- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #39532 üzenetére
lehet kovezni, nekem szamit a heal is. most irhatnek litaniat, hogy nem csak "valamire valo csapatok" rohangalnak, de nincs kedvem. szoval nem latom ertelmet, hogy miert 8k es miert ne "csak"6k legyen az fa. persze kinek mi jon be ugyebar.
(#39534) lanikai: ez melle ment, nem tudom mirol beszelsz, mivel nem szoktam div videokat nezegetni. legkozelebb probalj meg olyat "beszolni"aminek alapja is van.
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #38828 üzenetére
Soha nem lőttem rád és nem is fogok aki ezt mondta neked az hazudott. Minek legyen a listámon olyan ember akinek a nemkívánatos haverjai állandóan csatlakoznak hozzánk? Elmondtam sokszor, hogy én nem fogok velük játszani Te azt mondtad neked belefér ez a stílus nekem viszont nem.
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #38049 üzenetére
Köszönöm!
Ha már puskák..hogy lehet az,hogy a m4-em 20.2e-s sebzésű a lvoac meg 16.2?
Tudom,hogy a tűzfegyverek értéke határozza meg -már írtátok-,de ekkora különbség nem szokott lenni.
L/P ugyanannyi.
Vagy lehet,hogy egyszer kézbe kellene venni a lvoac-t és utána mutatná a tűzfegyver értékkel módosított sebzését? -
Bocy18
csendes tag
válasz
TommyS_27 #37705 üzenetére
Igen lehet igazatok van nem vagyok szent de csalni soha nem csaltam.. szeretek jatszani a jatekkal azert az ocsem reg nem hasznalt karijat elkertem es azzal jatszok mert nem fogok fizetni erte.. tudod itt a problema az ha netalantan csunyan beszelsz bannolnak de ha 1000km/h val futkozik elotted a player meg lelezerkardoznak az ehes disznoval az nem gond csak csunyan ne beszelj.. gondolhattok rolam amit akartok de en tisztesseges jatekosnak erzem magam attol fuggettlen hogy neha elejtek par csunya mondatot.. apropo ez egy 18+os jatek 1 , 2 az npc csunyabban beszelnek mint en.. na itt kezdodik a problema..
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #37638 üzenetére
Komolyan, ennyire nem érted mit írtam?
Scoreboard: lehet önfényezés, lehet csak mutogatni, lehet poén, csaló, vagy bármi, de ettől függetlenül NEM hordoz érdemi információt, függetlenül attól, hogy az enyém vagy a tied, vagy bárki másé, ha ezért oltogatják az embert, akkor OK, evvan, mindenkinek más a tűrés- és ingerküszöb.De azért az érted ugye, hogy mi a különbség a hasznos infó, és a csak hájjal kenegetésre való infó között?
LS scoreboardra gondolsz? Persze, szép eredmény volt, nem sokan tudtak akkora pontszámot elérni.
És? Jött is az oltogatás, hogy csak benne kellett állni a ládában.
De a mögött volt teljesítmény is, nem csak álldogálás -
LedyGyuszi
addikt
válasz
TommyS_27 #37588 üzenetére
szép!
viszont nem először találkoztam a mukival ,múltkor svd-vel lőtt úgy, mint más a géppisztollyal...
+ azért pár LS meccs van már a hátam mögött, de max 20-30k pontot ért el a legmagasabban a muki.
x1-en amúgy is nehezebb a célzás, pláne futtában, ahogyan ő tolja... szóval nála vmi sántít nekem... -
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36800 üzenetére
:-) Kizárt,hogy én vmikor is 400-500+ ezreket adnék egy számítógépért.
Ha véletlenül (4-5évente) költeni kell a számítógépre/laptopra akkor már a hideg ráz..Pedig eddig a legnagyobb összeg talán 4-5e volt. (Ettől függetlenül vhogy ki tudnék szorítani egy olyan számítógépre mint a tiétek,de soha nem tenném.)
Nekem megfelel ez az egyszerű elmosódott ps4 grafika is. ;-)Baker írása: "...az 1.6-tal eleg brutal grafikai tuningot kapott a Pro, az egyik legszebb jatek eskuszom."
Meg ugye ott van még az uncharted 4.,driveclub,project cars,én a syndicate-et is mondanám,stb.,stb.
Szóval szerintem jó ez nekünk. :-)LeonAran: "Persze a hardver is 4× annyiba kerül mint egy PS4 pro."
Bizony. :-) Csak egy videókártya 100+ e?? :-o
Inkább költök konzolra súlyos pénzeket (akár egy-egy gyűjtői kiadású játékra) mint egy számítógépre.
Én és Szerintem. :-)Xyvalaki: Nem is gondoltam.. :-)
Mi is jártunk már így.Csak akkor van gáz mondjuk egy komolyabb betörésnél amikor a ládát -utánunk- pikk-pakk szétlövik. :-/ De szerencsére azalatt a pár alkalom alatt nincs ilyesmi és pont azon múlik,hogy fel tud kelni mki.
Az elmúlt egy-két napban megcsináltam pár Lexington küldetést,de nem adott mégegy barrett-et. (Megnyugtatott az egyik barátom,hogy ő már 20-30-on is túl van egyhuzamban és neki sem adott. :-/ ) -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #36535 üzenetére
Le kellene már venni a sötét szemüveget, a manhunt és a beszari között van még pár szint.
Sokan akik PvPzni akarnak, azok LS-t tolják, de még így is sokszor van rugó vagy manhunt harc.
Végre valamit visszakapnak azok, akik csak "szórakozásból" lőtték a másikat.
Egyébként van veszíteni valója az egyszeri játékosnak, ha van nála valami értelmes cucc. Nem egy rugótól sikerült már 1.6-ban jó cuccokat szerezni, de játékosok is adtak már 5-6 zöld ládát egyszerre.Ez a játék már rég halott, csak most van hozzá egy halom új skin, és újabb módon tudod lealázni a másikat (röhögés és társai).
-
micafighter
nagyúr
válasz
Amugy ha nagyon érdkelné a fejlesztőket hogy mit akar a közösség, akkor lehetne csinálni egy külön játékmódot manhuntra. Nem nagyon hasonlithato máshoz egy jo manhunt élménye, leginkább amikor te vagy a manhunt és 8an 10en próbálnak elkapni. Itt nyilván nem a running simulator 2018-ra gondolok, meg nem is feltétlen a becampelünk multogroupban a bevehetetlen helyre, ahova 3 ultival van csak esélyetek bemenni de ugy is rúgok lesztek a multigroup miatt, stb stb. Aki sokat volt manhunt az szerintem tudja mire gondolok.
Ugyanakkor a másik oldal is tud néha érdekes és szórakoztató lenni.
Na most ha komolyan érdekelné a fejlesztőket a játékuk, erre a játékélményre alapozva létrehozhatnának egy külön játékmódot.
De már az is sokat segitene hogy több ilyen élménye legyen a játékosoknak, hogy mondjuk többször ennyi játékos lenne egy szerveren DZben. Jelenleg tul nagy a map, tul kevés a játékos, meg van pár teljesen idiota hely ahova becampel a manhunt ott nem lehet jot játszani, mert vagy bementek ultival, vagy felesleges is próbálkozni.
De ilyen már ugy se lesz ebben a játékban, max majd a Division 2-ben.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Eddig is ez volt mindig várták hogy a másik legyen rugo, csak most fullba tolták Massive-ék.
Mondanám most hogy survive manhuntért adjon valami értelmes jutalmat, akkor többen fognak rugozni és érdekesebb lesz, de az a baj ha mondjuk exoticot adna a manhunt tulélése akkor meg mindenki azt exploitolná, mert annyi féle exploit van manhunt tulélésére hogy hirtelen össze se tudom számolni.
Két megoldást látok nektek:
A) löjjetek le mindenkit, többször is, amig le nem jár a manhunt
B) irány Last Stand és löjjetek le mindenkit. Többször is
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek!
Tegnap hasonló jelenség.
Bemegyek DZ mondom szórakozok egyet a Taktikussal. Belvárosi zene sehol senki, mondom akkor LMB a heti 50, meg fertőzési esemény- megvan kimentek- jön 3 orosz készülők, hogy leszednek, mondják no rugo only extract, jön egy hüle békazabáló francia elkezd lőni 4-ünket és csodálkozik, hogy mind a 4-en lőjük. Utána elköszöntek és mentek feljebb. Én még kiszedtem 2 supplyt a másodiknál jött egy hátulról lelőlek rugó, amikor meg rádobom a seekrt elszaladt, na fog a rossznyavaja futó versenyt játszani.
És csak ezzel voltam (tehát nem nagy sanszos DZ-ben egyedül).Milyen szemét a játék pörgetek Inventiv zsákra és Virgonc mellényre, mert kéne a tegnapi kedves infók után a Taktikushoz, még véletlenül se ad olyat egyikből se.
Még egy Times SQ Legendaryt csináltam randomokkal és megint dobott egy Malacot, majd a közeli boss egy Caduceust, de ezek is gyengusok. -
micafighter
nagyúr
válasz
TommyS_27 #36531 üzenetére
Bent is van élet csak nem nektek (aki pvp-zni akar). Tegnap egész nap DZben voltam és nem találkoztam szuperhössel szerencsére, de nem is kerestem a PvP-t, csak egy rugót löttem le aki pont azon a kimentésen volt ahova én akartam menni, öt is csak azért mert szerintem nem birta volna ki hogy békében hagyjon kimenteni.
De elég szomorú és sajnálatos ez
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36183 üzenetére
Ezt pont meg akartam kérdezni,de gondoltam várok pár napot,hogy ne fossam a szót..
Keresek majd nagyobb értékű cuccokat,mert kalibrálni úgyis csak egyre tudok,itt viszont két érték lenne a fontos.
Van még mit tanulni az biztos..nagyon összetett játék,de olvasgatok itt sokat és idővel majd többet tudok. :-)
Az viszont tényleg jó lenne ha egy komolyabb hozzáértővel játszanék/beszélnék,másabb lenne.
Ha véletlenül vki innen (a keménymagból) váltana ps4-re,meghívnám egy division lemezre. :-) (Attól függetlenül,hogy biztos ti is meg tudnátok venni.)Lifer: Engem érdekel a set-ted,mutasd majd légyszives. :-)
Razor-cuccok max. értéke: Köszönjük szépen!!!
Ez biztos,hogy sok játékostársunknak nagyon hasznos!Anonymus: "...5 percig senki sem jelentkezett matchmakingre"
Ps4-en nincs ilyen. ;-) Pikk-pakk talál embereket,komolyan. (De szerencsére szinte mindig megvagyunk 4-en.)
Arnikusz nagyon ajánlott megvásárolandó dolgai!:
Akoska: Ennyiért nagyon korrekt ár (season pass).Kár,hogy ps4-re nem jó. :-(
Ehhez kell egy x00e-s számítógép.Szerintetek melyik a jobb?
M700-123e sebzéssel vagy m44-130e sebzéssel?
M4 18.5e sebzéssel vagy katonai sa-58 25.5e sebzéssel? -
micafighter
nagyúr
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36099 üzenetére
"...ha lelövök egy gyenge játékost még nem érzem magam szarul!"
Amikor te kezdted és téged szedtek ki akkor is ezt mondtad?
De átgondolom a dolgot és ebben a topikban azt fogom gondolni az ilyen hsz-oknál,hogy "ez csak egy játék".
Nem vitából írok ide,rengeteg okosságot tudtam meg az elmúlt pár hétben,nem szeretném ezt megszüntetni.A játékban,fekete zónában változatlan maradok és simán leosztom a "rugót" head-set-en.
(Bár az utóbbi pár napban találtam jobb loot szerzési lehetőséget a legendás nehézségű küldetésekben,így inkább ott megyünk.Ott azért szaladunk egymáshoz,hogy felkeltsük,nem,hogy lenyomjuk.) -
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36097 üzenetére
Nekem az gyökér aki 20x egymás után lenyomja a kezdő senkit és még finoman fogalmaztam..
Az a "rugó" aki odaáll egy vele kb. azonos szintűhöz (cuccairól már megmondja egy igazi "rugó",hogy vele azonos szintű e).
Szóval nem fogom elengedni és ha netalál egy gyökér a játékban ugyanúgy megmondom neki,hogy jóba lennék szinte akárkiével.Annyira fel tud húzni,hogy személyesen a száját szaggatnám szét először pedig vmennyire békés természetű vagyok.
Remélem érted a lényegemet. -
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #36023 üzenetére
Igen,ezt tudtam,de a tervrajz vásárlás után már a tárgykészítőnél vettem észre,hogy milyen hátizsákom van.
Az őrszem döntése hátizsákom páncélértéke+az egy nagy értéke is elég jó és a legfontosabb,hogy párban van vmivel (nem tudom hirtelen,hogy mivel),így nekem ez az arany hátizsák nem sokat ér,de később hátha jó lesz.
Vagy ha van vmi ötletetek már cserélem is le.. :-) -
ZsyfKo
senior tag
-
micafighter
nagyúr
-
-
sith7
félisten
válasz
TommyS_27 #34890 üzenetére
Kicsit aláztátok őket
Egy kört én is mentem tegnap, nálunk végig fej - fej mellett ment a 2 csapat, egy minimális különbséggel nyertek, nem voltak hero - k, bárkit le tudtam lőni, még én is
Jó volt
Más
Mi most a jó elosztás a 3 dolog között ?
Tűzfegyver/életerő/képzettség ?Nekem most alpha smg - vel 292/417/81, de ezzel a 81 - gyel lófüttyöt nem heal - elek vissza
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #34890 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Gratula.
A tegnapi próba után a többi területen ezt ki kell próbálni, ha már megvan.
Csaló volt?
Köszönöm.Nézegettem pár videót, de természetesen az Agent a saját tapasztalatai után alakítja ki a saját cuccait.
Elsőre sárga szettben teszek egy próbát egy kis kozmetika után, Bullfrog és MP7 társaságában, utána az Alpha is teszt és meglátjuk. Striker még nincs, de azt is idővel.Az új részek a DZ-ben szépen kidolgozottak, de elég mókás, hogy a fenti részen nincs stash láda egy ellenőrző ponton se.
Ezt az új vírus szint csökkenős játékmódot valaki kipróbálta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest