-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
RECSKA #29006 üzenetére
Érdekes amit írsz. De ha 0 HP n van akkor mind1 hogy előtte mennyi volt neki, dőlnie kéne. Viszont hp ra vonatkozó cheatek nincsenek szerintem. Ha meg valami védelmeket be lehet bugoltatni annak azért volna híre szerintem. De kerezsgélek majd én is. Én olyakkal találkozok sokszor aki folyamatosan bírja healelni magát ami szerintem lehetetlen.
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #28923 üzenetére
Megvan, esett egy olyan amin Pusztító volt az első talent.
Így most 23.6K az alapsebzés. (Kesztyűn AR DMG-t beleszámítva) +42.5% páncélrombolás.
Aztán be is daráltunk pár játékost:
Itt szögezném le hogy megint volt egy magyar aki csak azért is odajött, pedig direkt kértük hogy maradjon távol amíg embervadászatban vagyunk...
-
nyamsas
aktív tag
válasz
RECSKA #28935 üzenetére
Most ne úgy értsd, hogy akkor sosem ultizom dz-ben, mert akkor hazudnék, ha azt irnám, maximálisan kihasználom a fedezékharcot, amiről ennek a game-nek szólnia kellene, rambo mód nem kifizetőtő ahogy tapasztaltam.
Ha meglenne a 256-os térdvédő, akkor tudnék még a szivósságra tenni, de nem akarja kidobni+ kib@szott szemét a fegyver talent kalibrálás, a 3. talent esetében, nem akarja beadni a vérengzőt..igy maradt a brutál rajta, nem adott jobbat. :/
-
-
Garsza
veterán
válasz
RECSKA #28757 üzenetére
Minek a CHD ha nincs CHC? Inkáb kriteljek egy kicsivel kevesebbet de gyakrabban, mint kicsivel többet ritkábban. Nem számolgattam még de szerintem több sebzést lehet bevinni úgy.
Például az optikán lehet 8% CHC mellette 4% CHD vagy 19% CHD mellete 3% CHD. Szerintem az első páros jobb. Több sebzést jelent másodpercenként mind a 2. páros.
De persze ez az én véleményem. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #28665 üzenetére
Akkor véleményed szerint Alpha karihoz egyáltalán nem használható, vagy csak az elektronikát adó esetében látod így.
Előre is köszönöm.
Ha nem lennétek meg Survivalra írjatok szívesen csatlakozok, mert akkor felfüggesztem a mellényvadászatot.
Norti köszönet a táblázatért.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #28624 üzenetére
Abból lesz a galiba, ha nem összeszokott teammel vagy.
Tegnap 6. próbálkozás rohan a 2 új random, akkor megyünk mi is a frontline-nal és beálltak élénk löni Barret mamát megvolt, de feldobta a szobába, de nem a sarokba, hiába mentünk vissza a második túszhoz mivel beljebb volt nem lehetett felvenni bukta Béla.A frontline egyre szimpatikusabb, ha esik Tommy lehet összerakok egyet.
Mindenkinek eredményes vadászatot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28575 üzenetére
El van rakva kb 50 fegyver a ládába, hogy meg fogom nézni, mert vagy jó tálentek, vagy jónak tűnő sebzés+krit van rajta.
De inkább megyek lőni a DZ-be. De megint farmolni kellene, mert még messze nem maxhoz közeliek a gear cuccok.
Most jelenleg 311/385/105 statokkal vagyok a malaccal. Ugyanez egy G36-al ~390 a DPS, de az meg messze nem pontos (egy FAMAS másodiknak berakva)(#28577) akoska07
Az ACR nekem azért jött be, mert nagyon pontos, és nem rángat. Tegnap az egyik rugóból esett egy, még nem néztem meg. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28565 üzenetére
TS-en voltunk, így nem tudtam neki válaszolni, hogy a híre megelőzte, és minden igaz, mert akkor utána lőttem is volna, független attól, hogy elszakadva a csapatomtól 1v4-ben lettem volna.
Zsák a foltját
Nem tudom mi volt tegnap, de 14 rugó lett meg, mondjuk feküdtünk is sokszor, de minden téren pluszban jöttünk ki a buliból. Csak a gear nem nagyon akar felfelé menni, pedig még lenne bőven hova fejlődni.Egy srácot sajnáltam nagyon, mentettünk kifelé a benzinkútnál, és jött felénk, de azért látszólag elkerült bennünket, mondom azért belelövök, csak figyelmeztetésnek. Az utca túloldalán futott, és konkrétan kb 3-5 golyóból megfeküdt a gyerek (távolról, malaccal), mire lekaptam az ujjam a gombról már feküdt...
El se tudom képzelni milyen gearben lehetett a 230+-os DZ-ben.
-
válasz
RECSKA #28559 üzenetére
Nem lehet pörgetni a talantet ?
------
Most néztem,lehet tekerni bármelyik talentet rajta.
#28560 arnikusz :
Kipróbáltam a lőtéren,tetszik amit művel.
Tesztelni fogom természetesen mindenhol.
Mindenképp elrakom,ez egy ereklye.Hozzám előszeretettel jönnek a nevesített cuccok,nem tudom miért.
Megállító 229-256 , Tenebrae 229-256 , Caduceus 2db 256-os , Hungry Hog 256-os , Skulls MC gloves. -
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28385 üzenetére
Érdekes lett a tegnapi teszt eredménye.
A turret az lehet erős sajnos, szerintem egy kicsit OP, ezt nerfelni kellene, mert szinte lelőhetetlen, mondjuk közel sem volt annyira "izmos" a Recska fullos turretje érzetre, mint valamelyik nap azé a gyereké, de konkrétan ~100 lövés kellett rá a malacból!!!
Az viszont tanulságos volt, hogy mennyire nem számít (túlságosan) a szívósság, 380-425 között gyakorlatilag nincs különbség.
Ha fejre tudsz lőni, akkor mindegy milyen ma használatos OP fegyvert használsz (M4, MP5, MP7, Malac, LVOAC), de a nagy rpm fegyverek szerintem jobbak abból a szempontból, hogy ha fejre megy, akkor sokkal több megy fejre.
Pillanatok alatt elfogytam, amikor Tommy lőtt rám, de vica versa a malac is ütött, 20k körül is sebzett fejre crittel, hasonlóan fektet az is.Szóval, ha valakibe 2 tár megy bele és nem fekszik, sőt alíg sérül, az vagy az összes védelmet bekapcsolta hirtelen (ulti, overheal, plusz még az adottságokból összeszedhető védelmek) vagy simán csak csítel.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #28385 üzenetére
A 229 Megállítómat egy random csapattag adta, én minimum 500-szor csináltam anno a Lexit heroicon és nekem soha nem esett.
Tegnap egyébként olvastam olyan javaslatot a redditen, hogy 30 millió creditért legyenek megvehetőek Vendornál ezek az új cuccok.
Pl. szívesen kipróbálnám az Urban MDR-t, de az csak survival cahe-ból esik.
Mikor hétvégén randomokkal csináltam a Lincoln napi kihívást az egyiknél volt egy és elég szépen szedte az arany páncélos mobokat
-
D4M13N
aktív tag
válasz
RECSKA #28272 üzenetére
Firecrest karaktert raktam össze.seeker mine + Dragonbreath volt.3 szett mert a 4. talent nekem nem érte meg.Inkább raktam rá egy 2Taktikus bónuszt. meg volt egy sárga cucc ami a skill visszatöltésre ment.
Mellettem két ember ment,egyik sniperként support stationnel kiegészítette a turret health-em a másik meg dps kari volt.PvE-ben a seeker a mobok hp-ját szinte levette 5%-ra a turret meg egy bosst is megölt a végén egyedül.A fegyvereim nagy része olyan talentekkel mentek hogy még gyorsabban visszatöltsön a skill vagy növelje az erejét.DZ-ben bementünk még egyszerűbb volt.Egy magyar banda lelőtt minket (nincs HUN a nevünk előtt,de nagyon nem is sírtunk miatta) de a turret egyiket majdnem megcsípte,a seeker meg rájuk ment nem a mobokra.De most én is váltottam,mert egy hónapja ezzel megyek és sokszor egyedül nem éri meg.Ezért egy solo geart is összecsaptam.
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
RECSKA #28255 üzenetére
Sziasztok
Késői a válasz, de talán így a kérdéshez csatolva még érthető lesz. Én most először tettem egy próbát a taktikus szett összerakására és szerintem nem lett annyira gáz.......
Golyó mellé terveztem, de a módosítók cserélésével a ládám sem működik rosszul. Golyók 90-95K között sebeznek attól függően hogy hány módosító van bent. Szívósságom 300-320K között változik, elektronikám meg ha jól emlékszem 260-275K körül mozog. DPS az lófing talán 160K, de ennek a karakternek nem is az a lényege.
A golyók nem pajzsos ellenfelekkel szemben rendkívül jól darálnak. Látva a mutatott teljesítményüket tegnap teszteltük egy 400K+-os szívóssággal bíró csapattárson.....azonnal feküdt. A teszt viszont annyiból nem volt életszerű, hogy az összes golyó rá robban egyedül. Éles szituáción viszont elég ritka, hogy mind egy célpontra megy, de ettől függetlenül már számos áldozata volt a kicsikéknek
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28325 üzenetére
Az nem móka lenne, hanem oktatás.
Mondom nekem egy elég gagyi Alpha szett van csak, malaccal 300/380/70k, 229-es item is van benne. G36-al (nem pontos meg ilyen tálantekkel is csak 355 a DPS.Azt azért tapasztaljuk, hogy MP5/MP7 huszárokkal szemben nem sok esélyünk van, főleg akiknek már maxos a gearje. Akkor van esélyünk ellenük, ha elég hamar tudjuk elkezdeni lőni őket
Meghal, vagy sem, mit számít már? Mindenkinek az x-ik karaktere xp/dz credit kit érdekel.
Egyébként is valóban igaz, hogy csak pozitívan lehet kijönni egy ilyen DZ farmolásból, összességében.
Bár a múltkor láttunk olyat, hogy fél óráig villogott folyamatosan, hogy lőtték egymást lejjebb a playerek, hol az egyik halt, hol a másik, mondjuk annak a szaldójára kíváncsi lettem volna.(#28324) yozsee11
Az mondjuk mindenre jó, főleg ha a virgoc működne.
Supply, berohanok, láda leteszed és hiába lőnek, simán ki lehet nyitnia ládát. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28322 üzenetére
8-9 körül leszek, kipróbálnám, mert nem akarok úgy vádaskodni, hogy nem ismerem jól a dolgokat, de turrettel ennyi gondom még nem volt
Kereslek, ha elérhető leszel.(#28320) arnikusz
Igen arról a srácról beszélek. Az mondjuk jó menet volt, vagy 10x összekeveredtünk velük, az tetszett, amikor kergettétek őket, én meg a másik oldalról mentem, és hirtelen szembenéztek a malac orrával, feküdt mindkettő. A többiek meg ott kiabáltak, hogy ne lőj, Ghio is rugó, de akkora már feküdtek, de szerencsére nem te voltál...
Egyébként meg szavad sem lehet, nekem is van ám screenem rólad manhuntkéntJó, én is rajta vagyok, de akkor is
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #28314 üzenetére
Meg fogom nézni, hogy mennyit sebez, de mégis mennyit kellene?
Csak rohadt furcsa volt, hogy a gyereket viszonylag hamar lelőttem, de az átkozott turretje, az 10x jobban bírta(#28316) sith7
Kár hogy nincs bemutatós smiley
Azért aközött, hogy 4v1-ben legyaknak és odaállnak felém tapsolni és köcsögösködnek, meg aközött, hogy simán bevállalom/vállaljuk, hogy mi lövünk először, és lesz ami lesz, 3/4 vs 3-4 vagy többen (de rámegyünk 2-re is, ha előtte már ők lőttek bennünket), van különbség.
Szerintem.
Egyszer nem álltam még le, hogy tapsikáljak a másik hullája felett
Ja de igen 1x, amikor 1v6-ban jöttek rám, és visszamentem és 2 rugót még megfektettem közülük, mire le tudtak szedni, ultim már nem volt
Annyit tudok, hogy a köszönés a 6-os billentyű, a többire nem emlékszem, hogy melyik melyik.
Nekem kifejezetten jót tett, hogy csak TS-en vagyunk, nem érzek késztetést, hogy ugassak ott ezekkel a köcsögösködőkkel. -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #28280 üzenetére
csak ki van kapcsolva az overlay,
ok, ezt nem tudtam ... szó nélkül meg nem szívesen lépek be sehova, mert múltkor is pont a loot - ot akarták kivenni a supply - ból, amikor rájuk csatlakoztam, és szerverváltás lett
Epits egy nomadot Sith! A szett felet vendoroknal meg lehet venni.
Azokat is elszóram mindszerk.
A pöcsömet írsz/meg most írtam én is off - ba, ... a játékról van szó
szerk2
PETEE78
Szép az a skill mennyiség200k ?!
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #28272 üzenetére
Tudom ...
1.4 - ben nekem is volt, nem olyan mint a tied, de majdnem
Tetszett, de a fenti info miatt nem is foglalkoztam vele, erre meg mondod, hogy ég a Dz, mint a ReichstagEzentúl Magányoson kívül semmit nem fogok eldobni, amíg be nem telik a 150 hely
Szóval melyik az a táska ?
szerk.
Egyébként értem mit mondasz, Te mindig fix csapattal mész, én meg általában egyedül, vagy max. randomokkalEzért is bátorkodtam tegnap este írni ... igaz választ nem kaptam
-
yozsee11
aktív tag
válasz
RECSKA #28265 üzenetére
Nálam nem igazán akarja dobni a jobb cuccokat (sőt a csapattársak által megosztottakra is igaz ez), így sajna egyenlőre be kell érni ezzel az összeállítással. 1-2-t még ki kellene cserélni nagyobb páncélértékkel bíróra és akkor a szívósság is javulna bőven, nem kellene annyit bujkálnom
Gondolkodtam én is a 4 reclaimeren, de a 3 taktikus mégiscsak 10% skill powert ad. De lehet ma letesztelem, mégiscsak nagy segítség a többieknek is. Meglátjuk úgy milyen számokat produkálna a láda.1.4-be először én is a firecrest-re meg a tüzesre mentem rá, De valahogy úgy érzem most az akna jobban adja, tüzesre már sokan fel vannak készülve, messziről kilövik kikerülik (már ha tudják). De az aknára nem nagyon számítanak, főleg mikor bebújnak fedezékbe
-
yozsee11
aktív tag
válasz
RECSKA #28255 üzenetére
Nekem van, jelenleg 3 taktikus hatalma + 3 reclaimer cuccban tolom a heal láda miatt.
Jelenleg 292k életerő 270k képzettség (7776 elektronika) a statom kb, meló után otthonról rakok majd fel képet a pontos értékek miatt.
A láda így 92mp-ig tart, 12mp alatt újratöltődik és 11,5k életerőt ad a csapattársaknak másodpercenként.
Mellette még a fürkész aknát használom, mobokra kb 85-120k között robban és 45k vérzést ad, de játékosokra is elég hatásos, tegnap is pár embert sikerült meglepni velük és a túlvilágra küldeni
Van hozzá egy 256-os malacom, így azzal tudok mobra crit-el olyan 50-60k között sebezni, FAMAS vagy LVOA-C-vel pedig olyan 30-35k a crit.Szerk: van egy hidegfejű talentes pisztolyom is, teszteltem, igaz csak egyszer így az ultit 8 perc helyett 4,5 perc alatt sikerült visszatölteni, de nem volt sok mob, szóval ezt akár 3 perc környékére is simán le lehet redukálni, vagy még lejjebb.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #28243 üzenetére
Ezért is váltottam, de majd esik jobb addig az marad.
Jó feelingje van a Survivalnak, egyedül nem próbáltam, de randomokkal se ajánlott, ahogy tegnap írtam a DZ előtt meghalt mindhárom, de úgy, hogy nem maradtak velem, hanem mindenki ment kalózkodni én meg nem megyek 1 km a hüleségük miatt. Le van írva mit kell csinálni a maszkhoz, jelzőpisztolyhoz ehelyett mit csináltak fegyvert, hogy leálljanak lövöldözni.
Én ott rontottam el, hogy DZ 4-be mentem a vírus cuccért ami meglett és volt maszk meg jelzőpisztoly, de a mentési pontnál át akartam szaladni a két kék páncélos között a menedékházba védekező pozicióba, de a másik oldalon két lángszórós és egy kék páncélos mérnök fogadott a két tűz között hamar kampec.
Hiába vártam ki a 4.58-at nem jött senki, mert max. 3-an maradtak, de lent DZ1-ben.Tanúság csak a saját csapatoddal menj be- de inkább DZ, mert adott 2 ládát, de semmi jó- ment eladásra.
-
válasz
RECSKA #28122 üzenetére
Viszont max staminával nincs nagy firearmsod... :/
Amúgy lehet jó stamina és firearms modokat kraftolni néha, ezt sikerült 25 rollból:
Kell az electronics és/vagy divtech rendesen
A 271-es armoros stamina modot kötelező venni mindenkinek, aki nem akar/tud kraftolni.
Famas is jó, de azért a G36-om még mindig veri. Majd ha esik normális fire rate mod, lehet beállítom DZ-ben, addig csak a zsákban marad. -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #28122 üzenetére
Este teszek be képet, ahol lehet ott 1270 a páncél, a módosítókban lesz a hiba szerintem ,,, de ott meg olyanok vannak, hogy pl. 261 tűzerő 250 páncél
Most ha ezeket mind lecserélem a dz -sre, akkor meg a dps lesz jóval kisebbMás
Kérdés
Miért nagyobb a dps a G36 - tal ?
Alpha karakterG36C: alapsebzés 19,5k, páncélrombolás 19%, dps: 324k
AK47: alapsebzés 22k, páncélrombolás 21%, dps: 301kTermészetesen ugyanazokkal a fegyvermódosítókkal
-
oneal1
senior tag
válasz
RECSKA #27995 üzenetére
tényleg? nem mondod
ma is okosabb lettem valamivel
azért kérdeztem, mert steam-en is meg tudod venni...
Más:
lennt a metros résznél, phoenix ért lehet venni lezárt fegyver csomagot, eddig mindig 100 ba került, most az előbb 150-be de nagyobb Gearscrore-os cuccot is adott, viszont azóta megint csak 100 ért tudok venni és 204 est ad... ez hogy van?
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #27974 üzenetére
Én mindenből maxosat
Craftoltam vagy 20-25 staminásat, 1 azaz 1 db sem volt benne amire páncélt adott volna!!!!
Még egy alacsonyat sem (mindegy az ha nyúl csak röfögjön)
30-40 db DZ kimentésből 1, azaz 1 db tűzfegyver + páncél módosító volt.
Azt is Ghio dobta ki nekem
Mielőtt még meggyanúsítanátok, önszántából tette, nem akkor, amikor a kontaktlencséjét keresgélte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest