- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Itt találsz OpenWrt-re feltehető fw-ket.
http://www.friedzombie.com/tplink-stripped-firmware/ -
Borisz76
nagyúr
Szünetmentes tápegységek fóruma.
-
krealon
veterán
Elvileg jol csinaltad.
Rovid leiras -
suste
veterán
igen, így kell kinéznie ennek
de miért nem próbálod ki az egyszerűsített felületünket?
[link]:
1: felrakod a basic-2016-01-20.tar.gz mentést luciban
2: felrakod a 0.8.1-repair-2016-01-22.tar.gz mentést vagy luciban, vagy már au új webfelületről (9092/system/backup/download+restore)
3: 9092/wifi-extra/Guest -en megcsinálod a vendégwifit -
-
-
Szia!
Bizonyos netsebességig tudsz letölteni wget-el, mondjuk ftp.fsn.hu/testfiles/ címről, akár /dev/null-ba is, aminek a sebességét kiírja a router konzolon, de ez sajnos a véges erőforrások miatt gyorsabb nethez nem megoldás. Nem tudom pontosan hol lehet a vége, de feltehetően 3-400Mbps körül.
Illetve ha jól tudom, speedtest-hez is van script, talán python-ban, ha minden igaz.
-
-
zsolt501
nagyúr
Tudom, hogy most nem leszel kisegítve, mert a nyomtatód már megvan, de léteznek olyan egybe gépek (nyomtató és scanner) amik már eleve tudnak hálózatban dolgozni, és van benne WIFI, és vagy LAN csatlakozó is, ami nagyban megkönnyíti a többgépes nyomtatást és másolást.
Én is ilyet akarok beszerezni, mert nagyban leegyszerűsíteni a több gépes munkát.
-
zambozoli
aktív tag
Valószínűleg ugyanaz a bajod mint nekem. A 1043 wifije nem szereti valamelyik eszközt
(válogatós hisztis k*r*a). és emiatt eldobja wifit. Ha megnézed a router rendszernaplóját lehet, hogy tele van DMA hibával.
Legfeljebb próbáld meg a wifi teljesítményt lejjebb venni. Én most kísérletezek ezzel. -
DoItYourself
addikt
Végső megoldásként ajánlom a Win7 XP üzemmódját. Ehhez persze min. Pro verzió kell, a Home-ban nincs benne. Egy régi Canon fényképezőnél nálam segített - ahhoz sem volt Win7 driver. Home verzió esetén meg lehet próbálni az XP telepítést egy Vmware virtuális gépre is, majd arra kipróbálni a driver-t.
-
Nokia Data Cable DKU-5 1.24 For Windows All
Nekem is van egy, bár elég régi, de megpróbálhatod, hátha megeszi a Win7.
http://users.atw.hu/intruder2k5/apps/nokia.dku-5.windows.2000-xp.driver.zip
-
libus
őstag
Bocs, tényleg ez egy ilyen detektive-s exe.
Most ahogy letöltöttem, látom, megcsak pár kb-t az egész.
Itt ez már biztos jó! -
-
libus
őstag
Parancsolj!
A google a barátod! -
doberman
senior tag
(most olvastam végig a hsz-eket, már kaptál infót...)
-
Persze, ki lehet mérni... Ehhez ketté kell vágni a kábelt úgy, hogy egy rövidebb darab, mondjuk 10cm maradjon a telefon felőli végen, és ezt kell majd mérned, a Nokia Pop-Port rajza alapján!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged