- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Sajnos már a szerverek nem mennek, viszont a single része is elég masszív.
Hét kategóriában vannak sportkocsik, két-két versenysorozattal kb. 5-6 verseny egy-egy versenysorozatban, 4 kategória a klasszikus járgányoknak(itt is 2-2 sorozat kategóriánként)
Valamint a terepjáróknak is van 4 kategóriában 8 sorozat.
Ezen kivül 100 küldetés(időre vidd el a stoppost, karcolás nélkül az adott kocsit, érj el és tarts bizonyos sebességet stb..) valamint egy DLC-nek köszönhetően még 100(?) csak un. extreme convoy-os küldi ahol különböző autókat kell lehetőleg sérülés nélkül célbajuttatni.
Jogsit kell szerezni a terepjárókhoz a sportkocsikhoz és a klasszikusokhoz is, ott ügyességi feladatok vannak. Vásárolhatsz házakat Ibizán és Hawaii szigeten is(kb. 80ezer dollártól 5 millióig találsz mindent), ruhásboltok, fodrászok segítenek testreszabni a karaktered. Tunningműhelyek, festés és matricázás is van.
Ugynevezett roncsokat kereshetsz, ha egyfajtából mindet megtalálod akkor tiéd lesz a ritkának nevezhető járgány(2-2 ilyen van szigetenként).
Remélem nem hagytam ki semmit.
Én nem is tudom hanyadszor tolom végig a single-t amióta nincsenek szerverek..
Én a küldetéseket élvezem a legjobban.
Ja a motorokat kifelejtettem! Ott is vannak versenyek. Arra már nem emlékszem hány kategóriában!
Különböző fan made kiegészítőkkel még vagy 50 autó hozzáadható ha van kedved szórakozni ilyesmivel.(ki kell csomagolni a játék fájlait amiben ezeket tárolja, és lecserélni a launchert(ez amúgy is ajánlott, mert a gyári még mindig próbál csatlakozni a nem létező szerverekhez) -
AlexWolf
senior tag
Szia!
Lejjebb nekem is volt ezzel kapcsolatban kérdésem, azóta ki lettem okosítva a témából.
A motorbolt megjelenik, mert ingyenes dlc tartalom volt. viszont a 3 motort először meg kell venni darabonként 80 atari ponttért a boltban, majd még meg is kell vásárolni a a játék pénzéért (olyan 30k körüli darabáron).
Ha van a srácnak 240 atarti pontja, akkor meg tudja venni mind a 3-at. Szerintem az lehet a baj, hogy nincs pont a számláján. Ha mégis van pontja akkor más a gebasz.Üdv:
-
BigBlackDog
veterán
Telepítésnél megadod a cd kulcsot. Ezután első indításnál aktiválod a cd kulcsot. Majd mikor elindult a játék, kéri atari-com oldalon létrehozott atari profilod felhasználónevét és jelszavát (plusz bevenév, de ebből lehet több is, ha jól tudom). Mivel egy cd kulcshoz csak egy atari profil tartozhat, így ha használtan veszed és előző tulajdonos játszott is a játékkal, az atari profiljának felhasználóneve és jelszava nélkül nem tudsz majd Te bejelentkezni.
Javítsatok ki, ha tévednék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest