Hirdetés
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Dehogynem. De nem az autóvétel helyszínén cseréltettem le a kerekeket. Ezért viszem oda ahol a melót elvégezték. Ők alapból 2,6-ra fújták.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Neked nem garanciás az autód ?
Szerk.: 2,4 - re fújattam a gumikat . 2,3- at ír a könyv 160 km/h alatt , 2,6- ot 160 felett . Azért 140-150 km/ h megvan az autópályán , azért fújtam 2,4-re .
-
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na kíváncsi leszek mit mondanak rá.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Én is követtem a könyv leírását , de nekem sem reagált semmit .
Holnap bemegyek a Toyotához , oldják meg .
Arra azért kíváncsi lennék , hogy akkor ezentúl minden kerékcsere után a szervízbe kell vinnem az autót
? Ugyan 10-15 évre vettem ezt az autót , de ha így lesz , akkor a részletek lejárta után , megy a háztól ! -
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Semmi ...
Megtaláltam amit kèrdeztem .molnarpeter : dèlelőtt megnèzem mèg egyszer a menüt .
Megtaláltam a leírásban , mit kell csinálni . -
psycroptic
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Én próbáltam, de nekem nem sikerült. Követtem a könyv leírását, de nem reagált semmit.
-
pècsimunkás
addikt
Na igen ...
A Mèganom azèrt eszembe jut sokszor ...
Jó kis autó volt . Sokszor olvasom " xar francia autók ", vagy az autós oldalak francia autókhoz fűzött kommentjeit olyanoktól akiknek sosem volt
Enyèm 2001-es 1,4 16v Classic volt .
1 db ABS jeladót , ès 3 közèpső kipufogó dob csere volt - a sok rövid táv miatt . Azon kívül soha semmi , èvek óta jártam a magyar- nèmet utakat , pályán 140-150- el
. 6,2-7,2 l között volt az átlagfogyasztás , a magyar 300 km- es pálya nèlküli szakasz miatt . Jó autó volt , jó nagy csomagtartóval . Sosem volt probléma a cuccolás sem 
-
pècsimunkás
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Menüben ? Leírnád , hogy hol ? Kerestem , de nem találtam .
-
rob210
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Az ár is meghatározó

De úgy se most fogok. A kis meganeban még sok kilométer van.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Állítsd be a kerekeknél az előírt nyomást, aztán menüben tudod resetelni magad is szerintem

-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Nem tudom ... Gondolom a régi , mert kb 200 euró a szenzor a 4 kerékhez . Gondolom ezért is lett kötelező
!
Nekem ez az első szenzoros autóm .
Gyári alufelniket tettem fel . Zsír újak . Ha nem volt jó benne a nyomás ,miért nem rögtön jelzett ? Vagy , ha felnyomattam , miért nem alszik ki a lámpa ?
A könyv szerint , ha folyamatosan világít , defekt vagy rossz a szenzor . Ok ,de mindkettőnknél
?
Vagy mostantól vihetem félévente- kerékcserekor a szervízbe
? -
rob210
nagyúr
válasz
psycroptic
üzenetére
Minden gumicserénél fel kell tanítani mind a 4 kereket, ha ez kimarad akkor jön elő az álltalatok jelzett hiba.
Ugyan nem toyota, de egy fluenceel most játszottam végig.
Feltanítás után minden ok.
Hiába a 8 szenzor téli nyári felnin.
Fel kell tanítani minden cserénél.
Nem veszek 2012 utáni kocsit
-
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ez most a régi szenzor került vissza vagy újat tettek bele és nem ismeri a rendszer? Vagy miért kellett x km-et menni vele mire előjött a hibajelzés?

-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Amikor meghallottam , hogy kötelező , kikerülhetetlen ez a szenzor :

Kb ez volt a reakcióm
Szinte èreztem , hogy probléma lesz vele .
Hètfőn hazafelè beugrok a Toyotához , csináljanak vele valamit .
Amúgy kb èn is olyan 35-40km- t mentem vele , utánna kezdett világítani . -
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na nekem is most lettek lecserélve nyárira, mentem velük ~35Km és nekem is ugyanaz a tünet a lámpával, holott a nyomás nem csökkent a kerekekben. Hétfőn visszamegyek a céghez akik csinálták a kerékcserét és mondom nekik, hogy mi újság.
-
válasz
LordAxwell
üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
Valakinèl volt már guminyomás ellenőrzés meghibásodása ?
Nekem ma kezdte el . Villog 1 percig , azután fixen világít .
A kerekek 2 bar körül voltak , hiába nyomtam fel 2,3- ra - sőt , talán fölè is , de nem alszik el a lámpa .
Hètfőn viszem vissza a Toyotához . Remèlem hamar megoldják , csütörtökön megyek haza szabira ... -
pècsimunkás
addikt
Red Sun milyen sűrűn szokott lenni ?
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Igen én voltam ott, csak nem mertem köszönni, meg nem is voltam biztos benne, hogy ismerlek.

Rendben, akkor vasárnap tökölön, hogy találjuk meg egymást?

-
pècsimunkás
addikt
válasz
LordAxwell
üzenetére
Talán máskor ...
13.-ân megyek haza . -
válasz
LordAxwell
üzenetére
Kérdés mennyiért?

Teszem hozzá pár hete/hónapja nem te voltál a Kerepesi úti Mekinél pár cimboráddal?

Red Sun-ra én megyek cimborákkal (Toyo Team Garage), szóval, ha gondolod ott összefuthatunk. Fél 9-re leszünk kint Tökölön.
-
LordAxwell
senior tag
Japán autó találkozó - ha valakit érdekel!

Én megyek, valaki csatlakozik?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
LordAxwell
üzenetére
Köszi
! -
LordAxwell
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Apropó, idén év végén tervezem eladni a yarist, szerinted elviszik?

-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Csak a Hibrideknek.

-
LordAxwell
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én azt hittem az összes új toyotának kék a toyota jele!!

Am szép nagyon, de szebb lenne kékben.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Danke
! -
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Schön!

-
NoiZz
tag
sziasztok, van itt camry(1997-2002) tulaj?
-
KMT
addikt
Köszi!
Bárdin egyik sincs. Unix-nál van filtron, pollenszűrőből drága (talán 8e), légszűrőből viszont a legolcsóbbak között van.
Viszont a unix és a bárdi között méretben is nagy eltérések vannak, főleg a pollenszűrőnél. Már cm nagyságrendű a különbség. Ezeket rosszul mérik, ennyire rugalmas a dolog, vagy tényleg többféle van, és le kell mérnem a meglévőt?

-
KMT
addikt
Gondolkozom, hogy kicserélem a légszűrőt és a pollenszűrőt. Nézem bárdin, milyenek vannak. Beállítottam mindent, de így is vannak pár mm-es eltérések. Kell ezekkel foglalkozni, vagy jó lehet mindegyik?
E11 Corolla, ferdehátú 1,4-es.A márkák közül melyik az ajánlott? Mindkét esetben olyan 2e és 7e között mozognak az árak.
-
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ezt is kérdeztem. Azt mondta, hogy ami AV-n keresztül csatlakoztatható, arra ad képet. Ha a GPS-en van AV kimenet, az elvileg kiadja a képet is. Vagy pl. ha DVD-t akarnál lejátszani vele, akkor kellene egy dvd lejátszó egység, amit szintén AV-n lehetne csatlakoztatni a Toyota fejegységéhez. Én annyira nem értek ehhez, csak azt írom le, amit ő is mondott nekem.
Én sem értem, hogy ha már van egy ilyen kijelző a készüléken, akkor azt miért nem lehet komplexebb munkára bírni?!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Jack és USB bemenet van csak , ha minden igaz . Legtöbbször rádiót hallgatok , de azért jó lett volna , ha néha filmet is lehetett volna nézni .
Meg , amit fentebb írtak , ha a telefon GPS - ét ki lehetett volna rakni , az nagyon jó lett volna !Szerk : utánna nézek az AV bemenetnek . És akkor kell még hozzá amit írtál . Hát , lehet , annyira nem is fontos a filmnézés az autó kijelzőjén ...

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha van AV bemenet, végső soron megoldható, hogy a telefonra HDMI adaptert csatlakoztatsz, aztán azt egy digitális-analóg koverterrel rákötöd a fejegységre. Késni fog érzékelhető mértékben, és a mobilt sem fogod tudni tölteni (kivéve talán Qi töltőlappal).
-
pècsimunkás
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Köszi !
Gondoltam , hogy így lesz . Meg talán írtam is , hogy ha bluetooth-al nem megy , akkor sehogy sem fog .
Azért ez kicsit csalódás . Ok , van tolató kamera , aztán ennyi ... Hiába van ott a nagy kijelző , ha ezen kívül nem jó semmire .Azt esetleg meg tudnád kérdezni , hogy ha van GPS az autóban , akkor sem lehet a telefon kijelzőjét a képernyőre rakni ?
-
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ma beszéltem egy autóvillamosságis sráccal a Toyota Mayer - nél, ő azt mondta, AV bemenet csatlakoztatható a lejátszóhoz, és TV megoldható rá, de a mobil tükrözése nem fog menni. Illetve képet sem lehet áttenni semmilyen módon sajna.
-
pècsimunkás
addikt
Sem USB , sem Jack kábellel nem megy ki a kijelzőre a kèp .
Dèlután mèg megpróbálom kivetíteni WIFI- n keresztül . -
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Èn sem nagyon bízom a pozitív fejleményekben ...
Azèrt bekèszítettem a hátizsákomba a jack kábelt ès egy pendrive- ot . 16 h - ig melózok utánna kipróbálom .Szerk.: Ha lesz időm , ès reggel időben elindulok , akkor mâr reggel kipróbálom a dolgokat .
Bár , a pendrive- ot ki is vehetem, az előbbi hsz alapján nem játsza le az autó . -
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok...
Habár kötve hiszem. 
-
pècsimunkás
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Hááát , akkor filmet nem kell nèznünk az autó kijelzőjèn . Holnap - ha nem felejtem el - megnézem , hogy ki lehet-e rakni WIFI-n keresztül a telefon kèpèt az autó kijelzőjère . Ha így sem megy , akkor sehogy ! ( Van egy tippem , mi lesz a vègeredmèny ... )
Szerk.: a jack kábelt is kipróbálom .
-
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
A pendrive - ot próbáltam, az nem működött.
-
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen, a bluetooth átviszi a hangot, de a kép valami miatt nem megy.
-
paolinho
addikt
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de hátha nem lehetetlen.
Az autómban van egy gyári Touch & Go 2 lejátszó. Utólag rakattam be, és még hiányzik róla a GPS modul. Viszont valahol azt hallottam, hogy nem megoldhatatlan a mobiltelefon kijelzőjének klónozása a lejátszó képernyőjére. Ha ezt össze lehetne hozni, akkor a Waze lehetne a navim, hogy egyéb ínyencségekről ne is beszéljek.
Szerintetek ez megoldható, vagy felejtős a téma? -
-
Mewryck
tag
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
Èn az előző autómnál szereltettem mindig . Nem volt egy egetverő összeg . Találtam egy jó helyet , ahol szarèhugyè megcsinálták , ès nagyon jól centíroztak is . De hosszú távon megèri azèrt a külön garnitúra , ha nem találsz olyan gumist , aki olcsón , de jól dolgozik .
-
Drenadar
veterán
Valakinek esetleg corolla-raE12 való gyári alufelni eladó?? 4x100 15-ös?
Plusz szerintetek megéri két felni garnitura, vagy minden évben 2x szerelgetés? ki hogyan csinálja?
-
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha attól nem segít rajtad, akkor semmitől nem

-
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ma reggel teszteltem a szélzajt. A Ferihegyi gyorsforgalmin viszonylag tartós 90-100-as tempónál én semmit nem hallottam. Valami más ok lehet ott, ez nen széria probléma.
-
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nekem 1.33 Active 5 ajtós van, amit már upgrade-eltem egy cseppecskét könyűfémfelnivel+gumi, és érintőképernyős multimédiával.
(Ergo, ha valakit érdekelne, van elfekvőben 4 db hibátlan mély barázdás nyári gumim, és egy gyári Toyota Auris CD/USB-s autórádió fejegységem)Én bízom, hogy nem lesz már tél a közeljövőben!

-
pècsimunkás
addikt
válasz
paolinho
üzenetére
Ok , köszi szépen !
Írtam feljebb ,nem , fogom ez miatt szervízeltetni az autót , inkább csak kíváncsiságból kérdezem .
Neked milyen Auris van? Motor , kaszni , felszereltség ?Szerk .: Más : raknám már fel az alufelniket
! De , szóltak a német kollégáim , várjak még vele . Mondjuk tavaly is volt hó márciusban még egy nap , az nagyon komoly volt !
Ápr.13.-án megyek haza , akkor már talán nem lesz gond az osztrákoknál sem . Majd felrakom valamelyik hétvégén ... -
paolinho
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Bevallom őszintén, én még nem hallottam ilyen zajt, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy jóformán csak itt a városban (Pest) autózom, és itt nem nagyon haladok 90 feletti sebességgel. Hétvégén megyek vidékre, remélem nem felejtem el, és akkor tesztelem az ügyet vájt füllel is, mert korábbi városon kívüli menetben én nem emlékszem, hogy valami zavarta volna a fülemet a hátsó ajtók irányából.
-
paolinho
addikt
válasz
Incubus
üzenetére
Azt nem tudom, hogy ez a konkrét típus szerepel-e a repertoárjukban (szinte biztos, hogy igen), de Szűcs Piroska utóüléshuzat varrodájában rengeteg anyagból választhatóan készítenek méretpontos üléshuzatokat. Az én 2016-os Auris-omra 20e Ft volt felrakással együtt.
-
lsc
nagyúr
Amelyiknél elhanyagolták az olajcserét vagy rossz minőségű olajat használtak. Ha így volt akkor sem kell gyűrűzni, elég kitakarítani az olajlehúzó gyűrűk hornyait.
Mod #3224) BigBlackDog: Tegnap hoztam el egy T25-ös 1,8-as Avensis kombit, 240e körül van benne, olajfogyasztást még nem tudom, alulmotorizáltnak nem mondanám, ha pörgeted /amit szeret/ akkor megy is, de ez nem újdonság szívó benzinesnél. Hely rengeteg van benne, rugózás jó, sol felszereltség, van extra is bőven, minden működik.
-
Incubus
tag
Tud valaki ajánlani jó anyagú üléshuzatot e12 Corolla Wagonba?
Köszönöm
-
L4mie
veterán
Most teszteltem egy 5km en. Pár erősebb fekezessel, most nem rázott. De megnéztem utána 4 ből 3 fék meleg, víz felforrt de most nyomkodtam neki a féket rendesen a 4 csak langyoska. Nem lehet hogy a jobb hátsó teljesen kopott...Bár ez nem magyarázza meg a menet közbeni rángást.
-
L4mie
veterán
Üdv urak. Elektromos gond megoldódott... Szerelő fél óra alatt kicserélt valahol a sztereó körül egy kábelt azóta ok. Most új hiba.....Egy hirtelenebb de nem satu megállás után 80-100 között elkezdett remegni a kocsi, fékezéskor meg mintha földúton mennék majdnem szétesett. A bal hátsó dob iszonyat felmelegszik,ha a kéziféket enyhén behuztam jött a rázás. Utolsó megállás után lassan menve nyomott egy satut... Kéziféket megmozgattam kijött belőle még volt valami nyekkenés. Beszorult valami valyon? Itt péntek este van hétfőn valami nemzeti ünnep 3 ból 3 szerelő elhajtott, nagyon sokat nem merek vele menni....meg tudok benne nézni valahogy valamint? Mi lehet a gond? Ja: 95 ös Estima (previda)
-
Land
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Plusz sok 1.8-ast kell gyűrűzni. Múltkor a Toyota szerelőmnél "csak" 4 db 1.8-as Toyota állt ott motorfelújításra várva. 2.0-t vagy 2.4-et vennék benzinesből. Egyik Toyota bontós ismerősöm szerint 2005/05 (a hónap nem tuti) gyártástól kezdve a 2.0 valamilyen konstrukciós hibáját is javították.
Azt sajnálom, hogy csak 5 sebességes a kézi váltó hozzájuk. -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szerintem a 2.0 benzinből jó választás. 1.8 már karcsú, főleg, ha kombiban gondolkozik az ember.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Szia!
Köszi, igen a 2.2 dízlit már lehúztam a listáról. A benzinesek mennyire elegendőek? Gondolom a 2.4-essel nincs gond menetdinamika terén, de mondjuk az 1.8-2.0 nem gyenge még ahhoz a kasznihoz?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Evil Snowman
üzenetére
2.0 D-4D kb annyira megbízható, mint amennyire a 2.2 megbízhatatlan
Persze kettőstömegű, turbo, CR itt is van, de ekkora vassal a benzinesek kajálnak rendesen, ahhoz képest a 2 literes dízel elég jól fogyaszt. Milyen autót vegyek topikban írtam nemrég tboy93-nak pár tapaszralatot 
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szia BBD

Cikken belül a Toyota-ra keress rá. Korai 2.2 D4D egy betegágy volt. Gariban cserélték a blokkot. Én benzines vonalon gondolkodnék, még ha többet is fogyaszt.

-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
T250-es -ha jól sejtem ?angol? gyártású- Avenissel kapcsolatban mi a tapasztalat? Milyen típushibái vannak? Mennyire kell félni a 200-250k kilométert futott példányoktól? Motorok terén mivel érdemes választani (benzin, dízel is érdekelne)? Mennyire csendes, jól összerakott szerkezetek?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Gondolkodtam , nem viszem vissza az autót a szèlzaj miatt . Másik autót úgy sem kapok , az ajtót sem fogják lecserèlni . Ha meg neki állnak szerelgetni , feszegetni a dolgokat , lehet rosszabb lesz .
Mondjuk nem èrtem , mièrt kellett azt a műanyagot oda tervezni
??? Simán bele tud kapni a menetszèl . Elèg lett volna , ha csak az üveg van , kicsit túl lett "ragozva" azzal a műanyaggal . Remélem más gond nem lesz az elkövetkező 10-12 èvben . -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Erősen off, de ismerősöm összetörte a corolláját.
Ha valakinek kell akkor első fékbetét szett zimmermann 6.000.-
4 dísztárcsa gyári toyota. 11.000.-
Csomagtér tálca (hófogó) 5.000.-Bocs, de gondoltam ha már itt is vagyok olyan járjon jól vele aki fórumtag.
Jövő héten megy fel jófogásra, ha nem kell senkinek.És bocs az offért.

-
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Augsburg
Nekem 10Km a melóhelyig és így télvíz idején a fogyasztás ingadozik 4,8 - 5,8 Liter között. Ezalatt a 10Km alatt vagyok városban, pályán egyaránt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Eisenach . Te ?
Amúgy ennek az 1,2 T- nek sincs semmi hangja , csak amit leírtam . 2-2,5 hete használom , tetszik nagyon . Terveim szerint 140-150 autópályás utazója lesz . De , volt már 160-is próba kèppen , de akkor is csendes , ès sima ügy a 160 is ...
Majd 2-3 hèt múlva felrakom a nyári gumit , akkor rakok fel kèpeket is az autóról .
Amúgy ma tankoltam először , mióta elhoztam az autót . 8,3 l lett az átlagfogyasztás . Gondolom a HSD fogyasztása "picivel" jobb !
7 km a melóhelyig , reggel indítás után mindig várok 1-2 percet mielőtt indulok . Dèlután meg szinte mindig dugók vannak . Ha nèha megyek az autópályán , akkor tolom neki , szóval ez a fogyasztást jónak mondanám . Majd figyelek kicsit jobban , azèrt mèg majd próbálok 1 litert lefaragni . Azt hiszem menni fog ... -
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mi 1,8-as hibridet vettünk, kombit...
És nincs hangja. Nem kell hangosan beszélni az autóban, nem kell bömböltetni a zenét, hogy halljál belőle valamit még 150Km/h-s tempónál sem. És még valami: 3 főnek kényelmesen elfért hátul a cucca méghozzá a magyar-német utakon oda és vissza... 
Szóval hasonló cipőben járunk. Hol laksz?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Ès mèg annyit , hogy direkt nem vettem kombit , mert nem szeretem a " kombis hangot " . Bâr , a cuccolás miatt a magyar- nèmet oda-vissza utakon praktikusabb lett volna a kombi , de èn minèl csendesebb autót akartam .
-
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Igen , azért zavar kicsit . Neked milyen motorral van az autód ? Enyém 1,2t , nagyon csendes amúgy , lehet ezért zavar ...
-
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jó kérdés. Amennyiben zavar, akkor mindenképpen egy kérdést megér. Szerintem.
-
pècsimunkás
addikt
Ma délelőtt haza felé figyelgettem a szélzajt . 90-100 km/h - tól van . A vezető ülésből is lehet hallani , ha nagyon rákoncentrálok . Az ablak is teljesen fel volt húzva . Tuti a fekete műanyagtól jön .
Mit tanácsoltok ? Szerintetek a szélzaj miatt érdemes reklamálni ? -
pècsimunkás
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Igen .
Szerk. : Öcsém megnyomott vmi műanyagot az ablakon , abbamaradt . Majd megnézem mit lehetne esetleg tenni , Ha marad a szèlzaj , vissza megyek a Toyotához .
-
psycroptic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nálunk nincs ilyen extra zaj. Jól zár az az ablak?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
2016- os Aurisom van .A bal hátsó ablaktól szèlzaj jön autópálya tempónál . Másnál is esetleg ? Mert amúgy csendes az autó , de ez kicsit bosszant .
-
L4mie
veterán
Fene tudja már mi a baja, átnéztem újra a biztosítékokat, megtaláltam a hátsó lámpákét ki volt égve, vettem újat bele, két kapcsolás után az is kiégett :S valami komolyabb baj lesz itt, csak baromira nem akarok az itteni árak alapján 100.000 k -t egy fél napos javításra költeni

-
válasz
LordAxwell
üzenetére
Akkor pont ugyanabban a hónapban, mint én az enyémet.

-
saiyajin
senior tag
E12-es Corollaba szeretnek tempomatot. Mennyire kivitelezheto, lehet egyaltalan utolagosan?
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
2015 október óta.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? Ugyan 10-15 évre vettem ezt az autót , de ha így lesz , akkor a részletek lejárta után , megy a háztól !

Tökölön keress majd egy ilyen Celica-t.

! De , szóltak a német kollégáim , várjak még vele . Mondjuk tavaly is volt hó márciusban még egy nap , az nagyon komoly volt !