-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16316 üzenetére
Jah, csak most is fél órát kell szaladgálni, mire egy bontatlan ládát találok
Mások írták, hogy voltak olyan szerveren, ahol senki sem volt szinte rajtuk kívül, és 3-4x ki tudtak menteni 30 cuccot. Én még véletlenül sem voltam olyan szerveren, ahol 2 percen belül ne lett volna 1-2-3 piros fej, és ne telt volna el fél óra felesleges rohangálással, mert minden ki volt farmolva, volt, hogy mobot sem láttunk 5-10 percig. Na ez milyen már? -
válasz
Brownage #16064 üzenetére
Tegnap este tobbszor is lathattak ilyet. Rugot korbefutkostam shotgunnal, lottem, de nem vette a sebzest. 1-2 sec mulva osszeesik. Gondolom lagoltam ( csodas ubi szerverek ).
Tobbszor is volt, hogy a pancelos lmb-s foszert kilottuk a pancel mogul, kidobta a lootot, de o meg megtoltotte a tarat, majd gyorsan osszeesettEn is repoltoltam volna magam, ha a rugo helyebe lettem volna. Mit lathatott? Jon a srac, korbefut, 1 hitel. Kozben lottem vagy 3-4et. De egyszerre irta ki a sebzest, es abban a pillanatban ossze ia esett a srac...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16059 üzenetére
Ööö, ezt nem tudom miért nekem írtad, én a lista frissességére írtam, hogy nem tudom mennyire friss.
Embert nem láttam még Ph! klán előtaggal rohangálni a játékon belül.Nem játszok már klánosdit, nincs PvP csapatalapú rész a játékban, ahova igazi taktik kell.
A challenge egyedül ahova taktika kell (Falcon és talán a hard), de itt is szinte ugyanakkor és ugyanoda jönnek a mobok, persze függően attól, hogy hogyan is lövöd meg őket először.A DZ meg inkább ilyen tehéncsorda / farkashorda jellegű dolog, aki megy elől azt követik a többiek, néhol megáll legelni/vadászni a társaság, néhol kempel, máskor meg fekszik
-
utomi
senior tag
válasz
Brownage #16057 üzenetére
Az ubinál sem idióták és nem fogják vizsgálni csak azt aki jelentve lett. Amúgy meg akinek nincs miért félnie az miért is fél? Nekem nincs mitől tartanom, nyugodtan jelentsen aki akar.
Tehát mit szeretnél, mi legyen kimondva? Foglald már össze, mert minden alkalommal ugyanazt írod le, hogy valami legyen kimondva.
Tényleg ennyire nehéz az értő olvasás? Csak azt szeretném ha nem jönnének ide és mosdatnák Recskát csak mert ő Recska és mondjuk pont Ő nem kérte és elég korrekten lezárták a témát! Azt szeretném ha nem lenne kettős mérce. Vagy elitéljük a csalókat és akkor mindenkit vagy nem. Ne rinyáljanak itt emberek, hogy később ugyanazok ugranak kovimesternek a report miatt csak mert éppen a kedves haver lett jelentve. Ezt szeretném semmi többet. MÉG egyszer és utoljára, részemről téma lezárva ehhez már nem tudok és nem is akarok semmit sem hozzáfűzni.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Brownage #16028 üzenetére
Sose jöttem még ki úgy DZ-ből nap végén, hogy mínuszban lettem volna. Sőt.
Mert nem jatszottal meg recskaval.
Hunner:
nincs véresszájú boszorkányüldözésAzert erdemes lenne meghallgatnod mit kap neha.
Kovimestert csak azert jelentettem amugy mert mindig az pampog a legjobban aki maga is bunos
Meg azert mert a trollok kozottunk jarnak.
-
válasz
Brownage #16018 üzenetére
Hogy miért kerülik az emberek a rogue-okat, erre van pár egyszerű válaszom:
-A rogue-ok jelentős része még most is cheaterekből tevődik össze
-A nem cheater rogue-ok nagy része pedig messze jobb gearrel rendelkezik mint a játékosok nagy része tehát ha próbálkozol akkor le leszel lőve a fenébe (az 1.1 óta szinte csak olyan rogue-okkal futottam/futottunk össze akik 210+ vagy 220+ GS-al rohangáltak miközben én a 200-at is csak alulról karcolgatom.
-Beveszik magukat olyan helyre ahonnan szinte lehetetlen kilőni őket még 2-3x túlerővel is.A számokkal egy picit tévedésben vagy, a killekért %-osan kapod az XP-t (1 killért/szintért kapsz 7%-ot a maximum az 20%) és a DZ credit jutalom sem közel sem olyan magas mint ahogy állítod, 5x szinten kevesebb mint 3000 DZ credit járt a level 1 rogue státusz túlélésért.
-
.LnB
titán
válasz
Brownage #16018 üzenetére
Bizony, mostanra szépen kitisztult a DZ. A régi idők (nem is volt olyan rég) visszatérni látszanak.
És igen rugózni nagyon kifizetődő. Nem is nagyon szoktam gondolkodni mikor egyedül játszó játékost látok és team-ben vagyok. Csak megkérdezem, hogy mehet?! Szemétség, de kifizetődő, egyszerűen a kérdés sem merül fel bennem, hogy lelőjem e?! Aztán 90mp-ig vagy futás vagy camp.
A másik, hogy rugókat kell ölni. Ha közel vannak akkor mindig meg kell próbálni. Tegnap Sniperékkel így lett meg a 140-150k DZ credit. Mondjuk abba volt egy teljes 4fős manhunt kill is. És beszéltük is, hogy milyen jó volt. Nem csaltak, mi se csaltunk. Izgalmas harc volt.Meg is van a 204-es M1A, már csak egy balanced craft kellene, bár nem tudom érdemes e vesződni vele a nerf miatt.
-
-
Droughert
tag
-
válasz
Brownage #15723 üzenetére
A tactical szettel ( 70k skill ) a felszedos lada masodpercenkent 1 szegmenst tolt. Tehat halalkozeli allapotbol bo 3 sec alatt csumara tolt mindenkit.
Viszont ugy nem lehet, hogy a skilles karakter dpse a 2. Legnagyobb a csapatban
Ma este ujra proba. Bar kezdem kicsit unni xD
-
Hunner
senior tag
válasz
Brownage #15440 üzenetére
Ebben mondjuk nekem segítségemre volt a support role pve-re már már godrollos 204-es ACR-em, Killre 13% HP, Critre 3% HP és 16% páncél sebzés. Lehet ha nem ez a fegyver van nálam, én se érzem olyan jónak a sebzésem
/Szerintem skilles talentek nem kellenek a fegyverre falconon, a taktikus úgyis capel minden skillt/
-
-
CSiPet2
tag
válasz
Brownage #15408 üzenetére
A mobile cover túl advanced tactic.
Mi csak lőttük aki szembe jött. Asszem a 11. wave volt húzós, ott egy kicsit remegett a léc, pedig tudtuk hogy jönnek shotisok (minden wave-nél néztük előre ahogy mondod, két pulse cd-n), de úgy is elfogyott 2-3 ulti.
Amúgy az a durva, hogy mi Hunner-rel eddig még be se mentünk challange falcon-ra mert olvasva hogy mit szívnak itt emberek, sajnáltuk rá az időt. Asszem tegnap estére sem ez volt a terv csak így alakult. Két wipe alatt kitaláltuk milyen lenne a jó build meg hol kellene harcolni, és igazából azt az 1 wave-et leszámítva nem volt különösen húzós.
Egyébként lehet hogy unalmas ez a pit-ből wave wave után, de bevallom nekem tetszik hogy milyen csapatmunkát igényel az egész. Ezt jól eltalálták ezzel az incursion-nel. (Amúgy szerintem nagy szar...)(#15409) .LnB: az a láda nem azért volt ott hogy healeljen, immunizer-es volt, hogy ne tudjanak a kék drone-ok stunnolni minket. Vittünk egyet ilyen még jól jöhet alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest