- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
crashee
csendes tag
válasz
body007 #49036 üzenetére
Igen tudom. Nekem is most múlt el a kezdeti varázs és feküdtem rá arra hogy haladjak a játékban és ne csak céltalanul a killeket gyűjtsem. Ebből jött a problémám h kicsit fejlődtem kint és most a DZ-ben teremnek az npc-k.
Ha túl vagyok a 30on majd jövök segítségért vagy csapatért. Addig is jó játékot mindenkinek. -
crashee
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49033 üzenetére
Hát én 17es szinten mentem be a DZ-be és egyből megcsapott a BF feeling szóval 2 hónapig 31-es szintig, ki sem jöttem.
-
crashee
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo #49028 üzenetére
Szia!
Én még szerintem nagyon az alján járok, de tapasztalataim szerint akkor érdemes DZ-be menni mikor csoportleosztás felső határa alatt vagy. Akkor egész jól lehet ott is gyűjtögetni. Ha pluszba sikerül összerántani 3-4-5 fős csapatot akik képesek csapatba működni,akkor már érdemes renegátként is csapatni, mert elég gyorsan tolja a zsét és a szinteket, akkor meg jönnek fasza cuccok is.
-
crashee
csendes tag
Üdv!
Az normális hogy dz-ben még csak 31 es vagyok,kint 24-es, de DZ-ben ha próbálok kimenteni valamit... Röpke egy óra alatt megtisztítom a környéket(sajnos reggel, délelött senkit sem találok hogy ne egyedül kelljen) ha elindítom a kimentést, az NPC-k nem jönnek hanem teremnek (mátrix for ever, amikor már termesztenek minlket) hirtelen tizen-huszon ott terem? Esélyem nincs bármit kijuttatni.
Olvasgatom a topicot de vannak olyan dolgok amin csak pislogok. Én csak megvettem a játékot és elkezdtem ész nélkül menni és hentelni amit tudok. Itt meg buildekról meg x.GE-kről beszéltek.
Elkezdtem a pályát balról jobbra letakarítani hátha a szintem alacsony és rájövök miről is van szó, de eddig nem igazán sikerült. Mik ezek?A lezárt ládákat hányas színtől engedi kinyitni?
Korábban volt hardver nyűgöm. Nem tudom miért nem tud a kártya értelmes naplózást csinálni, illetve a speedfan miért nem jelezte. mert 70fokosra írta a kártyát, de a paszta volt kiszáradva rajta. Egyébként gtx760 2gb oc és full hd-ban magas grafikán kényelmesen elmegy akadás nélkül. Csak sürübben kell pasztát frissiteni.
Ha valaki szán rám pár percet hogy felhomályosítson azt nagyon szépen köszönöm.
-
crashee
csendes tag
De nekem semmi húzás nincs minden gyári értéken ketyeg. És elvileg akkor is kéne naplóbejegyzésnek lennie hogy driver összeomlott vagy túlmelegedett vagy valami. De nekem az egyetlen bejegyzésem napok óta, a kernel összeomlás a tápreset miatt.
Esetleg valami progi amivel ezt kilehetne szűrni? Mert egyébként a gép éjjel nappal megy két okos tv megy róla hálózaton és egy buta tv-t hajt a 3ik monitoron. Igaz ez max a vinyókat terheli de hibátlanul fut csak ez kezdett szenyózni velem. 2 hónapja itthon vagyok nagy a kétségbe esés mert már unok filmeket nézni és olvasni, és még 2 hónap előttem van. -
crashee
csendes tag
Ha a gépen gyengült volna el akkor alacsonyabb beállításokkal szaladnia kéne nem de? Eddig full HD-ban magas grafikán játszottam, most 1280x960-ban alacsony grafikával is egy perc után fagyás van.
-
crashee
csendes tag
Üdv!
Division gép fagyás probléma.
Kb egy hete már volt egy félresikerült próbálkozásom a témával kapcsolatban, akkor nem is mentem bele komolyabban témába mert a fagyással egy időbe találtam egy Explorer összeomlást dll hiba miatt. Mivel volt más idegesítő de nem veszélyes felvett szokása a Windowsomnak úgy gondoltam 1 év után megérett az újra rakás. Hát eddig működött mint megoldás a problémára.
Újra rakás után határozottan szebben szaladnak a dolgok de visszajött ez a nyomorult kifagyás. Monitorok leakadnak, a gép semmire nem reagál, de a zene megy alatta tovább.
Igazából másfél órája bújom a fórumokat de érdemi választ nem leltem.
Most nem találok win naplózásba semmit. Fan speed nem jelez sehol kiugró értéket, minden rendesen terhelt üzemi hőfokon fut, mégis mikor megfagy izomból elkezdi pörgetni az össze ventit. Lévén hogy új a rendszer minden driver a legfrissebb.Műszaki ember lévén úgy gondolom ha hardver nyűgöm lenne a naplózás vagy a hőmérséklet valami anomáliát kidobna, de semmi.
Alapvetően nem vagyok nagy kocka játékos Még azt sem tudom hogy hogy csaljam ki belőle h hány fps-el dolgozik. Én csak felrakom és mikor időm és energiám engedi játszok. A gép papíron elégnek kell hogy legyen és igazából lassan fél évig nem is volt semmi gondom.(mivel romokban a lábam most sok időm van jó lenne játszani)
Ha esetleg valaki szánna rám egy kis időt hogy mit hogyan keresek, hogy mi lehet a probléma, azért nagyon hálás lennék. -
crashee
csendes tag
válasz
Anonymus23 #48593 üzenetére
Most hogy így felhívtad a figyelmem.
Köszönöm szépen. Még röpke két hónap szobafogság és újra járok.
-
crashee
csendes tag
válasz
Dancs Ákos #30388 üzenetére
Két hónapja nem játszottam mert kórházban voltam és nekem is ezt kezdte el csinálni. Eseménynaplóból kiszedtem valami dll hibát explorer összeomlott megjegyzéssel. Most raktam újra a gépet már sikerült elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest