- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
Hát igen, a "t"-s X200 az elég húzós árban. Ez viszont elég olcsó a tudásához képest, azért linkeltem.
Én is gondolkodtam egy tableten, főleg ebook readerként használtam volna, de aztán lemondtam róla több okból is. Egyrészt jó drága, másrészt félek az 1ponton, műanyag csuklóval rögzített kijelzőtől (a rendes TP-ken ugye alap a dupla fém), még a végén letörik. És azt se tudom mennyire érzékeny a touchscreen. Van/volt már pár PDA-m, mindegyiknek karcolódik a kijelzője (van amibe a bőrtok kicsit gány varrása vésett bele), itt pedig egy annál jóval nagyobb felület van, véletlenül ráejtek vmit (általában a bill-re fektetve használja az ember ha már tablet) és kampó. És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k). Ha pedig számítógépként használom, akkor úgyis egér + billentyűvel irányítok. Igazából csak akkor látom értelmét ha ebook readerként funkcionál.
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
A serial alapján azt fogod tudni leellenőrizni, hogy - ha nem nyúlt hozzá a konfigurációhoz - akkor mennyi ideig érvényes a garancia. Az nem úgy megy, hogy ha ő kicserélt valamit, akkor megszólal egy vészcsengő a Lenovo szervízben, hogy "BENG! X felhasználó hozzányúlt a XXXX-YYY serialú géphez! ALERT! ALERT!"
Azért is furcsállom, mert az eladó más gépei hirdetésénél félkövérrel szedve ki szokta emelni, hogy mennyi ideig van garancia az adott termékre... itt meg valamiért nem.
Szvsz a tablet mode nagyon cool dolog, csak összességében véve nem túlzottan kihasználható. Ha grafikai munkákkal foglalkozol és sokat utazol, akkor Neked találták ki, egyébként nem életbevágó. Olvasgass, hátha hasznos: [link].
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin #8333 üzenetére
A konfig szerintem nem rossz. Csak miért is fontos kiemelnie az eladónak, hogy sérülésmentes, ha a garanciaidőt (aminek még kb. másfél-két évnek kellene lennie) nem írja ki?
Nekem is nagy kezem van, de volt X20-am (X61 ősapja
), kb. fél óra után ráállt a kezem a billentyűire.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest