- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Krisz0418 #21624 üzenetére
Nekem egy Acer XZ321QU monitorom van egy Ryzen 7 3700x és 1080Ti társaságában. Mivel ez is megy G-Sync compatible módban, teljesen jó, nincs vele semmi probléma. A G-sync compatible az ugyanazt tudja, mint a normál G-Sync monitor, csak a tartomány szűkebb ahol működik. Általában a 48-144Hz között, de 48 FPS alá azért a Division nem esik be, azzal a konfiggal, amit írtál
-
Anonymus23
veterán
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Krisz0418 #21611 üzenetére
Jelen, 27" 1440p 144Hz. A masina egy Ryzen 5 3600 és egy RTX 2070 Super. A Hardware Unboxed Quality beállításait használom (High-Ultra keverék), így játék közben 90-100 fps körül van az átlagom, 70 alá soha nem megy, nem feltétlenül kell 144 fps ahhoz, hogy élvezni tudj egy 144Hz-es monitort
-
-
Pferi
senior tag
-
válasz
Krisz0418 #21593 üzenetére
csigalom, nyugavér, nix ugribugri. semmi sem fog változni, legalábbis egyelőre.
majd ha a massive úgy dönt, hogy támogatja a snowdroppal ezt a feature levelt (ez szinte biztos), és majd ha úgy döntenek, hogy visszaportolják a snowdrop azon verziójába is (ez már nem feltétlenül lesz így), amit a játék használ, akkor majd lehet, hogy lesz belőle valami. -
törölt tag
válasz
Krisz0418 #21582 üzenetére
nekem is produkalt hasonlot az utobbi idoben. csak egy tipp: van valami input latency beallitas, kapcsold ki, hatha segit. nem tudom miert csinalta (es oszinten szolva nem is erdekel), de nekem azota nem fagyott ki, hogy ezt kikapcsoltam.
onnan jottem ra, hogy ezzel van a gond, hogy a regebbi vga-m eseteben mindig kikapcsoltam, mert okozott egy eleg nagy kesest es lehetetlen volt vele celozni. most legutobb mikor neztem be volt kapcsolva vmiert. kinyomtam es azota nem is fagy.a dx12-t pedig a div 1 megjelenes ota "javitjak". maradj dx11-en.
(#21580) TheSoloenOne:
- lerakod a turret-et, cd-re megy de semmi nem tortenik.
jo latni, hogy ez meg mindig megvan.gondolom akkor loni is ugyanolyan szr vele, plusz a mobok is gond nelkul elugralnak meg mindig. a seekert meg se merem kerdezni, hogy most milyen. bar a statusz effekt nerf ota, lehet nem is hasznalhato.
-
Habugi
addikt
válasz
Krisz0418 #18870 üzenetére
Kora este két klántárssal meglett a 17:15-ös idő úgy, hogy egy Hive bug még lehúzott rólunk kb 30sec-et de inkább nem panaszkodom mert akár bukhattuk is volna miatta.
A 15 vége, 16 eleje benne van ha minden lépés úgy jönne ki.Vége előtti részidő, erről is faragható még egy kevés.
Mindhárman DPS buildel voltunk.
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
Krisz0418 #18778 üzenetére
Minek neked AR, ott a maxos rifle builded
A viccet félretéve:
Pl most is az AR resetelhető területen van (Downtown East), kiszeded a CP-t vagy CP-ket, lereseteled a területet és újra nekimész, addig amíg meg nem unod, vagy nem esik valami használható. XP farmra is kiváló, valamelyik nap leírtam itt. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Krisz0418 #18776 üzenetére
a targeted loot naponta változik, szóval ha a mai nem tetszik, próbáld másik nap. de amúgy ha nem egy küldetéshez, hanem területre van a targeted loot, akkor jó (nyugis) farmolás lehet elfoglalni a control pontokat, majd a megjelenő target practice eventeket csinálni sorban. ezeknél world difficulty-val skálázódik a loot, szóval érdemes hard fölé tenni a world diff-et, hogy értékelhető lootot kapj.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Krisz0418 #18669 üzenetére
Igen, de ez nem feltétlen általános jelenség. Nem minden playernek van olyan buildje amivel egy lövés egy játékos. Azért ahhoz össze is kell tenni a szettet, olyan statokkal, talentekkel. Tehát azért nem potyog one hit szett minden fáról. Azért én is találkoztam jó pár játékossal DZ-ben akik rifle buildel mentek, és nem mindenkinek volt erős, volt aki fél évig szedett egy Challenge landmarkot vele.
De ugyanúgy vonatkozik a már általam említett Pestilence-re is. Az is baromi erős, PvP-ben túlságosan is. A PvP sebzését/bónuszát bőven lehetne nerfelni, PVE maradhat ahogy van. Mert pl. konzolon ha hátulról betalál egy ilyen játékos, mire megfordulsz már keresed az aprót a földön a fegyver bónusza miatt, egy "low armoros" DPS karival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- DVBViewer
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest