- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #47067 üzenetére
Igen arra még emlékszem. Kár, pedig jó lenne még 2-3 új szett. De mindegy majd a 2-be!
LeonAran: Hírtelen elírtam azt a 6-ot, de a lényeget lehetett érteni.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47062 üzenetére
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #47054 üzenetére
Így viszont nem értem minek rakták bele a 60% bónuszt! A 450K alapból megvolt eddig is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47031 üzenetére
Milyen szettben- gondolom elitsebzős Striker.
Azt ha leszel este kilróbálnám.
Most szerelés előtt pve bossok 6 láda , 14-kor mégegyszer és este is, de nagyon nehezen adja az Alphát. -
válasz
Snip3r_HUN #47001 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46999 üzenetére
pontosítok, nekem nem kell
-
válasz
Snip3r_HUN #46999 üzenetére
Én most néztem az 5-6 bónuszát.
Nem olyan rossz az.Rengeteg exo-t dobált a 3. kör 6 ládából,köztük egy házikó sietős talent az első.
18 láda sok CF és sok exo.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46951 üzenetére
A 289-es már nincs meg,mert kombináltam benne egy-két dolgot,most 286,de ez is 281 volt.A múltkor csak egy-kettőt kalibráltam a már egyébként full-os szettre és most megnézve 283 megmaradt,pedig ez 281 volt.
És most egy felesleges kalibrálás után:
De akkor ezek szerint ti is tudtok róla,így vmennyire "megnyugtató". :-)
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46947 üzenetére
Mire vadászol az Alphán kívül.
Ja néztem holnap 13 órát ír a GE kezdő időpontja szerint a mi időzonánkban.
Addig megnézem a shot show késes újdonságait és mehet utána a GE creditfarm. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46941 üzenetére
Nálam 14-16-ig alles gut 1 óra pakolgatás, 1 óra div farm lett 167, meg 2 rugó kill Nomádban, meg egyszer lött le egy 4 -es rugó banda, de a kimentés kiment.
Yvalaki, nem tudom mire számított, láttam, hogy nincs nála semmi, meg elötte is lötte az Agenteket, külön jó volt, hogy a House is a plussz sebzést adta.
-
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #46941 üzenetére
Tudniillik hogy
"Jo munkahoz ido kell, szar munkahoz meg tobb ido !"
Ez itt Ubiekni Hatvanyozotan ervenyes
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46935 üzenetére
Hát igen, nagyon győzködni kell magamat, hogy elhiggyem, hogy "Tezsvííír, becsszó, nem csaltunk"
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46931 üzenetére
Hmm, ez érdekes, ki kell próbálni, csak ehhez kell vagy 5-6 2 fős csapat, ahol körben mindig a végén beugró van valahova
Bár a logikáját nem értem, de ebben a játékban volt már annyi minden, hogy tényleg nincs miért feltétlenül logikát keresni. -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46881 üzenetére
értem, köszi, eddig nem így próbáltam, de akkor most kipróbálom így is
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46874 üzenetére
erre gondolsz ? [link]
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46877 üzenetére
Akkor már csak egy CF set kéne, hogy tudjak egyedül CF-et farmolni.
-
RazoR
veterán
válasz
Mindezt hol csinálod, jobbra fent a folyosón? És milyen set-ben?
-
i@lex
őstag
válasz
Az konkrét, egy nagy streamer sem tuber nem képes ilyenre...
De te, te igen. :-)
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46872 üzenetére
na, ezt nem értem ... 4. az első laptop - os , 5. az első boss
...hogyan van neked az 5. hullámnál 2 laptop, 2 boss
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46870 üzenetére
a 8-10. hullámra már a 2-3. 6000-es jutalmat lehet nyitni.
azt hogyan csinálod ???
7. hullámnál nyitom az első 1500 -ast
és kivárok a laptopnál is, meg a bossnál is az utolsó pillanatokig -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46858 üzenetére
9000- tűzfegyver értékes Alphánál azért kellessz gondolkozni az 1-2 talenteken, mert a free talentekre kérlelhetetlen- kompetens az biztos, így marad a fogékony- halálos.
A Bullfrog és House exotic talentjeit beadja vajon, vagy továbbra se?
4.-nek gondoltam. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46853 üzenetére
Amíg jön az Alpha felváltva használom a Nomád, Predator, Striker, D3-at.
Reggel esett egy Lvoa-C fogékony-kérlelhetetlen és páncélrombolás raktam rá ragadozót.
Este azt fogom használni a Strikerhez mert kell még 573 Div holnap estig majd az Alphához, de simán meglesz.Kölykök hidd el jó az a House, van egy szett módokkal olyan ami 55.5 %chc és 117% chd Predatoron elég jól adja csapatban.
-
válasz
Snip3r_HUN #46853 üzenetére
Sztem én is ki fogom próbálni a gonosz helyett a kérlelhetetlent.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46850 üzenetére
Bementem Skirmishre Predator, Striker, de a Nomád még mindig a legjobb nálam
Még Cccp tokot is sikerült egyszer fektetni, de egyedül nem pálya. -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46827 üzenetére
A térdvédőn van a táskára meg sajnos a löszernek kellett mennie.
A fegyverkiegekkel tudok még bűvészkedni, meg beraktam 4 db pulse chd módot.
A hátralévő 3 napban divtech farm közben tesztelgetem majd. Van rajta egzotikus sebzéstűrés.
Strikerekkel szemben jól bírta a Skirmisben, az viszont gond, hogy ott nincs meg a 9000 stamina. -
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46546 üzenetére
Foglalkoztat ez a dolog, amit itt bedobtál. Most ráadásul lett egy Házam ezzel a Sietős talenttel. Ha akkora tárkapacitást akarok, ami a videón is látható (60+) akkor az még hozzáadhat max. 5%-ot, + fegyvertok 22-öt. Ebből sehogy nem lesz 1 mp. Mit lehet még reszelni?
-
válasz
Snip3r_HUN #46774 üzenetére
Az ám.
És alig estem össze.Nekem elment a screenshot,mert kifagyott minden.
Ezúton is köszönöm mindenkinek aki segített felhúzni a 4. karaktert.
#46777 arnikusz :
Az már régen meg volt,a 3. karakter.
Az is GE előtt épült fel.
Ez gyorsan felépült,tegnap pár óra alatt 16-ra húztam fel (korrekció Sniper bácsi).
Ma pedig a srácok kb 1.5 óra alatt feltolták 30-ra.#46776 Frici757 :
De miiiééértt ...
Amúgy magyarokra nem szoktam lőni,társakat is leállítom,ha tudom,hogy a játékos magyar csak a neve nem utal a magyarságra.
Kivéve akkor lövök magyarokra,amikor beszólnak,hogy minek az neked hülyegyerek...
(de akkor többször is)Annyi a sztori,hogy odamentem DZ1 egy kimentéshez,nem tudtam ki van ott.
Kötelet láttam játékost nem,hát levágtam.
Oda jött két játékos láttam a nevüket,magyarok.
Mondom ok,nem viszek el semmit,csak elsétálok.
Erre beszóltak,minek az neked hülyegyerek.Vmiért ezt én zokon vettem és lelőttem őket.
Aztán amikor odajöttek a saját cuccuk általam történő kimentéséhez,akkor megint lelőttem őket.
Ezt már ők vették zokon. -
arnikusz
veterán
válasz
De már mióta húzza azt a karaktert, igaz halad mert legutóbb 18-as volt.
Anonymus próbáltad már Strikerhez a Bullfrogot-ajánlom hamarabb felstackeli mint a Megállító és jól fekszenek a mobok.
A Kaszástól még messze vagyok kb. 82 ezer kill van meg, 2200 shoti kill kell, a 7700 sniperkillről nem is szólva.
-
törölt tag
válasz
Vele se találkoznék DZ-ban egyedül...
-
baphomet
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46760 üzenetére
Nem tudom működik-e még, de van (volt) az a trükk emellé, hogy boss, vagy data breach körben, amíg van az ellenségnek lepakolt skill-je (lövegtorony, uzsidoboz) addig folyamatosan újratermelődnek a mobok. Csak életben kell hagyni egy ellenséges dokit/mérnököt, engedni, hogy lepakolgassa a cuccait és közben irtani az egyesével újratermelődő ellent, amíg bírjuk skulóval.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46741 üzenetére
A házzal mennyi a CHC/CHD rajta?
Nekem a Ragadozónál úgy jött össze, hogy 60% alapból, mivel legtöbbször egyedül mentem vele, de az optika cserélve lesz rajta C79-re szerintem, egy pulse visszaadja...
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46707 üzenetére
Estek keltek!
Beast-Sufi előtt se álltàl meg 1sec-nél tovább.
-
LucentTwo
tag
válasz
Snip3r_HUN #46703 üzenetére
Én is így gondoltam.Minnél tovább élek annál jobb. Nem a lövés az elsődleges ezzel a szettel.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46677 üzenetére
Nem próbáltam, csak gondolkodtam míg beértem vezetés közben.
Ha belegondolsz, de jobban tudod nálam, hogy a pörgős harcban okés, hogy váltasz fegyvert, de még arra is figyelni, hogy felstackkeli az egyik a másik és pont válts az lehet elillan a harc közben.Én is kérdeznék egyet az Alpha Bridge CF-el kapcsolatban, néztem a lenti videot és felmerült, hogy az AReknél az alábbi talentekkel raknám össze elsődleges Lvoa-C- Kérlelhetetlen-Gonosz-Halálos, a másodlagoson pedig a 3. talent a Kompetens lenne.
Pulse menne a crit miatt az adná a Kompenetst, meg hozzá jönne a 6 spéci CF bónusz is, vagy ez már túl kombinált és legyen Fogékony a 4. talent.Köszönöm.
[link] -
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46637 üzenetére
Kifejezetten ügyesen kattintgatsz... :-D
-
válasz
Snip3r_HUN #46637 üzenetére
Azt esetleg tudja vki,hogy miért vannak a PVE boss-ok körül dupla annyi mobok ?
-
válasz
Snip3r_HUN #46633 üzenetére
Én arra írtam,hogy hülyék voltak ,mert semmi nem volt nálad.
Igen vannak jó megérzéseid.
A múltkor egyik sráccal mentünk DZ1-be kicsit rabolni.
Szerintünk checkpoint-ról kijött két játékos utánunk ahogy rugóztunk,utólag kiderült nem onnan jöttek.Rövid időn belül visszajöttek a kimentő helyre,mi meg azt is lenyúltuk amit felpakoltak.
Rengeteg láda volt náluk.
Átmentünk DZ2-be mégse az arcuk előtt mentsük ki,de tudtuk jönni fognak a cuccért.
Jöttek és mondták is,hogy kérnék vissza a cuccot,be is próbálkoztak,de ugyanaz volt a forgatókönyv,mint az első menetnél.
Ott nagyon sokat röhögtünk. -
válasz
Snip3r_HUN #46628 üzenetére
Nem volt a homlokodra írva mi van nálad.
-
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #46584 üzenetére
Nem tudtok egy terkepet hogy a 3 Horda mod ban hol vannak ezek a ladak amikbol veszed az itemet
ne keljen sorba keresgelnem
Koszontem
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46624 üzenetére
Nomádban voltál,
Egyébként innen látszik, hogy sok a kezdő, meg az ideg Agent, ha tudja tele van zöld ládával meg Ház is van náluk erre nekiállnak Rabozni. -
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46605 üzenetére
Kollégám ugyanígy járt, tavaly nyáron, elvileg volt csalás is és trágár beszéd amiért bannolták. De 4 órán belül feloldották neki az accountját, annyit még elárultak neki hogy a rizs országából törték fel az accountot.
Ja és persze szerencséjére nem végleges bant kapott, ha végleges akkor bizonyára annak a sztorinak annyi.
macy: Elvileg van már magyar support, live chaten is.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46589 üzenetére
Akkor mehetünk majd írtani.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46589 üzenetére
Nagyon jó lett a Ragadozó, tegnap ugye a 2 CCCP-s rugó, ma meg 3 manhunt és 3 rugó, továbbra sem keresem a bajt, az is igaz, hogy 600e-es szívósságot kb továbbra is 0,5 sec alatt lőnek le rólam, ami "kicsit" furcsa.
Az utolsó manhunt egy négyes bandából 1v4-ben volt, de ezek előtte végigirtották az egész szervert, én is csak szerencsét próbálni mentem oda, akit lelőttem az egyedül rám jött (a többiek még a sarkon túl voltak), lelőttem, elultiztak, de megint megfektettem, aztán 3v1-ben (nem volt már aktív heal semmi) már nem sok esélyem volt, de még így is majdnem meglett a második is, de kifogytam pont golyóból... -
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46578 üzenetére
Az is valami, de szerintem a strikerhez rakom a vérengzőt meg egy páncélrombolást + valahonnan néhány lila + elit sebzést és farmolni pl. a hullámot jó lehet.
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46572 üzenetére
De valaki itt irta hogy valami bibi van a hozzáértövel hogy talán nem úgy mükxik mint 1.7 ben,
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46538 üzenetére
De csak nem lőttek le a végén, pedig már csak a lootodért már megérte volna
-
5150head
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46523 üzenetére
Én olyan vagyok, ha nincs mondandóm akkor inkább hallgatok...
-
5150head
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46519 üzenetére
Nem ezt mondtam, de pl ezer más a játékkal kapcsolatos dologról, vagy inkább semmiről.
Már egy jó ideje ez a DEDÓ megy a topikban és rohadt unalmas. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46506 üzenetére
De ezt a vonatot már lekésték ahogy látom
(#46505) 5150head
Egyet kihagytál:
Snip3r über lootjaiDe dobjál fel jobb témát, és arról fogunk csámcsogni
De a divisionban gyakorlatilag az megy amit írtál....Majd a GE kicsit felkavarja az állóvizet, és megy tovább a nagy semmi.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46477 üzenetére
Az a csapat, amiben van egy Papillion (vagy hasonló) nevű csóka? Mert egy olyan csapat minket is egy mp. alatt darált le, a Nomád Útjával együtt. Ezt nem is értem, hogyan lehet. És ez már nem az első eset, hogy valami rugó, belém tol egy sorozatot, és azonnal fexem.
-
dvd24
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46471 üzenetére
a god mode glitchre konkrétan azt mondták, hogy vizsgálják, de nem sikerült reprodukálni, felvették a viedót / videókat feltöltővel is a kapcsolatot, de neki sem sikerült újra megcsinálnia
szerintem kezd öntudatra ébredni a játék, aaron keener olyan lesz mint smith ügynök
(#46487) RazoR: lehet az egész játék csak egy álca egy szociálpszichológia tesztnek
, kb mint ebben
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46477 üzenetére
Van a 2. Alton egy nem kimaxolt 74%-os egzotikus sebzéstűrésre alakított 7800 tűzfegyveres Végső CF, azonban csak 426 ezer keménység és nincs rajta plussz löszer, de ismerve magamat nem vagyok még kezdő Manhuntvadász se, csak kipróbálom néha.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46471 üzenetére
Nem törik ezek semmin, ez mind csak terelés.
A redditen és a főfórumon folyamatosan megy a nyomás, de kb. le...ák.
Hétvégére meglesz 1500 Div és bár nem fekszik annyira a Predator, de azt fogom kimaxolni hétfőn, utána megint 1500 és jön a D3.Nomád még ad egy kis sanszot,.
Meg kéne próbálni a következő felállást csapatban Nomád, Striker,Reclaimer és D3. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46405 üzenetére
Ilyenkor szokott egy orosz másik köcsög előkeveredni valahonnan és fél másodperc alatt lefekteti az egész társaságot
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46357 üzenetére
hol is van ez a vásárlós láda pontosan? Valamilyen térképrészen meg tudnád mutatni?
Veletek nagyon is jól
Sokszor alig bírtam a tempót tartani, mert általában egyedül szoktam, s ráérősen, keresgélve kicsit
De jobb így társakkal, nem is fél annyira az ember a cheater-ektől, na meg gyorsabban van meg a cucc is -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46405 üzenetére
Csodálkoztam is, hogy mostanában nem nyomatta a youtube-on.
Ennyire futja eme okosságot használoktól. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46352 üzenetére
Mi is 4-en voltunk rugók. Jött egy emberke és addig nem lőtt míg be ne kapcsolta a rugógombot. Ezt vagy négyszer eljátszotta. Gondolom abban a hitben volt hogy csak akkor tud playerre lőni. Gondoltam felvilágosítom de aztán eltünt. Pedig keztem sajnálni. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46352 üzenetére
Két tárat beléd lőtt mire rájött, hogy gond van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
A fertőzött részeknél elég egy heal láda? Vagy lőszeres ládával csinálod?
Én egyedül a 21. (vagy 22 már nem emlékszem) körig jutottam, de akkor becsatlakoztak rám barátok.Melyik gearben szoktad csinálni?
Mondjuk azokból a ládákból én még CF cuccot soha, exot is csak törni valót kaptam
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46361 üzenetére
hogy tapasztaltátok, megéri ketten menni? 10. hullámig összejön úgy is a két nyitás? két ember esélyei a túlélésre szerintem sokkal nagyobbak és annyival gyanítom nem nehezebb az egész, pláne a 8. shotis kör.
-
törölt tag
válasz
Valahol olvastam (lehet hülyeség), hogy két ember esetén is még ilyen olcsók a jutalom ládák. Ha valaki próbálta cáfoljon meg pls.
Tegnap egyébként kipróbáltam pier farmot. Volt, hogy 5. kört azért buktam mert a pixelnyi életes boss elbújt. A másik kedvencem, hogy túl nagy távolság esetén a közelembe teleportálja a mobokat. Így wave 8 esetén pl esély sincs magam köré gyűjteni majd elfutni. Ugye “végtelen” körök esetén (boss, data) se állandóan, hanem kisebb hullámokban jönnek.
Amíg probálgattam, három ládát sikerült nyitni. Mindegyik cf volt. -
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46342 üzenetére
Pontosan mi ez? Vagy hogy kell? Elmondanád nekem légyszíves!
Köszönöm!
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #46342 üzenetére
azt szoktam...9 exotic esett tegnap, egy fegyver sem volt köztük
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46340 üzenetére
Én ahhoz inkább Alejandrót használom, Pusztító+Ragadozóval. Nem utolsó sorban a hangja is tetszik
Amikor a dagi gépágyús zárótűz alá vesz, akkor előveszem, hogy nesze haver, mit szólsz hozzá, amikor a másiknak is van ilyenjeHa már kinek mije van, újfent felajánlom népgazdasági hasznosításra a továbbfejlesztett exceles Division Loot nyilvántartó fájlomat:
1.8 - Néhány újdonság:
* Weapon tálentek belekerültek (angol név+lírás + magyar név, kritériumokkal, milyen fegyverekre lehet pörgetni), magyar nyelven nem láttam értelmét belerakni a leírást, mivel sok helyen helytelenül van fordítva)
* Fegyverek át lettek csoportosítva karakterenként, azon belül exo+normál (igény szerint átszabható, de akkor képletezni kell néhány dolgot)
* Fejlesztett () szett mennyiség nyilvántartó rész, karakterenkénti aktuális mennyiségek, stb.
* Tételes listánál bekerültek a GS-ok is, illetve nálam a bal oldali plusz monitor miatt jobbra át lett rendezve a nézet.Fejlesztés alatt: Gear összerakó kalkulátor
Ha van rá érdeklődés, akkor feldobom drive-ra.Megj.: A fájl egyelőre nem kompatibilis Snip3r loot generátorával, de igyekszem...
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #46340 üzenetére
Egyetlen Alejandrom is kuka
Sebaj...legalabb kepen es videon latom 😁😁😁😁
Apropo hogy all a konzolos loot generatorod? Kesz van mar?
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #46314 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46314 üzenetére
De kár, hogy nem láttam.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46289 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46281 üzenetére
Te is lefogsz ha találkozol vele.
-
válasz
Snip3r_HUN #46268 üzenetére
Hát ki is fáradtunk annyi futástól.
Amikor kiléptél utána is kergettünk játékosokat.
A németek szerint csííszter pasztard-ok voltunk.Jahh a loot elég szar volt.
Utána egyszer csak beindult vmitől minden boss és DZ láda CF-et adott.
Csak akkor már kidőlt mindenki és abbahagytuk. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46256 üzenetére
Igen ugyanaz van mint LS-ben. 1401-ről levesz mindent 1272-re. De minden más statit feltesz maxra. Elvileg ez azért van, hogy akinek nincs classi setje az ne legyen hátrányban. De lenne külön classi lobby meg sima lobby és meg lenne oldva az egész. De ugye az bonyolult mint a stash méret növelés.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46256 üzenetére
Ja, letoltam pár kört, egész jól adta a ragadozó, de az utolsóban volt egy hős prince112223, inkább kiléptem
Rohadna meg az ubi a massivval együtt, hogy nem tudnak semmit sem csinálni a csalókkal -
용 Bob
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46251 üzenetére
sorry 300 lett volna az
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46240 üzenetére
Boo vendornál van elektronikás dte mod. Igaz csak 3%-os, de elektronikás buildekhez szerintem az is jól jöhet.
(#46245) malystryx: a gond az, hogy pár óra játéktól elvársz általad támasztott nagy dolgokat, majd ez alapján (tévesen) megítéled a helyzetet és ide jössz kiönteni a sót. Játszani kell vele sokat és akkor kapni fogod ami kell. 2 óra dz, pár resistance esve az lfsz. Én pl 900 óra után se kaptam még használható barrettet, csak olyat amin legalább kettőt kéne pörgetni. Hosszútávon neked is ugyanakkora esélyed van cf exo dropra mint bárki másnak (kivéve Sniper).
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46231 üzenetére
Háddemér???
Nekünk, nem neked.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46221 üzenetére
Tényleg benéztem.
Big Alejandro? House? Ezeket a neveket nem is láttam még. -
válasz
Snip3r_HUN #46216 üzenetére
Már ahol.
Tegnap DZ-ben 1 órán belül 4 exo-t és 3 CF cuccot kaptam.
Első két boss 2 exo.
-
válasz
Snip3r_HUN #46214 üzenetére
Én is tapasztaltam.
Egy szeméttel több boss-onként.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46210 üzenetére
Jön egy ilyen "hacker huszár", aki leszedett kb 10 másik játékost rajtunk kívül. Gondolom ebből 5 legalább jelentette (tegyük fel, hogy a többiek nem ismerik a report parancsot), akkor csak lépni kellene ilyenkor a supportnak nem?
Volt aki beírta: "Enjoy your ban"
Vagy marad a panaszkodás a Divi fórumon.
Mindenesetre frusztráló. Le is álltam a PVP szett maxolásról. Inkább PVE-re költöm a divtech kreditet..Már amit nem lopnak el -
LucentTwo
tag
válasz
Snip3r_HUN #46205 üzenetére
Szép teljesítmény, solo vagy csapatban?
Tegnap én is próbáltam farmolni, annyira elment a kedvem, h mentem két kört a szokásos útvonalon és kész. Ez ilyen 100-120divtechet jelent.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46186 üzenetére
Jössz ki onnan de azonnal!!??
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46177 üzenetére
Jaa,értem.
Furcsa volt,hogy ilyen fullos cucc és csak 288.Vmelyik nap 290 vagy 291-eset láttam az egyik emberen.Mondjuk biztos,hogy neki csak az az egy szettje van..Dvd: Gondolkoztam,de sehogy nem jöttem rá,hogy hátizsákra hogyan lehet stabilitást pörgetni? :-(
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46145 üzenetére
Sziasztok!
BÚÉK!
Látom működik még a generátorod (loot).Eszméletlen,hogy még azóta is ilyen mázlista vagy!! :-)
Az utolsó oldalt elolvastam és részben kaptam is választ a kérdésemre,honnan lehet leghamarabb minél több division technológiát összeszedni.Ezek után még jobban rámegyek a fertőzöttségi eseményekre..viszont mi az,hogy csinálni a damascus-okat?Abból hogyan lesz technológia?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46148 üzenetére
Amikor leléptél (előtte azért belevittél a rosszba
), akkor lement a manhunt, viszont nem számolja az achiknál, szóval próbálgatni kell, hogy most újrakezdte a karakternél ezt a fajta manhuntot számolni, vagy mi van akkor.
Én mondjuk nem farmolni mennék most be, hanem lövöldözni a fenti miatt, a legtöbb szett, amivel szeretek játszani, azok többnyire ki vannak maxolva (20-30, max 100 páncél hiányzik összesen).
Eddig ezeket a CF cuccokat maxoltam ki:
1 Reclaimer (full)
1 Magányos,
3 Striker (ebből az egyiknél talán ha 5-6 páncél hiányzik, de 3 itemen, azaz 150 divtech lenne)
1 Sentry (full)
1 Dead Eye (full)
1 Nomád
1 RagadozóÉs még van ~800 divtechem
, az igaz hogy pár fegyvert még ki kellene próbálni a Nomádhoz, és kellene egy véreztető LwM4 is a Ragadozóhoz (azt még craftolni kell előtte), de mind játszható.
-
törölt tag
válasz
Én este leszek remélem addig visszajönnek a landmarkok meg a ládák Te porszívó!
ui: Vúúúúúúú......
-
arnikusz
veterán
válasz
Pláne úgy, hogy a fertőzési eseményből kapott ládákból legalábbis nálam mindig max. vagy eggyel alatta adja a divtechet.
És igen ahogy írod az óránkénti 120-150-es átlag divtech a ládákkal, divtech lelőhelyekkel, landmark takarítással és a mobokból eső divtechekkel tartható.
És ez a módszer a legjobb divtech farm, mellette meg betrörni a fegyvereket és alkatrészeket és csinálni a Damascusokat.
Anonymus lehet este is ha olyan szerverre kerülsz, amit írtam, hogy hétfőn Endrével párban kb. 90 perc alatt lett 237 divtech a fenti módszerrel.
Mondjuk Endre szerencsésebb volt a zöld ládák terén neki minimum 3 esett kulcsos ládából, míg nekem 1. -
Anonymus23
veterán
válasz
Hát mert nem fehér ember időben játszol, és minden cuccost kihozol előlünk, mire mi beérünk, addigra már csak az üres divtech ládák és max lila csomagok vannak
Ja meg felhergelt ellenek -
atteee
tag
válasz
Snip3r_HUN #46128 üzenetére
Engedi feljebb tenni csak brutális fps dropom van
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #46104 üzenetére
Valaki megunta az "okosan" csalókat és bekalcsota az aimot.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46102 üzenetére
Pontosan ezt írtam én is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46104 üzenetére
Biztos valami Afgán vagy Azerbajdzsán lehetett, de ez is orosz.
Bár még messze péntek, de ne feledjétek a Loud Vent Brake BoO Weapons Vendor SMG-hez jó, ha nincs maxos Tirant hangtompító.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46061 üzenetére
-
válasz
Snip3r_HUN #46068 üzenetére
Köszi. Mit mutat a gyakorlat, ha csak bóklászom bent, elképzelhető, hogy egy másik játékos, esetleg játékosok legyilkolnak? Vagy van békés és kevesbé békés része is? :
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46061 üzenetére
Köszönöm!
Ha nem jön be az 5x267 TF, akkor az egyik staminát átpörgetem én is TF-re, és megy be az 5x266ST + 1%CHC... (Mondjuk ki kellene már próbálni egyáltalán)
Ez volt a szett amivel az egyik csítert leszedted?
(#46064) Snip3r_HUN
Helyes! -
alibiman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #46042 üzenetére
Ebben mi volt az élvezetes vagy dicsőséges a bunkó paraszt számára? Nagyon pici lehet a szerszáma...
-
pzstm
titán
válasz
ilyenkor azért örülök hogy Xbox-on tolom
elvileg ugye ez egy játék, de hogy egyeseknek ez szórakozás és ettől jónak érzik magukat??
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Szánalmas, nem értem, hogy az ilyen egyértelmű csalást, hogy nem tudják egyből kiszűrni...
-
arnikusz
veterán
válasz
Szánalmasak.
Reggel olvastam az ubi fórumon, hogy pleasereportmehack nevezetű csaló mintha újfajta csalást használt volna, vagy csak szerverlagg volt.
Lényeg, hogy az Agent Nomádban volt és lövés nélkül (vagy nem érzékelte) mintha villámcsapott volna bele elfeküdt a fent nevezett csalótól.Pedig tetszene ez az új Rugó vadászat ha hagynának vadászgatni, de ilyenek ellen nincs értelme.
-
törölt tag
válasz
Ez már nagyon az alja. Abot, rpm, wh.
Monduk tök mindegy mert aki "okosan" csal (eger macro, no recoil stb.. ) számomra olyan szarházi mint az aimos herok.
-
soo277
őstag
válasz
Azért az fincsi,de nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest