- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheCloWn25
csendes tag
Régóta figyelem, hogy vannak nagyon "hülye" mozgású játékosok. Azt, hogy csinálják, csalás?
Kb lehetetlen néha eltalálni őket. -
TheCloWn25
csendes tag
Eddig érezhetően kevesebb a striker és könnyebb is lerakni őket.
Helyettük jöttek a predatorok és mintha rááltak volna a csalók is a predre.
Pár lövéstől bármilyen távolságról azt veszem észre, hogy egyből halok (elvérzek), még az immunstationt sincs időm lerakni😃 -
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #51630 üzenetére
Nekem már sokkal nagyobb öröm ha lerakok egy csalót mégha előtte ezerszer meghalok is
Az is érdekes, hogy mi alapján bannolnak mert van sok régi csaló akik ugyanúgy nyomják.
Hétvégén megint ott volt a Bse_cyborg, a pagan_pl banda.
Paganék pl éhes disznóval meg mg5el irtanak messziről pár lövéssel, mintha mesterlövészpuska lenne.
Az egyik pagannál ki se írja a rendszer, hogy mivel ölt meg. -
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #51623 üzenetére
Pedig hétvégén is volt sok csaló. Mai rövid délutáni menetben is összefutottunk egyel.
RollCage2, hanter fész volt és 1-2 lövéssel küldött mindenkit, de őt alig bírtuk lerakni -
TheCloWn25
csendes tag
válasz
FireKeeper #51611 üzenetére
Lőni se volt időm, ahogy odaért le is adta, a csík se ment a bal felső sarokban.
-
TheCloWn25
csendes tag
Manhuntot le lehet adni egy pillanat alatt vagy az is valami csalás (egyedül volt)?
-
TheCloWn25
csendes tag
Van most 1 lengyel banda a dzben. Nagyon durván csalnak😃
-
TheCloWn25
csendes tag
-
TheCloWn25
csendes tag
Az bug, hogy a dz-ben 7es szintű szűrö kell lentre?
Nincs fertőzöttségi esemény.
Néha előfordul ez. -
TheCloWn25
csendes tag
Előbb összefutottunk MarcoStyleNL-el, volt darálás rendesen
-
TheCloWn25
csendes tag
Tegnapi érdekesség. Látom, hogy manhunt van az egyik ellenőrzőpontnál.
Odautazok, kimegyek, elkezdem lőni a csávót, erre ő bemegy az ellenőrzőpontba majd egyből ki is jött de már nem volt rugó és meghajolt előttem -
TheCloWn25
csendes tag
Hogy működnek a csalások?
Van most egy cheater a DZ-ben, Ninja.Hyper.
Párszor leraktam. Egyszercsak úgy jött ki, hogy instant halt mindenki a közelében, és a nomádomat is 1 lövéssel lerakta falon át. Most itt garázdálkodik😃
Szervert, hogy kell váltani?😃
Kilépek, belépek?Ui: a teherautón nem tud átlőni.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Dancorleone #50370 üzenetére
CF set itemeket és exotikus cuccokat a world bossok is adnak. 15 van belőlük és azt hiszem 4 óránként újraélednek.
A GE ládákon ne akadj ki, én több mint 30 ládát nyitottam és a striker térdvédőt nem adta. Legutóbb meg kevesebb mint 20 ládából kijött 2 full set is. -
TheCloWn25
csendes tag
Nektek frissül a fekete zóna ranglista?
-
TheCloWn25
csendes tag
Tegnap DZ-ben farmoltunk 2-en. A társam 2-szer is kapott exo fegyvert (Bullfrog, House) nevezetes pont kitisztítása után én meg nem. Ez, hogy lehetséges?
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49921 üzenetére
Azért ment a csalózás rendesen
Bármit vettem fel pillanatok alatt leszedtek, még a 9k staminásom is.
Ők meg alig sebződtek, pedig a végén már sokan rajtuk voltunk.
Csak Big Allal tudtam érezhetően sebezni őket.
Mindegy, 2 hét farmolás után ez is felemelő érzés volt -
TheCloWn25
csendes tag
Tegnap éjszaka volt egy jó kis manhunt. 1 emberrel indult, őt is alig bírtuk lenyomi (valami Unholy_pharaoh ha jól emlékszem) és fokozatosan bővültek 4 főre. Esélytelenek voltunk😃 Egyszer volt, hogy 3-at lenyomtunk, a 4-ik elkezdett szaladni az egyik kijárt felé de a többiek ott várták és végünk lett. De több mint 1 órán keresztül daráltuk egymást😃.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49399 üzenetére
Kb 2 hónapja játszok, 280 körül van a GS-em, DZ-ben 51-es a szintem.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49396 üzenetére
Mai napig egyedül nyomom. DZ-ben néha felvesznek csapatba mert látják, hogy nem vagyok geci, segítek nekik
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49388 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy T1-en végigtoltam a solot és utána egyből T5-re tettem, kb pont megvolt a 30-as szintem. Lehet, hogy gyakrabban haltam de legalább volt kihívás. DZ-be csak 1szer mentem az elején kíváncsiságból, megvártam a solo végét csak azóta tolom komolyabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest