- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TDU1-be tudtok segíteni? Miért van az, hogy ha valakivel találkozok, akkor az az ember pirosan jelölt lesz, és folyamatos lesz a gurulása, a többiek meg fehéren jelöltek lesznek, és tiszta laggos a mozgásuk, ráadásul nincs hangjuk sem. Olvastam valamit layerekről, és szerintem csak azokat látom normálisan. A többieket csak másodpercenként jeleníti meg és nagyon idegesítő.
-
Most, hogy így a multis pénznyerés előkerült, gondoltam beleszagolok kicsit a tdu1-be online, mert azt is nemrég regisztáltam (igen, sikerült úgy 4-5 év után
) . Hát 1 percig bírtam. Akárki akármit mond, nekem kifejezetten tetszik a tdu2 irányítása. Hardcore módban vagyok persze, és a legjobb: kanyarba gáz felenged, vissza egyet, és padló gáz, és f@szán megvan a drift. TDU1-ben első ilyen próbálkozásra kicsúsztam.
-
válasz
TESCO-Zsömle #9034 üzenetére
Csak legyen meg a játék. Szerintem még a hétvégén megrendelem
-
válasz
bazso29 #9028 üzenetére
Sajna nem olvastál vissza. Én nem csalni akarok, hanem camera hack-elni. Gondolom a nevéből következtettél a csalásra, de mást takar a dolog. Ezzel tudok állítani a kamera pozícióján belső nézetbe, mint a tdu1-ben, csak azt nem tudom, hogy ez mennyire minősül csalásnak, mert nem az, és tudtommal nem is változtat a játék fájljaiban.
Tehát most, hogy tisztáztuk az előzményeket, neked mi a véleményed?
-
válasz
tomsolo #9026 üzenetére
Köszi a válaszokat. Ezt a progit játék előtt is el lehet indítani, és akkor a launcher tud ellenőrizni. Mikor meg bekapcsol a játék, csak akkor lép aktívan közbe, ha előre fele nézek a kocsiban belső kamera nézettel. Tehát ha hátralesek, akkor offolja a cuccot, és visszaáll az eredeti pozícióba, de ha visszanézek, akkor egy pillanat alatt visszakapcsolja. Amúgy ha valaki cheatel és kidobják, vagy nem tudom hogy megy itt, és visszarakja a ,,biztonsági mentést'', akkor újra tiszta, tehát olyan mintha nem csalt volna? Így nincs sok veszélye a dolognak. Minden esetre köszönöm a segítségetek. Valamikor sort kerítek a vásárlásra is.
Még egy dolog: tudom, hogy teljesen off, de azért felteszem. Valaki tud olyan oldalt belinkelni, ahol az euró/huf árfolyam jövőre vonatkozó alakulását saccolják, ugyanis júliusba akartam gépet venni, amit csak egy alkatrész miatt nem vettem meg, mert nem volt raktáron és egyben akarom venni, aztán addig vártam, míg 280-290forint körül lett az euró. Így jelenlek 30-35ezret buktam rajta, és kíváncsi vagyok visszaáll-e a dolog vagy sem. Az előtt novemberben volt 270-280 körül, és szép lassan csökkent. Július volt az alja, és onnan egy zuhanórepülésszerű dolog, csak felfele. Lett az 56k-s vga-ból 72k.
-
Úgy döntöttem elég a ,,próbaverzióból'' és megveszem a játékot, viszont két kérdésem lenne:
szeretném tudni, hogy a camera hack működik-e online, mert én ezt használom, de lehet, hogy a játék csalásként értelmezi és bannol. Ki használta már online? A progi úgy tudom nem módosítja a játékot, mert ha nincs megnyitva, akkor a régi kameraállások vannak. Második kérdésem az lenne, hogy ha már eljutottam egy bizonyos szintre, nem szeretném előröl kezdeni. Van rá esély, hogy úgy tegyem online-á a profilom, hogy ne kezdjek újat?
Köszi a helpet előre is. -
Megoldottam magamtól a problémámat
Elég bonyolult, de ha valakinek ilyen gondja van, akkor legyen rá itt a megoldás. Tehát a www.dllump.com-ról leszedtem a d3dx9_43.dll fájlt. Először, valaki tanácsára a system 32 mappába raktam be, és utána a regsvr32 d3dx9_43.dll parancsot ütöttem be a parancssorba. Ezt nem nagyon szerette a win, aztán láttam egy másik kommentbe, hogy a camera hack mappájába kell belebiggyeszteni a dolgot. Beraktam és pikk pakk működik. Remélem valaki másnak segíthettem veleLehet, hogy directx frissítéssel is jó lett volna, nem tudom. Felraktam az utolsó skidrow update-et is, ami elvileg a dlc-t takarja. Tehát most fennt van minden patch, és elvileg a dlc. Megyek is játszani
Azt amúgy had kérdezzem meg, hogy hol tudom eladni a kocsikat? Van erre hely, vagy valami? Eddig csak akkor tudtam, ha tele volt a garázs. A nyereményautókat is kiküszöböltem--> mindig fullra raktam a garázst kocsikkal, és akkor nem adta oda egyből a tragacsot, hanem az autókereskedőhöz ment, és ha akartam ingyen átvehettem volna. Most már minden okés
-
válasz
Creative997 #8996 üzenetére
Ó, én is itt kínlódom vele. Sajna olyan dolgokat vettek ki a játékból az első részhez képest, amik szerintem nem csak nekem fájó pont. Ilyen például az üléspozíció változtatása, vagy a kocsik eladása. Az előbbit tudtam kezelni egy progival: tdu2camerahack1.3.1, de csak 1 napig. Miután kiléptem a játékból és vissza, azután nem működött. Lehet, hogy én vagyok a nagy balf@sz, mert először winrarből futtattam. Aztán leszedtem a korábbi verziót. Az 1.2-t. Nem winrarból futtattam, és így ment második alkalomra is, de sehogy sem tudom megcsinálni az 1.3.1-et, mert nekem az kéne... 1.2 nagyon kiforratlan. Valaki tud segíteni, aki használta már ezt? Valami ddl-t nem talál: dx9d3 vagy valami ilyesmit. Ha kitörlöm a mappát, és újra, mivel nem kell telepíteni, akkor sem lesz jobb. Légyszi valaki help!!!
-
Helló!
Megszereztem a játékot, igaz még nem online, de később az is lesz. Viszont lenne egy kérdésem: a nyereményautókat nem lehet lecserélni, illetve az első nyereményautót (barbie kocsi) el tudtam volna utasítani, de gondoltam majd eladom. Hát nem. Viszont a másodikat nem tudtam. Egyből rámsózták. Talán azért mert volt hely a garázsban? -
Hi!
Sajna régen néztem rá a topicra és lemaradtam, most akkor még nincs eredeti játék csak béta cd-key-ek és ugy bétázgattok vagy???
-
válasz
TESCO-Zsömle #976 üzenetére
Hát, akkor még kérdezek párat az alaplap topicban, de egyébként pontosan, hogy azt csinálja tesóm, vidiket renderel xD ráhibáztál, amúgy meg mondom ahhoz nem nyúlhatok hozzá szal.
-
válasz
Tibiajax #970 üzenetére
Ja, neeem, csak általában ott keresgélek, amúgy nem tudom feltűnt-e nektek az, hogy az 5850-es eltűnt egy kis időre a kínálatból, akkor 77k volt, kicsivel előbb 75k, most visszatették AZ EGYIKET, ami 85-ezerre kúszott fel...
U.i: a vicc meg az benne, hogy a vapor x-es hűtéssel rendelkező az olcsóbb -
válasz
TESCO-Zsömle #960 üzenetére
Igazából megmarad, mivel ez a családi gép és saját lesz.
-
válasz
TESCO-Zsömle #956 üzenetére
Nem csak vga lesz cserélve. Minden. Méghozzá véleményem szerint egy elég kis pöpec gép lesz (5850,955be proci, 4gb-1333mhz ram, 400w)
A baj az, hogy ez sajna csak jövőre lesz meg, mert még nem dolgozhatok
De majd szüleimet megfűzöm, hogy szálljanak be egy monitorral
Addig is kibírom a farcry egyel FULL GRAFON omgel sem hittem volna h megy fullon, amúgy szerintem ugyan akkora durranás volt, mint most a farcry 2, vagy crysis.
-
Benéztem a topicba, és elég jó kis hírek vannak itt.
Amúgy a tankolás benne lesz a játékba?
Ahogy a trailer-ből láttam a kabriók tetejének nyitogatása engem az nfs porsche-re emlékeztet.
Az volt ám a tuti game. Remélem jó lesz a game, mint az első rész.
Csak az a baj, hogy ezen a gépen nem fog elmenni :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest