- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
qukesz #51123 üzenetére
Én türelmes és barátságos ember vagyok na de ami sok az sok. Ott futkározik kis zsákocskájával a delikvens nincs egy jó szava sem, szóval eltört a mécses!
-
válasz
qukesz #51076 üzenetére
Csak az a "novella" meg kicsit ellentmond annak a chatlognak mit akoska07 rakott ki (de leginkább a vele szemben tapasztaltaknak), ráadásul ha jól emlékszem az Aimware-nél amit említett az egyik funkció az, hogy tiszta screenshotokat/videót generál azaz ha streamelné se látszódna semmi az ESP-ből (a kocka amit ő emleget), az csak kizárólag a használó képernyőjén jelenik meg ha csak nem akarja szándékosan megmutatni mint pl. ahogy reklámozzák az ahhoz hasonló szemetet.
Én speciel kicsit nehezen hiszem el, hogy ha valaki jól játszik akkor van olyan ostoba, hogy azzal henceg vagy akár csak viccelődik, hogy az xy csalást használja miközben a csalókat univerzálisan rühellik. -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #51076 üzenetére
De ez most komoly? Felrak egy videót, ahol végigkerget a DZ-n X játékost, akiknek a legtöbbet csak a hátát látjuk, és erre mondja, hogy jó játékos?
Meg a másik, hogy milyen hülyének nézi ez az embereket, hogy ha ő csalna akkor itt is látszódnának a kockák meg miegymás.
Szerintem ez a barom eleddig nem tudta, hogy ki is lehet kapcsolni a csítet és valamelyik méretes haverja elmondta neki, és most már fel mert rakni egy videót, ahol félig kikapcsolt csíttel lelő 5-6 menekülő játékost.
Lelőtt X db ki tudja milyen szedett vedett szettes játékost és ő a Pro.
Vagy inkább a Prő. Lö Prő ahogy a franciák mondanák -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #51072 üzenetére
Le tudott lőni 5 játékost, akik folyamat menekültek előle
Az az egy magyar gyerek ment vissza rá, aki meg magányosba tolta
Se egy striker, se egy ragadozó, de egy jó DPS nomáddal is pikk pakk meg lehetett volna fektetni.
De gondolom akkor meg bekapcsolja a csalást és megy minden a régiben...Hát srácok irigylem a kitartást bennetek ezzel a sok rohadék csalóval szemben...
-
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #50945 üzenetére
De miért nem írjátok be neki, hogy kösz, van magyar nyelvű support is, akik a csít jelentéseket kezelik.
Egyébként tényleg van, szóval egy ilyen scrennel már repül is, de ha meg tudod spékelni videóval, akkor még jobb.Én tegnap levezettem az antennát a másodlagos monitornak használt TV-hez, így most azon a foci VB megy főleg
Mennék én is DZzni, de mire odaérek, addigra már zárt a csoport
Meg nekem úgy tűnik, hogy visszatért egy halom csaló, ami eléggé rontja a játékélményt -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #50788 üzenetére
Hát mit ne mondjak, ha számára egy teljesen irreleváns szituációban (sőt, így alapvetően a csaló mellett foglal állást) késztetést érez arra, hogy "beszóljon" az nagyon mély frusztráltságra utal, érdemes lenne kezeltetni, mert valahol olyan helyen bukik ki, amiből tényleg baja lesz
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #50758 üzenetére
Tegnap megint volt egy csaló, az a legszebb, hogy utána a társai ott magyarázták, hogy ők ismerik és nem csítel, közben meg ha rákeresel akkor több játékban is feljött a neve, hogy csítel.
Gabi egy pillanata alatt eltűnt (jó tudjuk gagyi a geared, de akkor is
) én meg elnyomtam a survival linket és még így is úgy elfogytam, azzal együtt, hogy a gyerek nagyon fel se lehetett stackelve.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #50741 üzenetére
Én tegnap letoltam megint pár legendást, de megtudtam mi a kínszenvedés
Volt olyan játékos, akit folyamat leütöttek, mert mindig rohant előre, volt olyan akivel DZ-ben sokszor találkoztunk és ott lelőhetetlenek voltak (MiB_AgentJ), itt meg esett kelt, nulla DPS.
Volt, hogy már hárman is feküdtünk, de a gyerek nem volt hajlandó elnyomni a T-t, mígnem a másik meg akkor is elnyomta, amikor a láda már szedte az egyetlen elhullott játékost.De szerintem befejeztem egyelőre, mivel Vasárnap az egyik jó ki csapattal farmoltuk a hunteres legendás küldiket, és az egyik végén egy normális játékos odaadta a neki esett Thompson M1928-asát, így megint minden exo cuccosom megvan (kivéve 1-2 megvásárolhatót)...
Meglett az okos fedezékes? Ma este már lesz időm, tegnap este fogorvosnál ültem...
-
arnikusz
veterán
válasz
qukesz #50704 üzenetére
Szia!
Én a következőképp csináltam:
Last Standon a leggyorsabb volt anno- Kalkasse Sportbolttal szemben lévő tetőre felmentem ( de jó más fedezékes hely is), vártam és amikor szemben jött a kiálló köteles részre a Sniper ellen Agent ki a fedezék a falhoz és leszedtem.
Egy körben volt 3-4 kill is és Deadeyeban, de Nomád-M700 Carbonnal is jó lehet.
Én egyedül csináltam, de volt mikor odajött csapattárs és addig védte a hátamat a parkolóház felöl.Tegnap a játék szórakázott az értékekkel, de így szeretjük:
-
törölt tag
válasz
qukesz #50673 üzenetére
Még 25 nap és átírom. Mondjuk tegnap is találkoztunk két ismeretlen magyar játékossal amikor megszólaltam magyarul és meglátták a nevemet sírva röhögtek 10 percen át.
Leszek este szóval mindenki jöjjön. Nem fogadok el igazolatlan hiányzást kivéve ha valaki bemutatja a halotti bizonyítványát amit Putyin saját kezűleg ellenjegyzett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #50359 üzenetére
Most már viszkethet neki
Meg van a kötélvágás, szóval minden ami csak kellett.
Legjobban az maradt meg az emlékezetemben, amikor pár hete mentünk egy kimentésre, mondta, hogy ok, megvárja míg felakasztják a cuccost a játékosok, erre fel látom, hogy üres a kötél a gyerek éppen elkezdte felakasztani, és jött players lelőtte mielőtt fel tudta volna akasztani a cuccost.
Akkor már tudtam, hogy vele a büdös életben nem lesz meg nekem ez az achi -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #50327 üzenetére
Több módon is lehet:
1., becsatlakozol valakihez, akinek van még ilyen full kezdő karaktere, és toljátok addig, amíg neki nem esik, és akkor azt meg tudja veled osztani, ez viszonylag gyorsan megvan.2., A Light Zone-ban vannak ládák, és az alacsony nehézségű területeken van amelyikből sima alap zöld cuccos esik.
Egyszerűbb és biztosabb az első megoldás.
Esetleg még: (közben ötletelek)
De meg kellene nézni még esetleg, hogy a jutalom beváltónál kapható 4-es szintű cuccok azok milyen színűek.
Kraftolás: mintha az rémlene, hogy zöld cuccost nem lehet kraftolni, de ezt is könnyű leellenőrizni,Délután meglesem neked, ma 14-ig vagyok melóban.
-
válasz
qukesz #49837 üzenetére
Én is összeraktam egy pvp/dps-t előtte.
Minden erőlködés nélkül volt 70% EDR.
Bementem DZ-be, egy predator kb 0.2 sec alatt lelőtt,akkor ott feladtam...
és inkább összeraktam támogatósnak.
Még nem volt tesztelve,de talán ma sort kerítek rá,műxik-e (pvp).Pve szvsz ennél bármelyik támogatós szett jobb,akár a firecrest is.
---------
Elsődleges fegyverként az a Ragadozós M4 szvsz nem a legjobb.
Az a halálos sietős House jobb (kesztyűn smg sebzés). -
arnikusz
veterán
válasz
qukesz #42761 üzenetére
Sniper is kellessz a 20 ból min 3 nál távolról kellessz leszedni az LMB.
Valamint D3 is van több ahol gyógyító képzettséget nem használhatsz, ha az achit meg akarod csinálni. A Striker jó lesz Classified Striker csalógatónak.Az enyêm így áll most, de a fent említettek en kívül CF Alone Star és CF Végső lesz még használatban.
-
válasz
qukesz #42475 üzenetére
5db TF mod
3x 3% skill haste
1x életerő
1x skill power2db öngyógyítás,2db chc.
Az érdekelne hogy lehet ennyi élettel megmaradni???
Skill haste , virgonc , booster shot az is overheal-be rak.
Jobb lenne egy másik maszk ahogy írtam is az még segítene,de nincs CF hátizsák.Ez inkább csapatba jó.
M4 32.5K sebez.
MP5 28K felett. -
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest