- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Pedig egyszerű, a neten bármit megtehetek úgysem "valódi" elvből és hozzá állásból fakad. Egy nick mögött könnyű bárkinek lenni.
A másik meg ennek a játéknak a DZ sajátossága, el kell viselned a másik baromságát és debilségét.Tegnap pl egy orosz jútuber osztotta az észt, 17 nap játékidővel...
-
Anonymus23
veterán
-
TommyS_27
senior tag
Mióta megvan a BO4 én sem voltam bent túl sokat
De valahogy nincs is rá ingerem Ott a BF5 oda is jön nemsokára a BR mód. Szóval elleszek Márciusig. De azért kicsit irigy vagyok azokra akik kaptak alpha hozzáférést..
#53129 szatyor1972 na az meg a másik
mondjuk lehet elkérem az egyiktöl az acc-ját
-
Anonymus23
veterán
Sokat gondolkoztam, hogy miért is bírjuk még, de 5-10 évente van egy játék, ami ennyire bejön és nem enged, ennél ez a helyzet.
Leginkább RTS játékok voltak amik ennyire megfogtak (most vettem meg a Star Craft 2 BC 2.0-t, azt is tolom emellett) nagy kedvenc volt az összes AoE, de anno CB-n 1 éven át elsők voltunk SWAT4-ben a ladderen, sokat toltam COD4-et is, aztán lecsengett az online játék, de a Division megfogott, amiről igazából úgy hallottam, hogy kaptam az Ubitól egy béta meghívót, előtte nem is láttam, de a bétába beletoltam szerintem akkor 50-60 órát
Közben meg mentek a single játékok: AC széria, FC széria, meg a többi 1x végigjátszós lövöldék, és nemsokára meglátjuk, hogy Division-ből is csak 1 van vagy van jövője -
Anonymus23
veterán
Hát igen.
Nekem viszont van egy félelmem, hogy a Div2 nem olyan lesz mint a jelenlegi Div1, és ez a DZ-s játékmenet kárára fog válni, azaz abban már hiába lesz esetleg BE, nem fog akkora örömet okozni, ha látja az ember, hogy BSE_CYBORG and LEGENDA_17 banned by BattleEye vagy Mengelke banned by BE because of Toxic behaviour.
Na jó, azért egy kicsit mégis -
törölt tag
nekem is, de uplay az amivel már egyszer befürödtem. letöröltem telefont és authenticator is ment vele a kukába. ennek az lett az eredménye, hogy kizártam magam uplay fiókomból.
hónapokig nem tudtam közvetlen belépni. csak úgy tudtam játszani, hogy steam-en keresztül inditottam el a játékot. aztán azért is gondolom, hogy játszani se lehet steam nélkül, mivel azt is inditja. az meg ugye nem megy bejelentkezés nélkül.
-
qukesz
senior tag
-
-
törölt tag
Nekem az utóbbi időben játszhatatlan sokszor. Nem tölti be a pályát, emiatt folyamatos loading. Pár másodperces képernyő fagyások. Késik a hang. Van hogy 1-2 perccel később adja be őket. Addig meg csak annyi hang van a játékban, hogy megy a zene és hallom a saját fegyverem. Röviden ennyi.
Wildlands is játszhatatlan lett a Sam Fisher patch után.Korábban egyik játékkal se volt gondom.
-
crashee
csendes tag
De nekem semmi húzás nincs minden gyári értéken ketyeg. És elvileg akkor is kéne naplóbejegyzésnek lennie hogy driver összeomlott vagy túlmelegedett vagy valami. De nekem az egyetlen bejegyzésem napok óta, a kernel összeomlás a tápreset miatt.
Esetleg valami progi amivel ezt kilehetne szűrni? Mert egyébként a gép éjjel nappal megy két okos tv megy róla hálózaton és egy buta tv-t hajt a 3ik monitoron. Igaz ez max a vinyókat terheli de hibátlanul fut csak ez kezdett szenyózni velem. 2 hónapja itthon vagyok nagy a kétségbe esés mert már unok filmeket nézni és olvasni, és még 2 hónap előttem van. -
-=Jam=-
őstag
-
alibiman
aktív tag
Ha poén volt, akkor ezt most rosszkor lőtted el. Főleg, amikor az ember agya füstöl, hogy mit csináljon ezzel a szemét játékkal, hogy ne szívassa meg időnként, pontosabban gyakran. Van elég baj a saját bénasággal, nem kell, hogy a HW besegítsen.
Másodszor... Akkor igen megtévesztően tudsz írni, mert nekem bizony ez jött le.
Jól átvertél!
Harmadszor én is jó eséllyel úgy gondolom, hogy nem őriztünk együtt libát, de nem is én kóstolgattam a másikat, + jó eséllyel nem vagyunk egy generáció. A stílusról... hidd el, nagyon visszafogott és cizellált voltam. A véleménnyel meg nem lehet mit kezdeni. Mindenkinek van, így nekem is, itt ezt sajnos tűrnöd kell.
Negyedszer... A f@sz méregetésről annyit, hogy vannak itt jó páran, akik szándékosan nem írják tele a lapjukat, hogy milyen hardverral nyomják, mert nem kenyerük a dicsekvés, meg nem ettől lesz nagyobb az egójuk, meg nem akarják demonstrálni, hogy nekik mire fussa, vagy éppen nem fussa. Amit a srácok idecitáltak, azt - szerintem - puszta segítő szándékkal tették, és nem azért, hogy kinek van hosszabb. Ugye nem sértődsz meg, ha azt mondom, mindenki magából indul ki.
Vagy nem tetszik ha "poénkodom"?
Legutoljára az én HSZ-em után poénkodtál. Innentől kezdve megszólítva éreztem magamat. Én meg szeretem tisztázni a dolgokat. Istenem, mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, nem?
Az biztos, hogy kiváló politikus lennél, mert annak ellenére nem válaszoltál a kérdésemre, hogy kétszer tettem fel. Inkább mellébeszéltél.
De jól van ez így, felejtsd el!
Javaslom, hagyjuk abba!
-
alibiman
aktív tag
Vicces vagy. Legalábbis te biztosan úgy gondolod. Meg nagy csávó, hiszen oszlopos tagja vagy ennek a fórumnak, így, mint az UNIVERZUM meghatározó tagja, az Alfa és az Omega, már csak okosakat és szigorúan a topik témájához kapcsolódó dolgokat tudsz írni. Ezért leborulok nagyságod előtt.
Egyébként most éppen másodszorra kérdem tőled, ha kifejezetten ennek a játéknak a sebességével, lagjával, frame droppjával van CSAK gondom (más játékkal nincs ilyen problémám) akkor szerinted mitől OFF ez itt? Már ha egy ilyen kis porszemet mint én egyáltalán válaszra méltatsz.
Ha picit figyelmesen olvastál volna, arról szólt a thread, hogy mitől van lag, meg frame drop ennél a játéknál, és nem arról, hogy milyen hardvert vegyek, mihez. És erre fől pár kolléga igyekezett segíteni. Pl. azzal, hogy talán gyorsabb vinyó kéne, és demonstrálták is a különbségeket.
Mielőtt piszkálódsz, megfontolhatnád, hogy mégis kit kóstolgatsz. talán rossz elképzelés, hogy ha itt, ebben a fórumban valaki kezdőként csetlik-botlik, akkor az már generálisan idióta, és egyébként tanítsuk meg a rendre. Biztosan van olyan fórum, ahova te kezdőként ellátogatnál, és ott én vagyok a menő-manó, minden segítséget megadnék neked, és nem kezdenélek el kóstolgatni, hogy mit OFFolgatsz. Valamikor te is kezdő voltál itt, ezt nem kéne elfelejtened!
Javaslom, szállj le rólam, én bántottalak téged!
-
Anonymus23
veterán
Újra fogják, mert még a Wildlandsben is AC van és talán benne lesznek azok a grafikai dolgok is, ami ennek a tech videójában voltak.
De mire a Division 2 kijön, addig még sok vér fog folyni a DZ-ben, és szerintem a föld lakosságának a 10x-e megint ki lesz irtva a fertőzött New Yorkban. -
Elims
veterán
Jó lenne privátban is. :-)
Egyébként tényleg nem ad semmit.Sőt!A visszarúgáscsökkentő még annyiban zavaró is,hogy amikor mozog a célpont és húznám odébb kicsit beimbolyog a célkereszt. :-///
Még rászánok majd egy órácskát vmikor google-val aztán ha semmi remélem elviszi vki vmi call of duty/battlefield/stb. mellé.Kidobtam 16e-t. :-/
Persze azt tudtam,hogy egy Sniper/te/Tommy kaliber ellen hiába veszem meg..de jó lett volna ha nem fektet meg a játékosok 90%-a... -
Anonymus23
veterán
A vegyvédelmi maszk: 125 fejlövéses kill, amit csapattag jelölt előtted.
Vegyész maszk: 170 fejlövéses kill shotival, T5, minimum hard, Súlyos vagy Kritikus módosítóval.
Árok maszk: 50 tisztogató boss kill.(#48491) atikom
Az elsőt csak csapatban tudod megcsinálni, és értelemszerűen Kritkius módosítóval, mivel ekkor van jelölés a csapattagok részéről.
A második megy egyedül is, de sokkal könnyebb az elsővel együtt csinálni, mivel ha shotival fejen lősz egy ellent, aki jelölve van, akkor azt mindkettőnek beszámolja.
Súlyos vagy kritikus küldetés módosítót a GE küldetésekhez lehet a nehézség után beállítani:
Hudson, Amherst, Sárkány, Metro, Napalm -
bombibmw
veterán
Ez a kis rothadék akart multkor ránkcsatlakozni, mikor lelőttük a lelőhetetleneket.
Multkor Mr.....-ékkel és ezekkel a Last klánosokkal ment, aztán amikor lecsalóztuk őket, nagyon fel volt háborodva.
Ezek azok a mocsok fajták, akik még el se akarják rejteni a csalást.players111:
Lehet, hogy ebből ma már nem lesz játék. -
Az szép volt.
Ez nem lehetetlen.
Kb egy hónapja DZ-ben 4 boss egymás után CF-et vagy exo-t dobott.
Ami kb szintén 15-20perc.-----------
Egyébként ha jól belegondolunk ez a "frissítés" ami majd jön az egyik legjobb.
----------
#48253 arnikusz :
Minden karakterre vettem belőle kettőt,és a tárból is nyolcat-nyolcat.
Van lóvéra pénz.Ha jól emlékszem 2db olyan táram van ami 121% 3% 4%.
Nem egyszerű ilyet összeszedni. -
5150head
senior tag
Hát mi már többször indítjuk el az R6-ot mint a Divet...
Ettől függetlenül lehet h ma Divezni fogok, mert az chillesebb, csak uncsi már és a csapattársakat is nehezen veszem már rá. Én is inkább PVE-zek, kiégettek a csalók, pedig az lenne az Endgame, de így hiába van fasza átgondolt szetted ami sok energiába és agyalásba került, jön valami csaló horda és legyak. Esetleg ha majd ráun a sok paraszt vagy átmennek másik game-be csalni, akkor lehet h többet fogok megint PVP-zni.
Viszont R6 most eléggé behúzott minket, egyedül csak az basz fel h béna vagyok (még) PubG-be beleszaladt 70 óra de valahogy lassú az a játék nekem. Meg 40 perc loot után kapod a Headit Kar-al úgy h azt se tudod honnan, az nem esik túl jól az embernek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest