- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
McW1
tag
válasz
Kicsimix #2461 üzenetére
Sajnos nincs ilyen szép a játék ultrán se.
Erre a videóra szerintem húztak valami filtert vagy mit. A 4K nem javítja fel ennyire az effektek meg egyéb látványjavítók minőségét, ez már közel E3-as demó szint.
Tény, hogy az a happy holiday városrész szép esti napszakban, meg a játékra úgy általában nem lehet mondani, hogy csúnya, de nekem abszolút kimaxolva nem néz így ki...
-
McW1
tag
Ha egyszer bementem a dark zone-ba, hogy lehet kijutni? Lehet egyáltalán? Mert nem enged vissza a checkpoint-ból, "not available in beta"...
-
McW1
tag
Oké, de azt írja, hogy "you have already redeemed your beta code, we will send you a notification e-mail before the beta starts".
Tehát meg kell várnom amíg tökölődik a rendszer az értesítéssel, a béta meg holnap kezdődik.
Fasza...
Core2 : szóval uplay kliens kell, ha hazaértem megpróbálom, köszi!
-
McW1
tag
Segítsetek abban lécci, hogy van-e valami pre-load lehetőség a bétához, mert "érvényesítettem" a béta kódot, kiírja, hogy majd küldik az e-mailt a start előtt, de lassú nálam az interweb, és nem szeretném ha az egész béta hétvége a letöltéssel menne el...
A játéknak pedig ezen a tré átláthatatlan oldalán nem találtam ilyen pre-load funkciót...
-
McW1
tag
válasz
Adam_Shepard #1686 üzenetére
Ez a várólistás dolog mennyire lutri? Csekély az esély, hogy kódot kapjak?
A konfirmációt megkaptam, hogy listán vagyok, de persze azt írja, ha előrendelem, garantáltan bejutok a bétába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest