- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
radamsky
senior tag
tudtam hogy valami hátulütöje van a dolognak
ez az akksi
mindegy , nem volt 700 dollár se a szállítással együtt, akkor is megérte. Ramom van kiveszem a másikbol.
ha a kezembe kerül megkereslek ugy néz ki április végen május elején lesz a kezembe. Akkor jön haza valaki az Usabol és a szép szememért elhozza, Bár szerintem csak a bill miatt kereslek, az akksit beszerzem valahogy.
-
radamsky
senior tag
hamarosan én is belépek a ThinkPad-ek világába. Anno volt Lenovom n200-as nem tetszett mert kopott , kényes volt nagyon. Remélem az uj gépem strapabiro lesz, nem fog kopni , meg gyorsabb lesz
Érdekes modon vettem meg, Mondjuk malacom volt.
egy x61-es tabletett vettem, ami benne van az mind jo, meg föleg olcso volt. Nagyon olcsó, és uj
Még nincs nálam a laptop, de remélem hamarosan kézbe lesz, Akihez rendeltem, az már tapogatja
Azt mondja szupi, de ö nem ért hozzá
Lenne egy kérdésem, mert ilyenem nem volt
ahogy néztem 1 gb memcsi van benne, ezt picit keveslem. Tudom böviteni lazán a memoriát?? és ha igen van valami tipus ami biztos hogy megy??Illetve csak 4 cellás akksival van
Ezt majd lehet kicserélem, kérdés ez itthon mennyibe kerül kb?? Illetve a 4 cellás mennyi ideig megy mondjuk max?
illetve még egy kérdésem lenne
magyar billentyüt tudok szervozni valahol? vagy meg kell elégednem az angollalRemélem jo topikba vagyok. Csak ilyen gépem még nem volt (volt pár már), és alig várom kezembe legyen a kicsike.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest