- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
Elvileg bármilyen fontot be tudsz tenni egy témába akár, vagy csak az a font lehet egy téma.
A miui theme editor-al meg lehet csinálni. Csak azt nem tudom, hogy kell azt megcsinálni, hogy el is fogadja a theme manager, mert a v5-től valamit változtattak a miui-sok.szerk:
Egy fórumtéma erről közben: [link]
-
-
twine
veterán
Help me....
Először is köszönet a megosztásért, másodszor meg bocs a noobságomért, de most vettem meg a zoopert, és lövésem nincs, hogy tudnám importálni az általad linkelt .zw filet
Létrehozok egy új widgetet az asztalon, majd szeretném kitallozni sz sd-ről a filet de nem látok egyetlen filet sem,,,
Címszavakban kaphatok egy "import gyorstalpalót"?
Köszönettel -
zho-lee
addikt
Nagyon jó lett!!!
szerk: nekem is bejön az ikon packnekem mindig nagybetűvel írta ki a hónapot, nem volt vele gond. A menüben tudod még állítani a méretet, és hogy normál, vagy vadtag legyen a betű.. de gondolom azt már tudod.
közben megtaláltam a megoldást, az alsó nameday widget is ugyanazt írja ki, ezek szerint jól csináltam
(persze az mostmár eltávolíthatóvá vált..)
Köszönöm a segítséget! -
andyTM
őstag
- én a helyedben adnék egy esélyt a [Tiny Black] icon pack-nak.
-
faber24
őstag
Pardon, kozben lattam, hogy a fentiek widgetek....csak mar lejart a modositas a hsz-en es nem akartam spamolni...(de igy is fentartom, hogy a ket ikon meg a harmadik widget kicsit elut egymastol, en keresnek hozza valami olyan ikont a jobboldaliaknak, amik hasonlitanak a mero widgetekre....vagy nem tennem ki oket egyaltalan, megoldanam egy + fekete folder ikon (simi folderel vagy hasonloval popupolo gyakran hasznalt programok) hasznalataval...de ez csak maganvelemeny, attol meg ez a zooper widget utos, majd en is lehet elkezdem jobban hasznalni zoopert)
-
qamu74
őstag
-
zho-lee
addikt
Ez nagyon jó lett!
Érdeklődnék, mert elkavarodtam, ezek a widgetek uccw-vel, vagy zooper-rel készültek?Ha zooperrel, akkor kezdhetek én is tanulni..
szerk: (#16287) buszospeter: pl. a "gyorsgombok" az egy mappa?
szerk2: (#16289) beast27: én a Fastone Image wiever-t használom a pc-men kép átméretezésre. Tud magyarul, gyors, az AcdSee-t ütötte ki a nyeregből!
-
Ádám16
addikt
Köszönöm szépen!
Még lenne egy fontos kérdésem. Szeretném megcsinálni a Holo Cards dizájnt a telefonomon, de az első 3 pontnál megakadtam. (a többivel nem lesz gondom)
1. Place .mtpref files from HC_Text.zip in the MinimalisticTextPreferences folder in your sdcard directory.
2. Place ‘home—1358621776.xml’ from Fonts.zip to the Simple Text/styles folder in your sdcard directory.
3. Place the 2 Roboto fonts from Fonts.zip into a folder that you use for fonts (might have to be a sub-directory)
A helyzet az, hogy lehet, nem sok köze van hozzá, de nincs rootolva a telefonom, és nem látom a mappákat, se TC-el, se ES File Exp-el. Alapból látnom kellene a mappát, ha feltettem a Minimalistic Text programot?
Illetve ez a 3 pont mindenképp szükséges az elkészítéshez? Már az sem érdekelne, ha nem az lenne a betűtípus, annyira idegesít, hogy nem találom a mappákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest