Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Ne röhögj, jópáran komolyan aggódtunk, hogy átmegy az egész valami Acer-topikba, hogyaszongya, xasztok XD mizujs, nem pereg a venti XD csámibaj, heló it vok.
De úgy látszik, a végén mindnek sikerült beállítania a security chipet HDD-jelszóval. (Ez volt az eredeti oprendszer-törlés és a WinXP SP4 HU PistaEdition v3.4 RuLeZ feltétele után a második kötelező Thinkpad-beállítás.) S mivel hirtelen mind eltűntek, valszeg elfeledték a jelszót.

Sipi
-
Magnat
veterán
Nézegettem briósban meg energiagazdinál is ,de igazából nem jöttem rá az okára ... pl azt vettem észre, h hiába kapcsolom ki a speed steppinget setupban és kapcsolom maximumra, akkor is 1 gigán megy, ha programból thinkpad defaulton van ... viszont ami jobban zavar, az az, h thinkpad defaultban áram alatt a cpu adaptív módban van, de ennek ellenére eszében sincs felpörögni, bármit csinálok, 1 gigán megy (3 progi tesztjeit futtattam, az eredmények szerint is jóval lassabban megy, mint kéne). Viszont ha feltolom programból maximum perfomancera, akkor minden ok, annyit mérek minden teszttel, amennyit kell (nhc is 2.16-ot mutat ilyenkor, meg a sajátgépben is). Ha ezután visszaveszem thinkpad defaultra (cpu: adaptív), akkor az nhc marad 2.16-on, a sajátgép 1 gigát mutat, és most is jól szerepel a teszteken ... pedig semmiben sem különbözik most a gép a kezdeti, 1 gigán működő állapottól... érdekes, ez vhogy a t42p-men ezerszer flottabbul ment. Ki érti ezt?
-
^Clown
addikt
Közben kaptam egy tippet, hogy a T40p-ben valószínűleg ATI Mobility FireGL 9000 van, és nem a sima 9000-es, de lényegtelen az aero szempontjából, mert ez sem tudja (legjobb tudomásom szerint).
Hogy mi a fontosabb? Tudja a noti mind a kettőt, ezért kénytelen leszek várni, amíg felbukkan egy jó példány sajnos... Ha már egy viszonylag komoly összeget elköltök egy használt notira, akkor legalább ezt a két dolgot tudja

A legjobb egy X300-al szerelt T43 lenne, SXGA kijelzővel. Vagy létezik a T4xp sorozatból olyan, ami tudja az aero-t?
-
radamsky
senior tag
tudtam hogy valami hátulütöje van a dolognak
ez az akksi
mindegy , nem volt 700 dollár se a szállítással együtt, akkor is megérte. Ramom van kiveszem a másikbol.
ha a kezembe kerül megkereslek ugy néz ki április végen május elején lesz a kezembe. Akkor jön haza valaki az Usabol és a szép szememért elhozza, Bár szerintem csak a bill miatt kereslek, az akksit beszerzem valahogy.
-
Shadowfax
addikt
2db T43-nál fordult elő.
És egymillió T42-nél.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
macikos: Abban a hitben éltem, hogy fordítva van és a T2x jó volt, T4x még jobb, T60 a csúcs és onnan meg jött a Lenovo...
A T60 már teljesen Lenovo. Sőt, a T43 utolsó szériái is azok.
A Lenovo vs. IBM kérdéshez pedig tartom, amit korábban írtam: [link] -
Shadowfax
addikt
-
-
mdk01
addikt
Én sem foglalkozom vele használom ahogy szükségem van rá, persze ettől függetlenül lehet rá vigyázni mint pl. hidegben nem hagyom a gépet ha nem életbevágó mert károsodik az aksi de, hogy ki, hogyan, mennyire tölti vagy meríti az aksit sztem az élettartamot nem igazán befolyásolja.
Üdv.
-
TOZ
addikt
Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) lesz. csak azt nem tudom honnan vegyem.