- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
nanamii_o #31541 üzenetére
Itt nem a pontot akartam mutatni, hanem az időt, amit el lehetett vele ütni
(nekem asszem valami 2:13 votl a legtöbb, de arról nincs screenem...)
#31542VTom
Nagyon jó kis mód volt, főleg ha a csapat együttműködött, és nem agyhalottakból volt, akkor még kifejezetten jó meccseket lehetett toiniDe ami legjoban "tetszett", hogy a challangek között a leghosszabb az volt, amit egy ugye PvP módban azzal lehetett megcsinálni, ha csak mobokat ölt az ember
-
capulet75
addikt
válasz
nanamii_o #30954 üzenetére
Az mindegy, csak ne russholj a halálba. Én minden feladatnál visszavonultam, van mindig jól védhető pozició, aztán onnan megöltem mindenkit. Utána megcsináltam amit kell, és next. Az eddigi csapataim mind mentek előre mint az állat, úgy akarták húzni a %-okat, hogy mindenhonnan ömlöttek a mobok.
-
sony309
őstag
válasz
nanamii_o #30886 üzenetére
Ennyire nem bonyolult!
Igen, de ...!
1. 16 scout
2. Space HQ Manhunt (bármilyen szinten) - ez még nem adja exo mellényt, csak a Dingo kar felvarrót
3. Ha egyszer letoltad a Space HQ Manhunt-ot, utána szerezheted meg a Provocator mellényt (bármilyen szinten dobhatja a mellényt, de csak Master szinten garantált)
-
Anonymus23
veterán
válasz
nanamii_o #30677 üzenetére
Stim, akkor a ha megvan 40-es a kicsi, akkor tudod használni az EB-t (kiveszed a stashből amit a másikkal beraktál), de újra craftolni nem lehet, mert az újra craftolásnál a korábbit megsemmisíti és csinál belőle egy újat random 3. attribbal és random értékekkel bár elvileg az expertise szintje megmarad az itemnek, de olyat még nem próbáltam új rendszerben, hogy kisebb szinten újracraftolni, szerintem már nem is lehet, mert megszűnt a lvl30-as külön attrib library is.
Mennyi az SHD szinted? -
sony309
őstag
válasz
nanamii_o #30670 üzenetére
Miért jó kis karakterrel rohangálni? Nem értem.
Nem járok DZ-be, így nem tudom a választ.
Több helyen is lehet exo-t összeszedni, igaz, nem annyit, mint a CD-ban, igaz nem is unod meg olyan hamar. Két CD egy exo, plusz amit ad néha. Unalmas egy idő után. Főleg, amilyen arcok vannak néha, igénytelen, semmirevaló build-ekkel.
-
sony309
őstag
válasz
nanamii_o #30601 üzenetére
Nincs.
CATHARSIS EXOTIC MASK - THE DIVISION 2HOW TO GET THE CATHARSIS EXOTIC MASK IN DIVISION 2
The best ways to get the Catharsis exotic mask are:
Using the targeted loot feature for masks in The Summit.
Using the targeted loot feature for masks in Countdown.
Completing open-world activities (control points, missions, etc.) that target masks as loot rewards. -
HdRew
őstag
válasz
nanamii_o #29526 üzenetére
Amivel még úgy sebezni is lehet, talán egy jó HeartBreaker build. 4-es szettben, a 6 helyből 4-en legalább armor, 2 mehet weapon damage-re, és rakj hozzá pluszban elit elleni védelmet. A táska legyen HB, a mellény mondjuk egy ceska spotter, meg hozzá vagy egy picaro's holster v egy olyan kneepad, ami tud damage to target out of cover 8%-ot. A többi HB, és techniciannal, laser pointerrel. De még egy csomó más variáció lehet rá.
-
Anonymus23
veterán
válasz
nanamii_o #29428 üzenetére
Asszem igen, de ami fix, hogy amikor kiküldi a meghívót, akkor addig amíg nem reagálsz rá valamit neki a kiküldött meghívók listában látszik a neved.
Valami olyasmi rémlik, mintha az infobarban írná, hogy visszautasítottad, de külön nem írja, csak mint ahogy az előbb írtam, addig amíg nem reagálsz, neki látszik, hoyg kinek küldött meghívót. -
Zizi123
senior tag
válasz
nanamii_o #29418 üzenetére
Jaja
Tegnap már 4 órája toltam a DZ-t, majd csatlakozott hozzám a haver, 10 percen belül kapott exo cuccot... igaz csak Prestilence-t, de kapott!!!
Azt hittem tökönszúrom magam.
Én további 4 óra alatt sem...
Pedig nagyon keresem ezeket: Eagle Bearer, Ravenous, Big HornMondjuk az már 1 másik téma, hogy ha esne is, akkor is amilyen szerencsém van a Rogue Agent-ök elvinnék...
Mondjuk szerencsére nincs az még a DIV2-ben, ami a DIV1 DZ-ben volt, hogy csak csaló van, de már azért alakul a helyzet itt is.
Tegnap volt 1 ürge, akit üldözött kb 10-12 agent, de nem tudták lelőni, pedig az nem is lőtt, hanem csak rohangált köztük...Szószerint köztük, nem menekült el, hanem csak ronagált cikk-cakk-ban a nyilt utcán a csoportosulástól 10m-re perceken keresztül. Még a HP-ja nem csökkent pedig 10-en lőtték / lőttük.
Az hogy fal, kocsi, bármi mögött lőnek le már általános.Tegnap volt 1 másik gyanus szituáció:
Mentenék ki, a kedves rogue elkezdte levágni a kötelet, lelőttem 10%-os armorra, mire bebújt a fedezék mögé. Addigra én is jól felstackelődtem a HeartBreaker-el (HeartBreaker Vector + Linked Laser Pointer + Flatline + Perfect Spotter). Felállt a fedezék mögül, és úgy lelőtt Famas-al a 2m HP-mat (1,5m+Bonus), hogy én az Ő 10%-át nem bírtam megkarcolni sem... Pedig toltam az arcába az ólmot. Azért köpködtem rendesen...De tegnap volt a striker-es csaló is. Semmi gyógyításra alkalmas cucc / talent nélkül elbújt bármi mögé 1 sec műlva már full HP-n jött ki onnan. Az Armor kit nem ennyire gyors...
Tehát nagyon változatosan / kreatívan csalnak.
Mondjuk a DELTA_03 után sokkal jobb lett a helyzet. -
Elims
veterán
válasz
nanamii_o #28504 üzenetére
Azért,mert Valizaréval ellentétben én úgy gondolom,hogy ekkora szinthez kell vmennyi tudás.
Nagyon vártam a végén a listát..biztosan kimerem jelenti,hogy én szedtem le az ellenség minimum 80%-át és mindazt úgy,hogy én sem vagyok egy bomba játékos. :-/ Közel sem.
Az én nagy szerencsém -ha őszinte akarok lenni- ez a topik.A két szettem innen raktam össze.
Na mindegy,majd ma meglesz.A lényeg,hogy vhonnan meglett a perfect headhunter-es mellény.Igaz,a tulajdonságainak nem sok köze van a sniper-hez,de legalább a talent meg mvan.Majd kezdek vele vmit amíg nem lesz jobb.
Sajnálom,hogy innen szinte mki számítógépről van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest