- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Ha nem a három nagyról van szó, akkor valószínűleg így vagy úgy de a végén mégiscsak telekomos ügyfél a barátod(már nem a barátod, hanem a cég akinél a barátod van). Akkor lehet gond végül is a köztes szolgáltatói infrastruktúrával, ott lehet eltérés, de nem valószínű. Ha a DMZ sem jön be akkor keresse fel a szolgáltatóját.
-
Hunner
senior tag
Router beállításaiban fel tudsz venni statikus dhcp címeket, beállítod, hogy mindig ugyanazt az IP-t kapja a dhcp szervertől. Nekem a huawei-ban itt lehet felvenni a hostokat: KATT
Ha ott beállítottad, hogy mindig ugyanazt a címet kapd, akkor már berakhatod DMZ-be azt az IP-t, hiszen az mindig a gépedé lesz. Ezek után meg kapcsold be az UPnP-t szintén a routerben, ha ez sem oldja meg akkor hivd a szolgáltatót kérj lvl2 supportot mikor otthon vagy és ő végiggkattogtat ezen, illetve ő meg tudja nézni hogy azok a portok nyitva vannak e nálad. (de egyébként mennie kellene. Azért ha pl a telekomnál nem mennének az ubi szerveri fél magyarország lázadna)
-
Hunner
senior tag
Nekem is volt a NAT-tal problémám. Megmondom mi nem működött (Huawei gpon-om van)
- DMZ-be tenni a gépet
- Portforwartd + DMZ
- Portforward DMZ nélkül (itt működött a NAT de Strict volt)Ami viszont működött:
- DMZ + UPnP
DMZ-be a célgép azaz a te géped IPv4-es címét kell betenni, persze nem árt, ha a dhcp szervertől kérsz egy statikusat, vagy egyáltalán nem haszálsz dhcp-t, hanem windowsban kézzel konfigurálod az ip-det.
-
Hunner
senior tag
válasz
yozsee11 #1859 üzenetére
Mondom nem akartam belevau, csak mutattam hogy már van egy amiben vagyunk páran. Szerintem elfér egymás mellett több. A friend listet úgyis használja aki nagyon akarja.
Egyébként érdekes, hogy a discrodon is gyűjtöttünk játékoslistát. KATT.
Ezt kitöltve lehet felkerülni...TG majd ha lesz összefésülhetné
-
Hunner
senior tag
válasz
yozsee11 #1851 üzenetére
Nem akarok nagyon belevau, itt is van egy Ez is szintén Prohardveres arcokból áll, illetve a Playground Discord szerver tagjai a magja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest