-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
A szép ebben az egészben, hogy sz@rásig van a yt ilyen videókkal a hibákról, glichekről, csalásokról, mi-hogy-merre-meddig, ha vennék a fáradtságok és egy fikarcnyit is érdekelné a fejlesztőket ezeknek a javítása/kivédése akkor csinálnának egy kis csapatot házon belül akik ezzel foglalkoznának csak. Nem gondolom, hogy túl nagy erőfeszítés lenne a kódban megkeresni ezeket a hibákat és kijavítani! De úgylátszik a zöldhasúak számolása és a semmitérő parasztvakító "tartalmak" gyártása mellett erre már nem futja!
Ez a legdühítőbb az egészben!
Én már csak a társaság miatt játszok, ha egyedül lennék már rég töröltem volna.... -
arnikusz
veterán
Idézet: Amúgy az sem mindegy milyen gyorsan és módon ölsz meg egy NPC-t: minél gyorsabban többet (kapásból 1 fejlövés) vagy gránát és seeker mine kombó, ami egyszerre kinyírja őket, akkor azonnal dob valami jobb minőségű cuccot.
Ehhez még annyit tapasztaltam, hogy exotic fegyver használata esetén is legalábbis nálam.
-
Anonymus23
veterán
De akkor jó lenne ha a heti DZ rangért is valami normálist adna, mert amit kaptam az elmúlt héten, az kritikán aluli.
Igen, ezt eddig is láttuk, hogy DZ-ben jobban esik a loot, főleg Snip3rnekNah mindegy, akkor marad a boss farmolás, és közben a kötekedő ügynökökkel való bohóckodás
-
Lifer092
senior tag
Az oroszoknál le sem nyugszik, mert még az is hackelve van!
Elims: Akkor megnyugodtam!
Fura nagyon, nálam még soha sem világosodott ki mikor játszottam, lehet "túl hamar" végzek vele, általában mindig olyan 25-30 perc hátralévő idő körül már kimentek. Legközelebb majd továbbhúzom a dolgot!
A DZ lootos cucchoz visszatérve, nekem állandóan Midas esik... Így hogy most Snip3r visszállította a loot generátort globálisra
, ma megnézem a fenti DZ területen mi a helyzet. Mert ez így nem állapot!
-
Anonymus23
veterán
Én is most fejeztem be egy kört, semmi, bár ez kb olyan, mint ahogy olvastam az Arnikusz által linkelt videó hsz-eit, az egyik gyerek írta (vagy igaz vagy nem) hogy 6-7 godrollos könnyű M4-et kapott még 1.5 alatt.
Elég sokat játszottam én is, de egyetlen egy sem esett, ami akárcsak kicsivel is jobb lett volna, vagy megközelítette volna az akkor 1x kapható M4-et...
Nagyon "furcsa" ebben a játékban a loot generálás, az biztos, hogy mg véletlenül sem díjazza azt, ha valaki több időt öl bele... -
persil
nagyúr
6th gen i7. Furi modon a bugjaim eltuntek, egy maradt, de az nagyon zavaro. Nem tudok felbontast allitani, mert attol mindig kilep.
"Ha lejjebb veszed low-ra a grafikát, lehet a res.scale-t sem kell piszkálni, "
Minden jatek otmillioszor szebb alacsonyabb felbontason, magasabb reszletesseggel/beallitasokkal, mint magasabb felbontason alacsony beallitasokkal....Igazabol pont az a bajom, hogy nem tudom levenni 1366*768-ba, ha meg a res scale-lel trukkozok, attol kurva ronda lesz :/ (mosott, szemcses)
Raadasul a felbontasvaltasra neten sem talaltam megoldast -
Elims
veterán
Köszönöm!
A sötétnarancsból csak egy pisztolyom volt,azt odaadtam a barátomnak.Woker:
Ez borzasztó! :-((( Téényleg!Raktam rájuk ilyen módosítokat. :-(((
Erre nem gondoltam amikor szórtam ki a cuccokat pedig voltak olyanok amik nagyobb értékűek voltak mindenben kivéve persze az egyik 205-öt. :-(((És mi van akkor ha a jobb alsó sarokban nem csak egy vagy két hely van (módosítóknak),hanem közvetlen felettük is van egy üres hely és nem lehet oda semmit berakni.?
Ma megcsináltam az egyik napi küldetést -warren gate erőmű- nehéz(?) fokozaton.Olyan emberekkel voltam akikkel csak végig szaladtunk rajta,majd behívott az egyik barátom ugyanide csak legendary nehézségen. :-))) Elmondta,hogy ez a legnehezebb.És tényleg.
Beszaladtam és 2 sniper lövéstől már csúsztam is vissza. :-//
"Gyerekek",aki akár csak egyszer is lenyomta ezt legendás nehézségen,Gratulálok neki!!Iszonyat nehéz!!És állítólag ez a küldetés a legnehezebb (a 3 olyan küldetésből amelyeket lehet legendás nehézségen indítani),mert ebben van egy rész amit időre kell.
Nagggyon kemény volt. :-)) Eddig a kihívásról gondoltam,hogy elég nehéz,de EZ!Nagyon nehéz!
Viszont a végén van osztás is.. :-) Kaptam egy Ferro gázmaszkját.Azt mondta a barátom,hogy az nagyon jó!Így megbontom a magányos csillag duót. :-/
Ha másik küldetést játszunk legendary-n,ugyanígy megadhatta volna ezt?Szerk.:
Arnikusz: Ez nagyon kemény karakter!!! -
ZsyfKo
senior tag
Ha megvan az összes mot ad? Ládát? Vagy csak itemet? És hol? Ha az utolsót megcsináltam akkor bedobja bónusz rewardként vagy vissza kell menni az npchez? Csak mert múlthetit megcsináltam de nem rémlik hogy bármit is kaptam volna, bár hajnali 4 volt úgyhogy lehet már nem tűnt fel XD
-
Danecay
addikt
Kulcsos oldalról származik a kód és "Tom Clancy's The Division PC (ENG)" néven futott. Nem kellett hozzá egyébként semmilyen varázslat, VPN vagy bármi, csak beregisztálni uplay-en és működött is, de mint írtam az angolon kívül 3 távol-keleti felírat van még, hogy mik azok ne kérdezd
-
micafighter
nagyúr
Ja. Az elmúlt napokban végig last standeztem, egész jó egyébként amikor nincs lagg (ugy vettük észre ha lagg van alapvető játékmechanikák nem működnek, pl fedezékbe ugrottam és onnan lőttek le fedezéken keresztül, én nálam már fedezékbe voltam, de társaim azt mondják nem voltam fedezékben, a találatokat se mindig regisztrálja ha laggol..), amikor nincs cheater (továbbra is ugye 0 anticheat védelem van), amikor nem bukott meccs közepére rak be, vagy mikor ügy lelövünk mindenkit 8v8nak indult meccsen hogy enemy csapatból lépnek ki az emberek, marad bent kettő, a rendszer próbál melléjük tenni mást ás feltölteni a csapatot de esélyük nincs, betesz egy 3as csapatot úgyis 8v5 és esélyük nem sok van már visszahozni, megértem hogy egyből lép a 3as csapat akit az előbb rakott be, így nem tudják feltölteni a csapatot, mondjuk az nem volt rossz amikor 2v5be tett be, 200 pont híjján lehoztuk és ott se a bicepszük volt nagyobb, csak többen voltak és egyszerre több dolgot tudtak csinálni
)
Szóval ezeket leszámítva egész jó az új játékmód
-
Elims
veterán
Akkor belehúzok.
Ott kell lent venni ugye,a terminálnál?
Ha veszek egy vmilyet az megmarad és a nagyobb számok érdekében többször is csinálhatok,ugye?
256-os karakter kell minimum hozzá vagy 30-as is elég?Igyekszem majd sok fekete zóna utánpótlást csinálni,eddig azt vettem észre,hogy az adná a legjobban.
Yozsee: Köszi!!
-
Anonymus23
veterán
Magamat idézném:
(#34745) Anonymus23
"Nekem mondjuk reggel máson járt az agyam: Eddig (szinte) minden patchnél volt valami gixer, most (mi) lesz vajon?" -
arnikusz
veterán
Taktikáztak, mert 2 órája néztem folyamatosan az UBI fórumot és csak véletlenül ugrottam át a főoldalra.
Csak a holnapi 4 óra sok már 12.30 után szerettem volna játszani.
Civilek dobnak target infót ez jó, de tegnap mondták, hogy a heti ládák adnak 50-et, van 19 láda elosztva.
UG-ba tetszik, hogy ad xp-t hamarabb lesz láda. -
arnikusz
veterán
Normális gondolkodással mást nem is tehetnek, tekintve a Wildlands közeledtét.
Meg amióta talán pont te linkelted az UBI fórumról Yannick feb 28.-ai tényállítását, más épképzláb dátum nem hangzott el.
Így még a 4 karakterrel rendelkező kedves fórumtársak akár 8 heti ládát is szerezhetnek addig.
Én megelégszek 6-al és megvan a 20- amiből csak esik legalább 2 használható, vagy nem.
Ja meg aznap szabin is vagyokLifer legyen így, találgattuk korábban miért nem erősítik meg- talán, hogy nem tudjanak rá készülni is elhangzott- egy biztos, ha Year2- t akarnak ami pénzt is hoz ugyebár, akkor beláthatták, ha nem lesz más.
Hétvégétől azt tapasztaltuk mindenki inkább csak farmol a DZ-ben, mellett vannak egymást gyilkolok+ a csalók, de tegnap is ahogy írtam egy kardcsörte, de az is lightos és természetesen az összes kimentettet betörtem a hetihez és ugyanannyit el is adtam.Még azon gondolkodtam miután pörgettem 15 MP7-et, hogy azt most megszakítom és patch után újra, de a mellény és térdvédő még hétvégén lesz pár próba.
-
arnikusz
veterán
Köszönöm a megnyugtatást.
Egyébként az első heti PTS-n ( ami sokat nem jelent) kipróbáltam a nálam lévő nevesített fegyvereket és az ott esetteket A Valkyria új párosain kívül (Hildr, Eir) mindegyik nálam lévő jobb volt az esetthez képest.Norti fórumtárs február 28.-ai megjelenést valószínűsíted?
Köszönöm.
-
Dendytv
senior tag
Így néznek ki a Hardverek a Játék-alatt ! Úgyan ez a configom volt ugye csak R7 360-al. Töltötte úgyan DZ-t de nem ennyire mint most és nem is volt ilyen gyakran lag-om ! Tehát a Fix 50FPS-ről le esik 4-re és ugy megy ilyen kb 2-3 másodpercig ! De ez a tegnap gyakrabban fordult elő ma már ritkábban ! Mi lehet ennek akkor az oka ?
-
-
micafighter
nagyúr
-
Elims
veterán
Norti: Köszi! :-) Én most ezeket jártam be 8.szintűként.
Nagy szerencse,hogy a fekete zónásakat nem kellett. :-)Arnikusz: Két zöldet csináltam.Már rájöttem,hogy csak ruhákra/páncélokra -fegyverekre nem- lehet rátenni.
Most majdnem sikerült csinálnom egy aranyat,de 12/15 fegyver kellett volna hozzá.12kevés volt. :-/
Vettem gyorsan 3 pisztolyt,szétszedtem és akkor is ugyanazt mutatta 12(van)/15(kell). :-/Írtátok,hogy a fekte zónába minimum 6-os szűrőm legyen.Ezt úgy tudom elérni,hogy az orvosi bázison 5-öt fejlesztek? (Az első fejlesztésnél 2-es szűrőt írt ki,ezért gondolom,hogy 5-nél meglesz a 6. :-) )
Baker: Én is konzolról játszom és egy-két nappal ezelőtt lehetett volna menni vmi test szerverre.
-
bunfi
őstag
Majdnem sikerült jól megoldaniuk, leszámítva ezt:
It is important to note that “new bonuses” are only available on newly acquired gear. Recalibrating an existing item will not give access to a new bonus.
Ez főleg az elektronikásoknak (Reclaimer; Tactician) rossz hír, mert farmolhatják ugyanazt megint, de szerintem sokminent kell majd újrafarmolni más szettekhez is. Kár.
(#32695) swagger55
Auto-snipperrel továbbra is úgy látom hogy elég erős lesz, főleg pvp-ben, mivel a bónusz talonba kerül, tehát ha harmadikra lősz fejest, ha hatodikra lősz fejest mindegy, kapod a multiplikatív bónuszt. Sőt mobon is fel lehet stackelni, mert ha jól emlékszem azt írták az elején, hogy nem szükséges ugyanazon a célpontot kétszer testen lőni, mint amelyik a fejlövést kapja. -
DokiBaxxi
őstag
Na ez így már jobb build lesz, meglátjuk. A Seeker oké, hogy OP volt, így viszont szerintem kicsit túl sok nerfet kapott. Bár meglátjuk.
Fixed a bug where High End weapons only had 3 talents available when recalibrating instead of 6.
Ezt viszont jó tudni hogy csak bug volt -
DokiBaxxi
őstag
Players will no longer loose Dark Zone experience and funds when killed in the Dark Zone if they are not Rogue.
(#32187) Snip3r_HUN
Maga az elv mögötte. Kiteszed a lelked, hogy túléld a DZ-t, majd miközben harcolsz a mobok ellen hátba lőnek 4v1-ben korunk hősei és még téged büntet a játék. Flawless logic -
myckey
veterán
Próbáltam, nem segített.
Volt egy 256-os cucc, meg pár darab 204-es vagy 202-es....na ezeket kínomban mind bezúztam.
Már levittem 149-re a karakter GS-t.
De továbbra is 183-204 ahova betesz.
ki-be lépés is volt már...hátha bug.
Na most átmentem egy másik belépő pontra ( DZ ) és beadta a 164-182-es fokozatot.
Pedig most magamra aggattam minden létező "legerősebb" felszerelést.Nem értem.
Másnak csinált már ilyet?
-
vaakuum
addikt
A TACTICIAN set bónusza:
- a setet használó minden skilljére működik?
- turret is tudja triggerelni? Tehát a turret lövedékek is húzzák a skill értékét?
- a növekvő skill hatás a már lerakott turreten is él?
Tehát ledobok egy turretetegy enemymögé, akkor az felhúzza magát maxra, miközben lövi a dögöt?szerk: singleben a drop meddig marad a földön?
-
arnikusz
veterán
Reggel+ mobilnet.
Hudson Camp fegyverbolt és mindegyik fegyverboltból láda vásárlás és szerencsés bontás.
Nekem a 229-es jó talentes berakva hátha növeli az esélyt.A másik a tegnapi link amiben az új nevesített cuccok vannak, de random esik.
[link]A napi bossok különösen LMB terület, Agent boss, Challenge napi küldik-azok nálam még dobálják az Alphákat- tegnapi Warrengaten esett egy Alpha kesztyű 943 páncél, 1252 életerő 16% critsebzés 5% critesély.
Meg DZ-természetesen, ma vadászunk neked egyet Anonymus.
A tegnapi ígért kép- akkor az Alpha tatyó helyett Frontline zsák itt vesztettem 8% kritsebzést. Viszont azt nem tudom, hogy a 38% crit esélyből hogy lett 29%-azt este megnézem.
A páncélnak ára van + MP5 20.2K-ja is esett 19.1, valamit elpakoltam az biztos. A Famas -M4 párossal 38% a critesély és 107% a critsebzés.Karácsonyra csak lesz valami változás.
-
Anonymus23
veterán
Érdekes, nekem az a tapasztalat most, hogy mivel jobban optimalizáltak a gearek, ezért kevesebben vannak a hero-k, és mivel nincs DZ 150 lvl, már nincs nekik miért hajtani.
Pl 3 hete még 45 rugó killem volt (9 hónap alatt) most meg már 90-nél járok.
Az is igaz, hogy sokkal többet fekszik is az ember, de azért van már harc is legalább.Na jó, volt olyan, hogy mi is szervert váltottunk.
Mondjuk a legnagyobb poén az volt, amikor mentünk kifelé, 4-en vagyunk mindenkinél tatyó, odajön egy gyerek egyedül táska nélkül és megállt ott középen, ott néztük, hogy mi vaaaan?
Nem szoktunk 4v1-ben lőni, ha csak nem támad az a valaki, de őt szó nélkül lelőttük
Valami nagyon kezdő lehetett, mert utána nem jött vissza ránk heroként, csak nem tudta, hogy másik kimentésére odamenni egyenlő a "Mi van, mi van, mi vaaaan?"-al -
ZsyfKo
senior tag
Valami ilyesmire gondoltam. Akkor ide bármikor be mehetek nem számít a kinti szintem és GS-em. Pve-ben még DZ-ben sincsenek játékosok? Mikor van vége a módnak? Akármennyit ki menthetek vagy csak annyit ahány jelzőpisztolyt gyártok? És azok ha vége a módnak meglesznek vagy csak survival alatt használhatók? Boccs a sok kérdésért, csak jó ideje nem játszottam már.
-
arnikusz
veterán
A föld alatt volt 229 -es Banshee térdvédő rajz még anno- most csak láda- de nem jött össze annyira jó. Alphákat dobálja most is, de a páncél kevés rajtuk. Banshee eddig egy esett az SP supplyból- nem kellett volna eladnom.
Mindenkinek eredményes napot.
DZ 05 lőfegyver felszerelés boltban a 19% Kritikus sebzés és 3% critesélyt adó csötorkolatot tessenek megvenni- szép hangja vala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest