- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szecsa87
csendes tag
Na attól, hogy nem kaptam emailt a visszaigazolásról, inkább regisztráltam az Atari-ra és az rögtön visszaigazolt és azzal vhogy engedte a TDU2-n is a belépést, de a lényeg hogy a játék engedett online profilt létrehozni végre. Most el kezdem magam fejleszteni szépen, aki tud vmi tanácsot adni multizással kapcsolatban azt szívesen fogadom, a single-t most fogom harmadjára kivinni, abban elég jártas vagyok már.
-
Kiskokó
veterán
Amúgy nem játszottam kb 1 éve vele.. de csináltak valamit a fizikával vagy irányítással ?
Kormánnyal játszom most és kajak jobb most. régen alig birtam beállítani a kormányt játszhatóra, most szinte nem is kellet állítani. Vagy rosszul emlékszek?
Tuti csináltak valami mert olyan se volt régen hogy egy kanyarba ha lemegyek az útról és visszafelé az útra mintha a kocsi közepe leérne és megdob a picsába... elég szar de nem volt ilyen eddig.
-
Geryson
addikt
Na ez nem jutott az eszembe az előbb. Cheatengine. Erről olvastam, hogy ennek már semmilyen módja nem megy. Van mindig van egy friss, amivel az újabb és újabb verziókat fel lehet törni?
Ez az autós dolog érdekes, ha nem lesz más, akkor erre rákeresek. Egy Veyron kellene, 1.6 millám van, tehát már nem sok hiányzik, de egyenlőre totál hagyom a single részt, csak csapatni megyek be a Zondámmal. Lakásom van egy csomó, autóm is, ezekből elég.
Ki az avatarod? A kissrác a hatodik érzékből?
-
Geryson
addikt
Miért ne? Van ezek szerint pénzcsalás (bár ebben senki nem erősített meg 100%-ra bárhol kérdeztem), vezetni tudsz, akkor meg nosza! Valahogy PH!-s emberekkel ritkábbal találkozom, de az SG fórumról minden este nagyon komoly a felhozatal. Nem egyszer van, hogy teli van a layer magyarokkal, sok-sok órás csapatásokat szoktunk csinálni, amiben ott lenne a helyed megint.
Végül is tök mindegy, hogy milyen rangod van, én is 32-essel nyomom a 60-70-esek között, de nem azért vagyok 32, mert sz@rul verem neki, hanem mert a játék többi része nem igazán érdekel, csak a haverok.
-
-
Xirtam
veterán
Ősszintén megjelenés óta megvan a játék. 1 olyan autót nem tudok belőle felhozni aminek a valódi hangja szól alatta. Számomra ez egy nagyon kényes pont. Akár milyen autós játékkal játszom elvárom, hogy a valós hangja legyen az autónak.
És persze, hogy leszarozom. Tudjátok miért van pofám ide írni? Mert fejlesztői naplókat mikor kiadták. Aston Martin meg Ferrari California mellett ültek. Kérdezem én akkor mért nem voltak képesek felvenni a hangjukat? Parasztvakítás felsőfokon. Ez megy.
Olyan dolgokról nem is beszélve, hogy a Ferrarik-ban nincs RPM kiakadás. Megáll 1 helyben és csókolom. Nem dadog az autó. Mint valami villany motor.
-
Tattix
tag
Egyébként teszek rá hogy neki milyen!Ideges voltam.A bosszúságban egy kis felüdülés volt!Nem lesznek olyan rosszak a motorok csak az irányításuk xar mert állítani kell az érzékenységen meg talán a tartományon is.A Harley egy nagy rakás,a Ducatik talán jók lesznek.Mi a búbánat az a Paypal?
-
fatal`
titán
Akkor lehet, hogy változott. Érdekes. Eredetileg úgy tudtam 1 motor ingyen lesz. Nem próbáltam ki csak a ducatit, az tokenes ez biztos. Kocsiból se találtam ingyenest, de abból se próbáltam mgé mindet.
(#10661) aero.: Úgy, hogy az RS5 nem ennek a DLCnek a tartalma és ezer éve megvettem tokenért. De tesztre amúgy is elviheted bármelyiket.
(#10662) Asbee: Igen, Ibizán az északi Ferrari szalonban.
(#10660) InfiniteReality: Pont, hogy nem kell a cache, ha oda teszed bugos az egész, most raktam újra a játékot. Csak a BIGet másoltam be a játék főkönyvtárába, a többit letöltötte az uplauncher és úgy jó lett.
-
gyuszito
senior tag
Próbáltam másik böngészővel, és azzal is ugyan ez.
Magyar volt megadva. Át tettem Amerika Virgin szigetekre, és így is Fontban írja.Zsömle mester úr, az a proxy-s dolog amit írtál, az micsoda? hogy kell azt átállítani?
Régen szórakoztam ilyen Proxy Switcher-rel, de mindíg vissza tettem alapra.
Talán át kéne áljak egy Amerikai proxy-ra és akkor működne? -
gyuszito
senior tag
Nyílván ennyire azért nem vagyok balf@sz...
Természetesen nem a dobozos verziót szerettem volna eddig sem megvenni...főleg, hogy nem is elérhető.
Tehát, akkor lefényképezem nektek. Rányomok az add to chart-ra, és jobb oldalt kivágja, hj 20 font... mindjárt lefotózom...
tesséék. Arra nyomok rá, amit bekereteztél nekem...mint egy vaknak...vagy fogyatékosnakSzerk: a weboldalon, ahol rákattintok, ott még dollárban írja...
-
Geryson
addikt
Megvan, köszi. Ahogy kijöttem a csodálatos lakókocsimból félmeztelenül már láttam, hogy onlány vagyok.
Egy hülye kérdés, de hogyan tudok térképet előhozni? El kellene mennem a suliba és azt sem tudom hol vagyok.
Szerk.: megvan, megtaláltam a többi gomb között. Hú, de utálom, amikor új egy játék és ráadásul még tök csóró is vagyok...
-
Bronco80
aktív tag
-
zuchy
őstag
Csak az a baj, hogy kitolja 5-10km/h-val és ugyanúgy falba ütközik a kocsi. TT S ilyen pl.
Amúgy a TT S egy normális kocsi, jó a hangja a váltás is pontos, és az irányítása is jó. De a TVR Sagaris is jó kocsi, azt tuti megveszem.Csináltam egy kis móricka ábrát erről a végsebességesdiről. Azzal nem lenne gond, hogy a gyári értékekre szabályozzák le, azzal van gond, ahogy azt eléri. Vagy egy Zonda Tricolor le lenne szabályozva 375-nél, de még menne 500-ig is a számláló, mert olyan szinten gyorsul még 370-nél? Kétlem. Szar a légellenállás szimulálása. Ha van egyáltalán benne.
V a sebesség, T az idő. Látszik a 2. ábrán, hogy a tuning megemeli a végsebességet, de ugyanúgy egy törésben lesz vége. Az egyben nem volt ilyen törés, az ember nem is tudta a gyorsabb kocsiknál elérni a végsebességet, mert vagy elpattogott, vagy vége volt az útnak. Csak szélárnyákkal. Persze ebben is van hátrány, de mért nem lehetett megcsinálni, hogy szépen simuljon hozzá a vízszintes végsebesség vonalhoz? Szőrszálhasogatásnak tűnik, de ezzel a fanokat veszik semmibe. Egyébként a 2-ben is elpattog, mert nincs a kocsinak semmilyen felfüggesztése, és egyből veszít is a sebességéből, bezzeg ha elengedem a gázt, van kocsi ami jóformán magától is megy. Alig lassul, pedig 300 fölött azért nem kis légellenállás van. Na mind1.
-
TESCO-Zsömle
titán
Akkor megsúgom, hogy a való életben a Veyron nagyon is vissza van fogva. A Veyron SS motorikusan semmiben sem különbb a simától. Az a motor tudna vagy 1600 lovat, csak akkor nem tartana 10-20 évig. Ehhez jön hozzá, hogy az autó tervezésénél a legnagyobb problémát a kompakt motor (rövidebb, mint egy hagyományos V12-es) hűtése jelentette. A Veyronban ~50-60l hűtőfolyadék kering 12 radiátoron keresztül, és szintén a hűtés miatt nem kapott motorháztetőt.
A tesztelők egy lapon emlegetik a Bentley-vel, mint a "legvezethetőbb" autó. Mindezt azért, mert semmi vad nincs benne. A beépített elektronika tökéletesen kordában tartja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest