driver ums-freecom
[ 8.680000] usbcore: registered new interface driver ums-isd200
[ 8.700000] usbcore: registered new interface driver ums-jumpshot
[ 8.710000] usbcore: registered new interface driver ums-karma
[ 8.730000] usbcore: registered new interface driver ums-sddr09
[ 8.740000] usbcore: registered new interface driver ums-sddr55
[ 8.760000] usbcore: registered new interface driver ums-usbat
[ 34.760000] usbcore: registered new interface driver usblp
[ 1930.280000] usb 1-1: new high-speed USB device number 2 using ehci-platform
[14579.140000] usb 1-1: USB disconnect, device number 2
[14651.170000] usb 1-1: new high-speed USB device number 3 using ehci-platform
[34398.760000] usb 1-1: USB disconnect, device number 3
[67925.680000] usb 1-1: new high-speed USB device number 4 using ehci-platform
[93954.940000] usb 1-1: USB disconnect, device number 4
[97137.600000] Modules linked in: fuse sch_teql sch_tbf sch_sfq sch_red sch_prio sch_htb sch_gred sch_dsmark em_text em_nbyte em_meta em_cmp cls_basic act_police act_ipt act_connmark act_skbedit act_mirred em_u32 cls_u32 cls_tcindex cls_flow cls_route cls_fw sch_hfsc sch_fq_codel sch_codel sch_ingress usblp ath79_wdt ledtrig_usbdev xt_LED ledtrig_netdev ledtrig_morse ledtrig_heartbeat nf_nat_irc nf_nat_ftp nf_conntrack_irc nf_conntrack_ftp xt_HL xt_hl xt_ecn ipt_ECN xt_CLASSIFY xt_time xt_tcpmss xt_statistic xt_mark xt_length xt_DSCP xt_dscp xt_string xt_layer7 ipt_MASQUERADE iptable_nat xt_nat nf_nat_ipv4 nf_nat xt_recent xt_helper xt_connmark xt_connbytes pppoe xt_conntrack xt_CT iptable_raw xt_state nf_conntrack_ipv4 nf_defrag_ipv4 nf_conntrack pppox ipt_REJECT xt_TCPMSS xt_LOG xt_comment xt_multiport xt_mac xt_limit iptable_mangle iptable_filter ip_tables xt_tcpudp x_tables ifb ppp_async ppp_generic slhc vfat fat ath9k(O) ath9k_common(O) ath9k_hw(O) ath(O) nls_utf8 nls_iso8859_2 nls_iso8859_1 nls_cp437 mac80211(O) ts_fsm ts_bm ts_kmp crc_ccitt cfg80211(O) compat(O) arc4 crypto_blkcipher aead ums_usbat ums_sddr55 ums_sddr09 ums_karma ums_jumpshot ums_isd200 ums_freecom ums_datafab ums_cypress ums_alauda usb_storage ehci_hcd sd_mod ext4 jbd2 mbcache usbcore usb_common scsi_mod nls_base crc16 crypto_hash ledtrig_timer ledtrig_default_on leds_gpio gpio_button_hotplug(O) -
hudyfiu
senior tag
válasz
Intruder2k5 #57405 üzenetére
fixen az már nem tudja kiosztani...
-
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5 #57357 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne. Van a rendszerben egy linksys router amelyiket hídként használok a távolság áthidalására. Ha a tp-linken beállítom ugyan úgy a jelszót, és a kódolást, akkor elvileg a linksys-hez nem kell nyúlnom, ugye?
Régebben leírás alapján megcsináltam, de most nincs időm utánaolvasni. -
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5 #57357 üzenetére
Köszönöm!
-
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5 #57355 üzenetére
Köszi. És ezeket hol találom? Simán tudom frissíteni az openwrt alól? Van erről infód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest