-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mg1992mg #29992 üzenetére
NPC-k is mintha nagyobbat ütnének, szerintem toltak rajtuk is. tekintve hogy hány fegyver kapott buffot, ez mondjuk érthető, de azért az kicsit gáz hogy két armor core-os (igaz, optimalizálatlan) build-el egy lila lekapja rólam az armort fél pillanat alatt - challenging-en.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
mg1992mg #29976 üzenetére
3óra lesz figyeld meg... de az már kérdéses, hogy hányszor 3 óra
Amúgy nézte valaki a Twitch-es videót.. volt benne egy elírás
Manunt-ot írtak Manhunt helyett
Amúgy a másik, nem is értem, honnan vették, hogy a Mantis túl erős fegyver és nerfelni kell. Agyrém...
De arra kíváncsi leszek, hogy HeadShot bugot javítják-e(fejlöcésnél vagy nem veszi a fejlövést, vagy veszi de nem számolja a sebzést és nem is sebez, erről vettem fel videót), meg azokat a bugokat, ahol át lehetne menni, de valami olnál kifolyólag mégsem lehet, mert nincs ott semmi, de mégis...
-
Bird
addikt
válasz
mg1992mg #29739 üzenetére
A chestnek kell fenrisnek lennie a talent miatt (obliterate), vagy obiterate-ból a perfect változat ami ugye ceska lehet. Az általad vázolt megoldással nem jön ki a matek ehhez a st. elmo striker buildhez.
A coyote (legendás maszk) pedig túl OP, hogy kimaradjon a regnáló meta szerint (hatékonyság = időegység alatt a legtöbb leölt mob).
-
Anonymus23
veterán
válasz
mg1992mg #29732 üzenetére
Nem tudom konkrétan mire gondolsz, de itt a szezonok úgy működnek, hogy minden olyan játékos számára elérhető, akinek megvan a WONY DLC és van legalább 1db lvl40 karaktere, mert a szezonok csak lvl40-el érhetőek el. Amit lehet venni szezon pass, azok csak ilyen apparel dolgokat adnak mint festések emote- stb.
-
Redneck
nagyúr
válasz
mg1992mg #29717 üzenetére
Utóbbi igaz, sokkal nagyobb a pörgés mint eddig. Megjelentek a gyalogos és légi drónok is. Nehezebb is lett, nyomogatom.
Egy kérdés még, mert ezt nem értem. A gear modoknál a mod szintje is számít, vagy csak az amit ad?
Melyik a jobb? Egy lvl250-es +2% damage, vagy mondjuk egy lvl240-es ×2,4% damage?
Mert az eladási áruk miatt sem egyértelmű.
A színük is számít? -
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
mg1992mg #29510 üzenetére
Nem védem őket, mert a 20M agent (eladott játék?) ellenére egy dilettáns banda foglalkozik most a játékkal, de pl a Fallout76-nál is előfordult nemrég, hogy az egyik frissítés után az MS fiókos playerek napokig nem tudtak játszani az egyik frissítés után. Persze ment az újjal mutogatás az MS-re, de a forrás probléma ugyanaz, hogy nincs ám normálisan letesztelve, hogy a patch felmegy-e egy live szerverre "csont nélkül".
-
Anonymus23
veterán
válasz
mg1992mg #28598 üzenetére
TU 12.1 óta (töb mint 1,5 év) crashel a játék, egy jó ideig nem foglalkoztak vele egyáltalán, mivel akkor az volt, hogy vége a Div2 támogatásának, de mivel azért ez továbbra is jól hozott a konyhára, ellentétben más Ubis játékokkal, "felélesztették" de addigra az eredeti csapatból alíg maradt pár ember, és az új csapatnak mindent meg kell tanulnia, ami enyhén szólva is döcögősre sikeredik, a crashhel meg nem tudnak mit kezdeni (egyelőre, kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e rá megoldás. Számomra ez olyan, mintha egy kirúgott ügyes fejlesztő elrejtett volna pár záptojást, amit az újak nem találnak
).
Micro lagok: a játékban alapból nem lehet magas CPU prioritásra állítani, registry mókolással lehet ezt megoldani, csakúgy mint sok más játéknál, ez kb 99% eltűnteti a micro laggokat, nekem is egy volt klántárs hívta fel a figyelmemet erre.
Érdekes módon a memory leaket valahogy sikerült nagyjából orvosolniuk, mivel korábban az ISLC akár több 100x is tisztított egy pár órás játék alatt, mostanság már csak pár alkalommal.
A DX12 bár smoothabb, de többet is crashel (bár ez szubjektív, mivel nehéz megmondani, hogy mikor miért crashel, mármint a fejlesztők sem tudják igazából szerintem).
Nekem a sorminta az, hogy vannak napok, amikor sokat crashel, máskor meg van, hogy 2-3 napot sem. Amikor sokat crashel (3-4 crash után), akkor szoktam azt, hogy modem/router/gép restart, az esetek döntő többségében ez javulást hoz (értsd utána akár 2-3 órát sem crashel), de nincs tartós megoldás.
Redditen vannak még erről topikok, hogy mit állíts be még, de egyik sem hozott általános mindenkire kiterjedő javulást, azaz elégg összetettek és szerteágazóak lehetnek a crashek forrásai. -
törölt tag
válasz
mg1992mg #22275 üzenetére
engem is erdekel valamennyire a sztori, pont ezert is huztam fel a szemoldokom, hogy az egyik legtobbet szereplo bt-s es az egyik legnagyobb wtf karakter kifingatasa, egymas utan, ilyen gyorsan kovetkezik.
faye szerintem ilyen "tegyunk bele valami wow faktort" kategoria, meg ha valamennyire ertheto is a kiakadasa. ugye ha nagyon belemennenk ebbe az egeszbe, hogy kik a jok meg kik a rosszak lehet ki lehetne bugazni addig, hogy nem feltetlen fekete-feher minden a jatekban. bakker hany szaz, meg ezer ellenfelet oltek meg a div ugynokok is, mondvan ok a "jok". de milyen jok? a walking dead foszereploi is "jonak" voltak beallitva, aztan nezd meg. ahova betettek a labukat, barmilyen kozossegbe ott egybol meg akartak olni mindenkit.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
mg1992mg #18686 üzenetére
Oh, ez elkerülte a figyelmemet, valamiért nem volt meg, hogy a Darpa az Pentagonon belül van
Köszi!
Firekeeper: biztos, hogy megcsinálható, csak irreálisan nehéz volt szemben kb. bármi mással, legalábbis én Hardon egész jól meneteltem, kb. SH20-22 körül járhattam a Darpa Lab-ban, de az maga volt a kínszenvedés a végére és nem is ment. Remélhetőleg holnap este több szerencsém lesz, addig megpróbálom leszedni Neptune-t, az seasonal manhhuntból már csak ez kell az első pipához.
-
FireKeeper
nagyúr
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
mg1992mg #13469 üzenetére
Jaj. Annak ehhez semmi köze. Olyan a kép mintha kevés lenne a VGA.meg van a minimum fps, de olyan mintha nem lenne szinkronban a monitorral. Nehéz elmagyarázni, látni kéne. Csak nem tudok 60 fps feletti videót csinálni. De ha tudnék is, egy oldal sem támogatná.
arnikusz pedig az előző jó. -
sp8787
addikt
válasz
mg1992mg #12103 üzenetére
Ok tiszta.
Egyebkent en ehhez ugy allok ,hogy el kell fogadni ,hogy nem mindenki ugyan azon okbol jatszik egy bizonyos jatekkal. Sztem nagyon sokan vannak akiknek van egy kis idejuk es csak siman lovoldozni akarnak egy kicsit , nem erdekli oket ilyen build meg egyeb dolgok.Peldaul en ezt is meg a Div1-et is sima solo loot- jateknak fogom fel es csak kenyszerbol jatszom a multi reszet mert alapbol nem ezek a jatekok azok amiket igazan szeretek de ebben is el lehet tolteni nagyon sok idot szerencsere, egesz jol szorakozva.
-
sp8787
addikt
válasz
mg1992mg #12101 üzenetére
Egyebkent amugy igaza van mert amit irtal az sima elitizmus. Azok az emberkek lehet elsore probaljak, nincsenek tisztaban a mechanikaval...etc. ami amugy nem egy terhajlitas csak eppen gondolom nezni kellene rola egy videot elotte. Ugyanugy mint a raid-elok 99.9999%-a aki szinten nem magatol jott ra a dolgokra.
Csakhat ilyen ez mindenki minden idok legjobb Div2 jatekosa ez van.
-
-
válasz
mg1992mg #3233 üzenetére
Véletlenül nem böngészőből léptél be úgy, hogy nincs regisztrált discord accountod (csak mert akkor nem jegyzi meg a szervert)? Csak mert nagyon szokás arrafelé kirúgni az embereket, a legrosszabb ami történik, hogy nem kapsz tag rangot ha nem köszönsz (aminek annyi a következménye, hogy nem fogod tudni használni a voice channeleket).
Amióta a link be lett rakva a topicba egy halom ember lépett be a szerverre aki még arra se vette a fáradságot, hogy annyit mondjon, hogy "csá gyíkok, megjöttem!" -
Lefty
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest