Hirdetés
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Nézegettem briósban meg energiagazdinál is ,de igazából nem jöttem rá az okára ... pl azt vettem észre, h hiába kapcsolom ki a speed steppinget setupban és kapcsolom maximumra, akkor is 1 gigán megy, ha programból thinkpad defaulton van ... viszont ami jobban zavar, az az, h thinkpad defaultban áram alatt a cpu adaptív módban van, de ennek ellenére eszében sincs felpörögni, bármit csinálok, 1 gigán megy (3 progi tesztjeit futtattam, az eredmények szerint is jóval lassabban megy, mint kéne). Viszont ha feltolom programból maximum perfomancera, akkor minden ok, annyit mérek minden teszttel, amennyit kell (nhc is 2.16-ot mutat ilyenkor, meg a sajátgépben is). Ha ezután visszaveszem thinkpad defaultra (cpu: adaptív), akkor az nhc marad 2.16-on, a sajátgép 1 gigát mutat, és most is jól szerepel a teszteken ... pedig semmiben sem különbözik most a gép a kezdeti, 1 gigán működő állapottól... érdekes, ez vhogy a t42p-men ezerszer flottabbul ment. Ki érti ezt?
Aktív témák
- Macska topik
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- VivoBook F515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest