- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
buszospeter
tag
-
PS7A
tag
Isten ments, hogy ilyenen felhúzzam magam
Egyébként igaza(tok)(d) is van, mert kb pár perc alatt hoztam össze, olyan ikonokkal ami volt a telómon. Részben ezért is ez a nagy zűrzavar.
Viszont az a baj, hogy nagyon szeretem a változatosságot. Mikor MIUI volt fent, két-három naponta új témát használtam, vagy buheráltam össze
Kár, hogy most fedeztem fel ezt a topicot, mert imádok saját grafikai elemeket használni és itt amíg eljutottam, elég jó ötleteket találtam
Remélem a következő képemhez mélten rakhatok majd tapsikolós ikont -
Nandivagyok
aktív tag
mondjuk go launcher, adw, vagy Lpp, és simple text is használható hozzá. hosszú érintés a cserélendő ikonra, katt a replace, majd custom iconra. galériából meg kiválasztod az elkészített ikont(szöveget)
-
BloodRay
veterán
Nagyon jó lett a lockscreen-ed!
Nem tudod véletlenül, hogy miért nem működhet nálam?
Milock leszedve, berakva a helyére a lockscreened. Kiválasztom, kilépek, lezárom a képernyőt, de mikor felélesztem semmi. Üres képernyő fogad, bárhova bökök egyből unlock.Mindez Optimus 3D-n, stock 2.3-nál.
-
fo_di
őstag
erről mit gondolsz?
9s-Weather (Advance)
legesélyesebbnek tűnik a szerepre, a widgete is normálisan néz ki, 3 napnyi előrejelzést tud, accuweatherből dolgozik és mindent ki tudok húzni content provideren használható formában -
-
fo_di
őstag
a java kódban kell kutakodni megfelelő részek után
zozyk: megnézem őket, egy részét talán már néztem korábban is (vagy 20 időjárás appot telepítettem marketből korábban)
van egyébként már egy esélyesem, fentebb talán már linkeltem (org.koxx.forecast_weather.v2). ennek van content providere, de választható 4 szolgáltató és nem mind ugyanolyan adatokat szolgáltat, azt még át kéne hidalni, meg vagy 8 féle widgete van, ami mind kicsit másként van az adatbázisban
-
fo_di
őstag
az normálisan frissít?
esetleg egy apkval meg tudnál dobni? mert az optimus widget frissítésileg tényleg fos (9 óra állandó wifi mellett nem akart frissíteni, de már kivárom, mikor fog)
egyébként a lényeg az, hogy az appban legyen content provider, ennek az adatait gyűjti a lockscreen, ha belekódolod -
sssz
őstag
szerintem ehhez nem kel semmilyen lockscreen.
a "lefele" hangerőgombot ha nyomod, akkor lenémul a telefon. akár ha téged hívnak és gyorsan el akarod némítani de nem úgy hogy elutasítod, ha viszont "csak úgy" le akarod némítani hogy tutira ne csörrenjen meg és megzavarjon, akkor ha lefelé nyomod míg "nem lesz" csengőhang erősség, akkr átáll rezgőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest