Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
radamsky
senior tag
tudtam hogy valami hátulütöje van a dolognak
ez az akksi
mindegy , nem volt 700 dollár se a szállítással együtt, akkor is megérte. Ramom van kiveszem a másikbol.
ha a kezembe kerül megkereslek ugy néz ki április végen május elején lesz a kezembe. Akkor jön haza valaki az Usabol és a szép szememért elhozza, Bár szerintem csak a bill miatt kereslek, az akksit beszerzem valahogy.
-
radamsky
senior tag
hamarosan én is belépek a ThinkPad-ek világába. Anno volt Lenovom n200-as nem tetszett mert kopott , kényes volt nagyon. Remélem az uj gépem strapabiro lesz, nem fog kopni , meg gyorsabb lesz
Érdekes modon vettem meg, Mondjuk malacom volt.
egy x61-es tabletett vettem, ami benne van az mind jo, meg föleg olcso volt. Nagyon olcsó, és uj
Még nincs nálam a laptop, de remélem hamarosan kézbe lesz, Akihez rendeltem, az már tapogatja
Azt mondja szupi, de ö nem ért hozzáLenne egy kérdésem, mert ilyenem nem volt
ahogy néztem 1 gb memcsi van benne, ezt picit keveslem. Tudom böviteni lazán a memoriát?? és ha igen van valami tipus ami biztos hogy megy??Illetve csak 4 cellás akksival van
Ezt majd lehet kicserélem, kérdés ez itthon mennyibe kerül kb?? Illetve a 4 cellás mennyi ideig megy mondjuk max?illetve még egy kérdésem lenne
magyar billentyüt tudok szervozni valahol? vagy meg kell elégednem az angollalRemélem jo topikba vagyok. Csak ilyen gépem még nem volt (volt pár már), és alig várom kezembe legyen a kicsike.
Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez az akksi
Ezt majd lehet kicserélem, kérdés ez itthon mennyibe kerül kb?? Illetve a 4 cellás mennyi ideig megy mondjuk max?