- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemo1
tag
válasz
BenSopra #25815 üzenetére
Semmi, gond értem én a humort, csak...
Ez a forum (majd a topik gazda kijavít ha rosszul gondolom), pontosan ezért van, hogy ha valakinek gondja lenne, tanácsot akar kérni, akkor legyen egy közösség amiben ezt megteheti. (Igen, az Ubisoft support is már elég jól ismeri a nevem...)
Igazad van megsem próbáltam, hiszen nekem soha nem is okozott eddig gondot a Dx verzió.
Jelzem a mai nap jött meg az új Nvidia driver, és nálam vissza is állt az eredeti hibátlan működés (legalábbis 1 óra játék alatt nem jött elő újból Dx12 alatt).
Nem a játék ár/érték/idő stb. aránnyal volt eddig sem a problémám, hanem hogy ez egy online játék, ergo offline esélytelen játszanom, így ha szerverek nem működnek, levannak terhelve stb. akkor az ő hibájukból nem tudok játszani. És amikor megvettem, nem írták, hogy idő limit lenne, pl. hogy csak x évig tudok majd vele játszani. -
Nemo1
tag
válasz
BenSopra #25813 üzenetére
Mint írtam a kezdetek óta (zárt béta) játszom ezzel és az első résszel is.
Az első rész még DX11-re készült, utólag tették bele a DX12 támogatást azért volt vele annyi probléma Dx12 alatt.
A második részt viszont már direkt Dx12-re lett megírva.
Mint írtam, nekem eddig Dx12 alatt nem is volt semmi problémám...
És ha bele gondolsz ha ez Dx probléma, akkor mért csak kb 20 perc játék után kezd el sz*kodni...
Hogy köze van hozzá az tuti, mert valóban Dx11 alatt eddig(le kopogom) nem jött elő a probléma.
Csendesen mondom mind a két cég tett már le annyit az asztalra, hogy nyugodtan szidhatom akár mind a kettőt is.
Ezt a hibát is majd csak utólag akkor tudom meg, hogy melyik hibázott, ha ki ad valamelyik frissítést, vagy driver-t...
Amint látod az eszme futtatásom, hogy kell az erőforrás más játéknak(mint kiderült: játékoknak) még mindig igaz... -
Elims
veterán
válasz
BenSopra #24551 üzenetére
Nekem is van ehhez hasonló szettem,legelőször ilyesmit raktam össze -persze a fejlövéses providence nélkül-.Jó kis szett,de nem olyan,mint Arnikusz szettje.Abban oda is lehet állni a harcban,nem csak ölni-ölni-feküdni..
Tényleg,abban az Arnikusz szettben számomra még mindig rejtély a prfect unbreakable mellény.
Szerintem az tudja azt,hogy amikor gáz van,felnyomja max-ra a pajzsomat.
Van amikor megtörténik egymás után 2-3x,majd jó ideig semmi. :-/
Hogyan lehet azt előhozni?Alibiman: Biztos,hogy igazad van.Viszont amit tegnap láttam az tényleg elképesztő volt. :-)
A nagy golyószórósokhoz odaállt és simán kiálta amit kapott.
Akkor tudták csak megcsipkézni,amikor egy-egy shotgun-os vhogy mögé ment,de csak visszaugrott egyet és állta a többit.
Tűzereje nem sok lehetett,mert a végső boss-nál megkérdezte,hogy "tudja vki sebezni?".
Válaszoltam is,hogy persze,adtam rá a taktikus szettben a tapadós bombákat+a speciális nyílvesszőket...
De tényleg egy igazi Tank az a szett. :-) -
törölt tag
válasz
BenSopra #22478 üzenetére
lol, hiszen tisztaban vagyok a jatek minden hibajaval tobb het kihagyas utan. az hogy az elmult ket napban irtam ide ket hsz-t, abbol nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni, hogy kovetem is az esemenyeket, mert nem.
de legkozelebb majd ugy kezdem egy nagyobb patch elott, hogy felcsapom a google-t es rakeresek a "game breaking bug division 2" szavakra, es akkor meg Bent is megkimelem a felesleges eszosztastol.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra #22432 üzenetére
Nem lövik el könnyen a drónt?
Én azt vettem észre, hogy elég hamar CD-re kerül.Bár az is igaz, hogy a masive megint alkotott, és sok egyéb mellett azt is "javították", hogy pl az ellenséges drónok most már nem aggrózzák a skilljeinket, hanem direktben jönnek ránk ezerrel, le se szarva a turretet pl.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
BenSopra #20294 üzenetére
Én a "meta" DPS buildben megyek, és akkor még Habu CC buildje kell, és látszik, hogy miben (nem
) lehet lenyomni csapatszinten "könnyen" a legendás küldetést.
Az EB-t néha lecserélem egy P416-ra, mert azért fejlövés után itt ritkán tudok 3 embert lelőni, hogy ne nyaljam be az összes felfogott sebzést ha leesik az EB talent rólam
-
Gubu0101
veterán
válasz
BenSopra #18161 üzenetére
Nem fikázom,nem kell félre érteni.Csak szerintem nem vészes a szett,ink én vagyok béna,de ezt írtam is..Meg sokban függ a sebzés és a kill,mint írta,hogy még van mit javulni,főleg ha bevetnek ezt azt mint pl a drónt vagy turret-et.Ezért szeretek jobban clanon belül csapatozni,elfigyelem a mozgásokat meg legalább értem ki mit mond/ír.
-
sith7
félisten
válasz
BenSopra #17516 üzenetére
Igazad van
Klán
Tudom ... voltam a klán tagja, csak sajnos 20 fps -sel nem élmény semmilyen játék
A fiam kapott karácsonyra egy Xbox - t, arra vettem meg ismét az alapjátékot, és most a kieget ... így tudok rendesen játszani, csak sajnos már nem a KPX tagjaként
Ha egyszer elérem a lvl 40 - et, és lesz 1-2 cuccom, akkor majd keresek Xbox - n játszótársakat, esetleg klánt is
-
sith7
félisten
válasz
BenSopra #17514 üzenetére
Ebben is igazad van, csak tudod ez az shd láda hajkurászás nem a játék lényegi része ... én azon vagyok ... kb. másfél hete, hogy eljussak lvl 40 - ig
Amikről beszéltek, amilyen képeket feltesztek , nekem egyelőre elérhetetlen álom
Szóval ennyi időm van csak a játékra, és igen, csak este 9 után ... nem egyszer arra riadtam fel, hogy a kontroller kiesett a kezemből ... elbólintottam -
TheSoloenOne
tag
-
dvd24
senior tag
válasz
BenSopra #12539 üzenetére
Reméltem egy smiley elég lesz a szarkazmus jelzésére. Tévedtem.
Nyilvánvalóan odamennek és akkor amikor akarnak, sőt, csak a SotG stáb ment szünetre tehát a háttérben bőszen dolgoznak továbbra is.
És mindez idő alatt én ugyanúgy fogok játszani az egyáltalán nem szar és szerintem nem is félkész játékukkal. Vannak problémák az endgame-el az igaz, de sok fejlesztő tanulhatna tőlük, hogy hogy kell kiadni egy looter-shootert (elsősorban destiny 2-re meg anthemre gondolok most).
Peace!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
BenSopra #11646 üzenetére
Hmm, hát én most csak a másodikkal tolom, pont ezért rakok ki rá másik buildet, de sajnos elég meddő a dolog így is. Menni kellene sárga ládás körre, meg 3-as CP-zni blueprint-ért, hogy meg legyenek a fegyvermódosítók. Össze kellene rakni egy rifle/marksman/pistol buildet fun-olni. De hát ehhez idő is kellene, meg csapatban lenne jó hogy növeljük a jó loot esélyt!
Mr porszívó dropját porszívózták -
TommyS_27
senior tag
válasz
BenSopra #11605 üzenetére
Azóta alakult:
Mellény hasonló kellene mint ez, csak offense slotos és vitalos. De a legjobb egy 5.11-es lenne amin van HH és WDMG HSDMG meg Health mivel az 2 offensive slottal rendelkezik.
Ha összejön az ilyen mellény akkor ezt a talentet használom majd:
SleepyO hasonlót rakott össze ahogy láttam és ez a talent elég jól muzsikált.
Ekkorát üt az SVD ACE buffal
-
pottyoske197
tag
válasz
BenSopra #11543 üzenetére
Hat en ezekert csak sirni tudok, reg nem volt annyi idom mast toljak... van 6000 azaz 6 ezer ajtekom kigyujtve hogy majd jatszom veluk...... max 100 ig jutottam focimek FPS ek ... par kocsikazas..
Metro szeria 1 es vegigment tobbire mar nem volt idom.. a Stalkereket vegigtoltam sot 2-3 szor is a mas mas endgame miatt.. bioshock 1-2 tobbszor 3 dikra mar nem volt idom egyeb jott....Witcher 1-2 es a 3 dik csak negyedig ,mert jott egyeb... div1 es abba toltam es a csaladba idot.. mikro lesz..
Assassin szeriaba csak bekostolgattam.. mikor is lesz arra is... A Far cry okat vegigtoltam 1-2 szer kiveve 5 os az 60 % kb meg varat na meg a kiegeszitese, megvan de ... Wolf-stein vanm de csak belefogtam...
Rage 2 kellene 1 en 3 szor mentem vegig , na meg a Mad max sem volt rossz... A Fallout.. 4 es na addig sem jutottam...
Hmm 24 ora helyett kb 36 kellene. vagy 1-2 ora alvas naponta -
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra #11540 üzenetére
Egyébként a Destiny nem rossz játék, de nekem nem jön be a környezet valahogy, a Division világa jobban megfogott.
Mindegy, van még egy hónapom az Xbox Gold előfizuból, sutyiban kijátszom az Exodust, ahogy látom lesz rá időm bőven, mert így 4 karakterrel elfogyott a tartalom a játék alól. Persze Raidezni megyek, meg TS-re felmegyek, de ha nem lesz értékelhető a következő TU, akkor csak besegíteni megyek fel...
-
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra #11365 üzenetére
Igen, de amit te írsz az azt jelenti, hogy ki lesz maxolva, ahol fegyver ott ugye értelem szerűen DMG, ami meg gear azon meg az Armor, de ami a linkelt blogban van, ott teljesen más, azaz csak a magasabb érték rollolási esélyét buffolják némileg. Ez kb a nesze semmi fogd meg jól, mivel ha 100%-al buffolják a maxos érték esélyét, és az most 0,01%, akkor mit kezdjek a 0,02%-al
Amit most bemásoltál, annak mi a forrása? Ez korábbi infó, vagy a mostani SOTG utáni?
-
arnikusz
veterán
válasz
BenSopra #11290 üzenetére
Taktikázok vele az a 10% visszatöltés még elviselhető, de a 20% weapon handlingot nem akarom a Gunner-el elveszíteni. HP-t vissza akarom tolni 180.000. környékére, estére lesz 150.000. és csütörtökre a heti első körre lesz talán a 180. Próbáltam az Orrszarvút, de az nehezen kivitelezhető Raiden. Gondolkoztam a maszkra van olyanom amin Spotter van a plussz sebzésért, de akkor bukok 10% Elite sebzést.
A 2 Fenris az elitvédelem 10%-a miatt társul még hozzá a szettmodosítokkal összesen 25% körül, kevesebb mint Anonymusnak van, de több mint semmi.
Clutch buildem nem lesz, mert az RNG nem akarja.
Tegnap míg Commendáltam az AR mellett Chatterbox volt bent és az nagyon jól adta. Gondolkodom rajta, hogy az LMG csak Buddy és Lucy, valamint a Varacskos D-hez a végére, mert Vasárnap a Drónok nagyon veszettek voltak abban a körben amiben voltam. -
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra #10902 üzenetére
Én is updateltem az enyémet, ez a jelenlegi valós, ha kiesne végre egy jó kis táska, akkor máris mehetne be a másik kesztyű, azonnal lenne feljebb lépés minden szinten.
Egyébként hihetetlen mennyiségű sírás megy fenn az Ubi fórumon a loot miatt, nemrég Macro is felrakott egy videót, hogy miért törölte már a játékot hetek óta, mi a gondja ezzel.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor hallják meg a fejlesztők, hogy a játékosok fejlődni szeretnének és elérni célokat, azon túl, hogy a pool rendszer egy elcseszett dolog, és a random loot jelen állapotában az sokkal inkább frusztráló semmint érdekes vagy élvezetes.De legalább jó a buli, mert kevés a köcsög
-
TommyS_27
senior tag
válasz
BenSopra #10678 üzenetére
Én olyat láttam, hogy kidobta valakinek a csapatból a streamer meg donatelte a pénzt (150 dolcsit) és kidobta neki.....
(#10679) EasyAC
Eléggé OP igen.
Eagle’s Strike: Accuracy increases as you continuously fire, up to +100%. Headshot kills grand +100% reload speed, +35% damage and the tenacity buff for 10 seconds. The strength of tenacity is increased by 1% for body shots and 5% for headshots.
Tenacity: 20-80% of damage taken is delayed until the buff expires. All of the total delayed damage is reduced for each enemy killed while the buff is active, up to 100% with 5 kills.
Protected Fire: While holstered, gain +10% bonus armor while firing your current weapon.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
BenSopra #10667 üzenetére
Ha fenn vagytok TS-en előtte, akkor szervezhetitek, én kb 8-kor már leszek.
8-tól is mehet már egy, de akár előtte is ha megvagytok, lehet indítani a raideket, csak ahogy a klánszabályzatban benne van, legyen egy vezető, aki megmondja adott esetben a tutit, elkerülendő a túl sok főnit és a félreértéseket!Ha L&B nem kavar be, akkor simán lemegy 30 perc alatt is, a plusz sebzés miatt a végén már 2-2 kört spórolunk.
-
válasz
BenSopra #10650 üzenetére
nem Norbi, hanem én. és nem számított lóf@szt sem, nincs jó ar szettem, se jó ar-em. egy szóló, armor on killes pve szettem van az arhez, és kb egyszer sem tudtam lehúzni az aggrót akkor, amikor lelőttük. ebből ítélve dps csökkenés volt nálam, nem növekedés.
rádásul el is felejtettem visszarakni a rifle-t a végére, úgyhogy ott is estem-keltem, meg bújócskáztam a sárga mobokkal, mert se tankom se dpsem sincs benne megfelelő. -
-=Jam=-
őstag
-
Habugi
addikt
válasz
BenSopra #10598 üzenetére
Utána még toltam 5 missönt randomokkal, ebből két groupnál is volt egy-egy ember akinél EB volt, hasonló tréfarépa gear/build mellett mint amit a DuA-s csóka használt.
Úgy néz ki boldog-boldogtalannak dobja csak nekünk nem.., jah, rákérdeztem amúgy mindkettőnél, a repülős/kulcsos dobozból szedték ki, nem boss drop volt egyik shem továbbá egyik sem reset utáni első raid volt.
Mostantól amúgy mindenkinél rá fogok kérdezni ha látom, főleg az utóbbira, elég hamar értékelhető képet fog adni mert kb tényleg mindenkinek dobja csak a KPX-nek nem.
-
-=Jam=-
őstag
-
xyvalaki
aktív tag
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
BenSopra #10421 üzenetére
Hát én már néztem, de nem egészen jól számoltad.
Az MG5 alapból csak 50 lőszer, nagy tár + Extra talent-tel lesz benne 105 lőszer 5,6 sec reload-dal 800-as RPM-mel.
A Costum P416 G3 alapból csak 30 lőszer nagy tár + Extra talent-tel lesz benne 60+1 lőszer 2,2 sec reload-dal 750-es RPM-mel.
A Military P416 alapból csak 30 lőszer nagy tár + Extra talent-tel lesz benne 60+1 lőszer 2,0 sec reload-dal 750-es RPM-mel.
A 60+1 lőszer azért így írtam mivel ha kiüríted a tárat utána csak 60-ig táraz.___________tár__lőszer___idő
p416 _military_7__421___45,68 sec
_____custom_ 7__421___46,88 sec
MG5________4__420___48,3 secÉs ezek mellet ha mondjuk valamelyikhez az Extra talent helyett Allegro megy akkor teljesen más lesz a végeredmény, vagy ha hozzávesszük valamelyik másik LMG-t amelyiknek kisebb vagy nagyobb a tárkapacitása más a tűzgyorsasága megint teljesen más eredmények jönnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged