- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Mert az általad írt 300-400 óra mi volt? Grind. Csak akkor még élvezted. Most meg már nem. A story után vége volt mindkét résznek. Oké, ha jön új játékmód az feldobja kicsit, de alapvetően a dlc óta (1-2 dolgot leszámítva) nincs új tartalom. Az meg nem ma jelent meg.
Egyébként miért próbálod ki minden patch után? Mit vársz tőle? Főleg, hogy csodálod azokat, akik játszanak még vele...
-
Nem tudom venni a fáradtságot hogy megcsináljam a 40et a mule karakteren.
-
Anonymus23
veterán
Szóval az Ubi beszáll a battke royale világába, kb "évszázadokkal" a PUBG után, masszív PvP, egy olyan cégnél aki még véletlenül sem tud normális AC-t implementálni a játékaiba (ma voltam DZ-ben egy DZ only itemet farmolni, a gyerek 1 sec alatt takarította ki a landmarkot, falon keresztül minden is
).
Maga a játékmenet még érdekes is lehet, de én már öreg vagyok csíterekkel szemben "idegeskedni".
Most esett le, hogy anno néztem ezt a videót, ezért nem halad sehova sem a Div2 tartalom, mert az az 5 ember, aki a Div2-re van állítva (ebből kettő a takarító + 1 a portás), az nehezen halad.Asszem borítékolható a "siker"...
-
GAbre
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Miert77
csendes tag
Sziasztok!
SVD-re alapuló buildet építek, próbálok. Jellemzően puskaként játszom vele,- középtávolról használom, nincsen rajta nagyító optika,. 60 % crit esélyem van, és 46 % crit sebzésem, mellé 68 % elit sebzés. De nagyon az elején járok még.
Nem tudok dönteni, milyen legyen a puska első talentja.
Az alábbi három között vacilálok:
- Lucky shot
- Boomerang
- RangerSzerintetek?
-
arnikusz
veterán
Nálam már majdnem a végére értem a tree kimaxolásának. Ami tetszik benne az a talentje, amely álló helyzetben ad 20% weapon handlingot, coverből is adja, az armor kit szintén okés a 150%-al,amint korábban írtam 2 Badgerrel ad ölésenként 25%armort, van egy Ghila tokom ami 10000 armort tölt vissza, de még nem maxoltam. Tervezem használni Raiden LMG- AR kombo és Libertyvel jó a löszervisszatöltés. Még egy jó Fenris mellény kellene . Van egy donor mellényem amin 22%armor van, ha összejön 350.000 armorra feltolnám 130.000 heal mellett.
-
pottyoske197
tag
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk azt tudjuk, hogy minden patch után pelenkát kell a szervereken cserélni, de ez nagyon látványos volt, hogy amikor Ghio kilépett a raidből, mint most írta gyenge szerver kapcsolattal, akkor utána a két kutya hirtelen elkezdett sebződni, és olyanok voltak amilyennek lenniük kell. Ha Habugii felvette, akkor meg is tudja nézni, szerinte még ilyen hamar nem lőttük le a 2 kutyát.
-
Anonymus23
veterán
Nyilván ez is igaz, szerintem leginkább stílusfüggő ez is, engem nagyon zavart az, hogy ebben a játékban nem nagyon lehet menedzselni a HP-t, legalábbis nem dinamikusan, a Berserk nerfelése után amúgy is kevés a plusz sebzési lehetőség, de a Berserk működik AR-el, és a Clutch-hoz meg gyors tűzsebességű fegyver kell, és nekem bejön ez a stílus, és a plusz 40-50% sebzéssel elég szép sebzést be lehet vinni azzal együtt, hogy jól tudod a HP/Armor-t is menedzselni. LMG-vel se a Berserk (nem támogatott) se a Clutch (lassú, bár lehet az MG5 nem lenne rossz) nem működik.
A másik meg, hogy SMG-vel ha közel jön a mob, akkor gyakorlatilag facetankelni lehet, igaz az HP csík azt csinálja mint egy digitális equalizer, de 10-ből 1x ha rosszul jövök ki a harcból, nagyon hatékonyan működik.Mondjuk én nem szoktam randomokkal küldetésre menni, max klántársakkal megyünk együtt, ott szinte mindig akad ember ha küldetésre mennénk.
Ennyiben nem rossz ez a játék, mert azért van jó pár működő build benne, csak győzd kifarmolni, az meg,hogy maxos legyen az meg kb MI. De erre is nehéz mit mondani, a múltkor egy Raid kör végén kidobtunk 1-2 P416-ot, és megnéztük, hogy kinek milyen fegyvere is van amit használ, és akkor lepődtem meg, hogy az én ~70%-os P416-om gyakorlatilag a legmagasabb BD fegyver volt, én meg itt sírtam miatta, hogy milyen gyenge fegyverrel kell menni. A jelenlegi szetten van 77,5 +dmg (AWD+AR) és az alapsebzésem 825-el kevesebb mint a max, szóval olyan ~1500-al lenne magasabb BD-m (jelenlegi szetten), ha maxos fegyver esne végre...
-
Gubu0101
veterán
Na most talán sikerül nekik
"UPDATE: The PTS maintenance will begin at 19:00 CEST, 1 PM EST, 3 AM ACT. Expected downtime is 2 hours.
EDIT: The maintenance has been postponed and will happen later in the day. Stay tuned to this thread for updates. Thanks for your patience, Agents!
Agents,
We're performing a maintenance today, June 5th, at 19:00 CEST, 1 PM EST, 3 AM ACT. Expected downtime is 2 hours.The Gunner Specialization will be unlocked for all PTS characters.
Follow this thread to keep up to date on the maintenance.
Thank you,
The Division 2 Team " -
Anonymus23
veterán
Én eddig nem szerettem az LMG szettet, de most megpróbálok összerakni egyet, elvileg egy (murakami) kesztyű és egy Petrov hátizsák kellene a megfelelő tálentekkel, és a többi cuccos maradhatna is a jelenlegi szettel. Fegyver az már van hozzá.
Na de míg ez kiesik
Ki tudja mennyit dobtam ki már korábban akár god rollosokat is -
pottyoske197
tag
Ugyanez a beallitas kb 272 armor es 126 hellel , ennyi jott ii vasarnapig az uj farmolasokbol LMGn 29 es AR en 20.4 van, ha a Healt leveszem 115 re masik itemmel akkor az LMG felmegy 31.8 ra es az AR 18.4 re leesik. Van meg mit farmolgatni. porgetni is amr nem tudok, elfogyott a ceramics , van 5 napom a heten hetvege elott nem igazan kinoznam igy.
Jok a szettanacsok mindenutt de kb 1 az 1000 hez hogy pont ugy es pont az jojjon ki mint masnak, hacsak nem farmolsz napi 12 oran keresztul. Mert egesz szombatig ha lesz annyi idom osszesen de hatha
korbeutazni midnent es frakcio chesteket kinyitogatni mar az is valami 100 bol ha egy jo esik . -
Anonymus23
veterán
A probléma az ott van, hogy azért mi sem úgy mentünk be, hogy szar a gearünk, és pl a 2. és 3. fázis az kb 1-1,5 óra alatt lett meg nekünk tegnap.
Ugye a 3. fázisban a két kutyán kívül nincs mob, ott nem volt feltűnő a dolog, csak annyi, hogy nem mutatta a sebzést (de sebződtek, csak nem látszottak a számok) volt akinek a fegyver tűnt el a kezéből (pl nekem is egy körben), meg volt akinek a hang beragadt.Na most ez a 4. fázisra olyan szinten hatványozódott, hogy ott meg elkezdtek egyhitelni bennünket a mobok. Nem mondom, hogy független attól, hogy tudtuk mit kell csinálni, akkor is még gyakorló fázisban voltunk, és ritmust kellett találni, de olyan szinten durva volt a mobok DPS-e, ami az előző 3 fázisban nemvolt ennyire jellemző, pedig az első szakaszban is jönnek a mobok csőstül, illetve a 2. szakasz végén is folyamatosan jönnek az addok a főbossal. Tegnap el is ment a kedvünk 1 óra próbálkozás után.
Utána még letoltunk 2 heroicot, és volt aki kérdezte,hogy biztos heroicra van-e állítva, mivel gyakorlatilag facetankeltük a mobokat, na most ehhez képest beszélünk egy normál nehézségű raidről...
Mi lesz még itt Challenge vagy heroic szinten?De mondok neked egy tipikus példát ami megtörtént:
Az elején minden sarokhoz jön ugye 2-2 mob, az egyiket lelőttük, a másik meg elbújt, mivel ugye ha jönnek a drónok, akkor nem egy életbiztosítás ha közben meg egy arany mob hátulól lő, közelebb mentem, és egyszer csak feküdtem, na most, hogy közben kinézett és lőtt, csak lag miatt nem látszott, vagy blindban ilyen jól lő azt nem tudom.
Pedig a DPS-en is sikerült nekem tekerni, mivel esett 1-2 cucc amire tudtam jobb értékeket pörgetni, és pár nap alatt 2 ezerről nőtt a base dmg ugyanazzal a fegyverrel. 260k armor + 63k HP.Ennek köszönhető, hogy újra agresszívebb az AI azokkal a játékosokkal szemben, akiket gyengébbnek ítél meg az NPCknél.
Mi azt tapasztaltuk, hogy bárki gyengébb tőlük -
TTomax
félisten
Esküszöm fogalmam sincs,most normalon én nem nagyon szoktam coverban gubbasztani ha gáz van takarásba mozgatom magam,de akárhányszor hátranéztem mind a hárman fedezék mögött voltak jó messze.Persze okay,egy heroicon nem így mozog az ember,meg azt is megértem hogy nem mindenki kocka,de azért normalon wipeolni nem egyszerű azért.
(#9071) arnikusz
Ha nincs klántárs én ki szoktam nyitni,egy gyengébb játékosnak azért az élmény lehet,engem meg nem zavar ha csetlik-botlik valaki.Had vigyék az XPt had lootoljanak,nekem semmibe nem kerül. -
arnikusz
veterán
Igen csak folyamatosan kell figyelni mert vissza wipe-olnak online állapotba és mutatja a sarkokon a 4 képernyő melyik onlány, melyik offfiú.
Tegnap 3 Clantaggal próbáltunk belépni a Raidre, de természetesen nem sikerült, de megbeszéltük, hogy felgyúrjuk magunkat Gear szempontjából és majd akkor. -
Anonymus23
veterán
Nincs ezzel gond, csak ugye ebből a csapatból voltak egy jó páran, akik elég közeli kapcsolatban vannak az Ubival, nehezen tudom elképzelni, hogy nem volt bennfentes infó.
Ettől függetlenül persze, a legtöbb klánnak kb az esélytelen kategória jelenleg, mivel attól még, hogy egy klán, jellemzően nem nagyon van 8 összedolgozni tudó játékos.
Mi tegnap hatan bementünk, hogy mégis mire számíthatunk, és az első bossnál 2-3 wipe után leálltunk és megbeszéltük a taktikát, amit majd ha leszünk nyolcan, akkor bepróbálunk.
-
Anonymus23
veterán
-
törölt tag
Három dolog van, ami miatt játszani szoktam mostanság:
A heti feladatok (amennyiben blueprint)
Invaded a sniper miatt
A heti bounty “láncot” jó móka coopban letolniAhogy elnézem ezen a héten háromból kettő megint nem ad semmit és (megint) marad a bounty.
Ez így elég halovány... -
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest