- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anonymus23
veterán
OK, de hogyan moddolod? Légyszi ird le, mert nekem nem engedi felrakni, pedig van üres hely a moddoláshoz. Nem a tárról, fogantyúról meg a többi felszerelésről, hanem mondjuk amelyik ad hozzá a fegyverhez 5-6-8-9 stb fegyver pontot.
Más:
Van még itt olyan valaki aki mondjuk 40 felett van (mint én), és játszik ezzel a játékkal? Mármint 40 év felett... A DZ-ben kell a csapat, mert néha csak így van esély egyáltalán csak életben maradni is...
Kicsit meglepő volt, amikor 1-es szinttel bementem, és azonnal 12-es NPC-k jöttek mindenhol velem szemben, nem beszélve a kedves társakról, akikkel együt mondjuk felszámoltunk egy csoportot, aztán az volt a következő, hogy engem lőttek szét. De mondjuk a vendetta szinte mindig megvolt -
kinghaxor
aktív tag
Nálam national guard set volt a gold verzióban. Gondolom mindenki másnak is. Apropó reggel én voltam az első a kaposvári 576-ban és kaptam sapkát a nem jut mail ellenére. Poszter nem volt. A boltban azt mondták e-mailben küldik a police szettet később. A hazmat meg úgy tudom a bétázóknak alapból jár. Bár lehet, hogy csak a zárt résztvevők kapják majd meg. Apropó ezeket a ruhákat hol lehet megtalálni a játékban? Nekem a national guard set kódot beírva semmit sem dobott fel a uplay. Másodszori próbálkozásra azt írja már hozzá adtam az accountomhoz. Ezek a cuccok hol jelennek meg a játékban? Egyenlőre én nem találom.
-
grHawk
aktív tag
Amit RECSKA ír (jesszus haver
) annak pont a közös első élmény a lényeg
Mi is így fogjuk 3 haverommal, mert szar az, ha már valaki vágja, hogy itt-ott mi van, mi következik, ki hal meg
aztán meg jönnek ezek a "fúh ez nagyon jó rész", "most figyeljetek mert fontos lesz", "ez a rész úgyis uncsi húzzunk bele" szövegek
Altokkal meg már ennek fenn áll a veszélye
-
pohár
félisten
hát mivel szerintem visszajelezték e-mailben, hogy sikeres az ELŐRENDELÉS (amit ugye majd később fogsz véglegesíteni, ha küldik az e-mailt a megjelenés előtti héten), akkor már jó vagy, átvenni is biztos át lehet majd aznap, hisz miért ne lehetne, az a launch day, kell legyen készleten...
-
aerosmith
őstag
Mármint kihívás, hogy megvárod míg odaállnak négyen a helikopterhez, alájuk vágsz egy flame gránátot és utána lelövöd őket? Vagy a másik ház tetejéről sniperrel ölögeted őket? haha
Wowba is azok a nagyképességű rugók voltak a kedvenceim akik virágszedés/bányászás közben láthatatlanul odajöttek lesapoltak és kinyírtak. Hú mekkora kihívás lehetett. -
Ditoo0225
aktív tag
A póló / sapka nem biztos, hogy mindenkinek jut. A készlet erejéig adják hozzá. Itt szerintem előnyben vannak azok, akik kiszállítással kérték, mert nekik valószínű 1 nappal hamarabb fel fogják adni, hogy a start napján háznál legyen a futár. Szerintem nekik tuti belecsomagolják. A maradékot meg szétgórják a helyben átvevősök között
-
djculture
félisten
Igen mai hír hogy az egészet konzolhoz igazitották úgy készült el.
játék egyik fejlesztője a Team Epiphany csatornával beszélgetett a játékról, és az alábbiakat mondta: „ Azért a konzolokhoz kell igazítanunk; nem volna igazságos, ha nagyon elhúznánk. Ennek ellenére azért jó, hogy volt egy dedikált PC-s build.”
Magyarán eleinte pc-s build külön készült de utána le butítottak a konzolokhoz..
-
Titanone
tag
Nekem amúgy az nonszensz: a Rise of the Tomb Raider-nél látványosan javítottak a grafikán konzolhoz képest. Itt egyenlőre nem úgy tűnik. Bár ez csak beta és én biztos vagyok benne, hogy az összes grafikai opció nem elérhető. Mondjuk én azt hittem, ez már dx 12 lesz bármit jelent........ (reméljük jelent)
-
mettek
addikt
én ezt nem értem, nekem i7 4770 meg egy gigabite 980 van a gépemben de ultrán sohogy nem viszi fix 60 fps-sel....inkább 40-50. Le kell vegyem high-ra plusz nullára az extra látótávolságot és akkor megvan a 60. Most vagy a játék fos vagy gyengébb a gigabite 980 mint más 980-asok..
-
törölt tag
el lett mondva már párszor, hogy nem rossz a játékosállomány és elenyészően kevés a gyökér. a rogue ügynököket általában közös erővel intézik el és mivel sokan vannak egyedül játszók, így sokszor muszáj összedolgozniuk. én is ezeket tapasztaltam 7-8 óra dz játék után. ha pedig mindenáron csapatban akarsz, mert szerinted máshogy nem lehet, elnézve az itteni közösséget biztos fogsz találni magad mellé valakit amikor játszol.
-
Kicsimix
őstag
2 napja felraktak képeket ahol a low részletesebb volt mint az ultra (ez tény mert volt kép.).. Szerinted ez normális? Mert akkor érthető a frusztráltság.. Sokan csak beálltak a károgók sorába mintha kötelező lenne..De van aki ezt nem tudja elfogadni mert logikátlan a dolog.
A 2013-as gameplay is pc-n futott tudtommal amit az összes utobbi hónapokban megjelent összehasonlító videóban konzolokhoz hasonlítanak pc gameplay hijján. Így látatlanba temeti mindenki szintén gondolkodás nélkül. Az előre renderelt gameplay-t is itt találta ki valaki fórumon.
Várjuk ki a végét.. Vagy károgjunk akkor..
-
vegitossj7
addikt
Igaz, viszont a PC-t is csak 1x kell megvenni, és a játékok különbözeti árával simán ki lehet pótolni és cserélni az alkatrészeket.
A Steam family share-ről sem szabad elfelejtkezni, persze ez nem megoldás a cserére, de elég jó ötlet szerintem.Szerintem mind a kettő ugyanott van, míg Konzolon fix árak vannak, a PC-nél figyelni kell mit veszel, hogy mit hogyan vesz az ember, lehet hogy olcsóbban is kijön jobb minőség mellett, ám ez időt is igényel.
Nekem ennyi volt a véleményem erről, már így is teleoffoltam szegény topicot.
-
ada19
senior tag
iPon (itt sem írnak semmit az előrendelői cuccokról)
Meg persze még sok más helyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest