Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootmin
üzenetére
Hát igen, a "t"-s X200 az elég húzós árban. Ez viszont elég olcsó a tudásához képest, azért linkeltem.
Én is gondolkodtam egy tableten, főleg ebook readerként használtam volna, de aztán lemondtam róla több okból is. Egyrészt jó drága, másrészt félek az 1ponton, műanyag csuklóval rögzített kijelzőtől (a rendes TP-ken ugye alap a dupla fém), még a végén letörik. És azt se tudom mennyire érzékeny a touchscreen. Van/volt már pár PDA-m, mindegyiknek karcolódik a kijelzője (van amibe a bőrtok kicsit gány varrása vésett bele), itt pedig egy annál jóval nagyobb felület van, véletlenül ráejtek vmit (általában a bill-re fektetve használja az ember ha már tablet) és kampó. És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k). Ha pedig számítógépként használom, akkor úgyis egér + billentyűvel irányítok. Igazából csak akkor látom értelmét ha ebook readerként funkcionál.
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin
üzenetére
A serial alapján azt fogod tudni leellenőrizni, hogy - ha nem nyúlt hozzá a konfigurációhoz - akkor mennyi ideig érvényes a garancia. Az nem úgy megy, hogy ha ő kicserélt valamit, akkor megszólal egy vészcsengő a Lenovo szervízben, hogy "BENG! X felhasználó hozzányúlt a XXXX-YYY serialú géphez! ALERT! ALERT!"

Azért is furcsállom, mert az eladó más gépei hirdetésénél félkövérrel szedve ki szokta emelni, hogy mennyi ideig van garancia az adott termékre... itt meg valamiért nem.
Szvsz a tablet mode nagyon cool dolog, csak összességében véve nem túlzottan kihasználható. Ha grafikai munkákkal foglalkozol és sokat utazol, akkor Neked találták ki, egyébként nem életbevágó. Olvasgass, hátha hasznos: [link].
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin
üzenetére
A konfig szerintem nem rossz. Csak miért is fontos kiemelnie az eladónak, hogy sérülésmentes, ha a garanciaidőt (aminek még kb. másfél-két évnek kellene lennie) nem írja ki?
Nekem is nagy kezem van, de volt X20-am (X61 ősapja
), kb. fél óra után ráállt a kezem a billentyűire. 
Aktív témák
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem 2 gigás és 512 es megy valahogy de nem tudom hogy. APS szerintem szoftveres (vagy nem?).