- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
errrtu #23617 üzenetére
Nem szeretnék kimozdulni, mert nekem ez a stílus tetszik. Lehet egyforma, ötlettelen, egyáltalán nem érdekel. Nem zavar, ha nem mindenkinek tetszik, attól még ilyen marad. Sose tudnék elképzelni saját használatra másikat. Nekem ez így jó, nem érdekel, ki milyet szeretne látni.
-
1tigris
tag
válasz
errrtu #17905 üzenetére
Csatlakozok ehez a szóláshoz én is. Bár halkan megjegyzem mindenkinek más tetszik. Nem biztos ami másnak az nekem is és ez fordítva is igaz!
De úgy gondolom ha valaki felválalja önmagát és egy ilyen népszerű oldara felrakja a munkáját akkor állnia kell a kritikát is! (ha jó ha rossz)
-
qamu74
őstag
válasz
errrtu #17186 üzenetére
Szia!
Hogy nem jelenik meg?Maga a widget a kijelzőn,de látod a telepítettek között?
Nem tudok mást,írj a fejlesztőnek,vagy pontozd le...
Az ikonszett mindig benne van a telepítendő apk-ban,úgy hogy nem ez a bibi!
Félek user error-ról van szó.....
(liknejbe képet,így nem tudom látlanba )Lehet még csatlakozni a mi kis közösségünkhöz!!!
Google+ -
qamu74
őstag
válasz
errrtu #14283 üzenetére
Ezekkel az ikonokkal szerintem babáb lenne
zho-lee: mi melyik verzió?
Ha a Sensationra gondolsz az amelyikbe 1,5ghz dual core van XE talán....
Biztos megy a te HTC mobilodon az UCCW időjárás, csak valamit nem jó csinálsz -
MurdR
veterán
válasz
errrtu #13532 üzenetére
Nem szoktam alapból launchereket használni, most valamiért gondoltam egyet és feltettem a Novát, mert azt hallottam'' hogy jól el van találva. Ebben kerestem most hogy a menüben hogyan lehetne mappákat csinálni vagy egymásra rakosgatni az iconokat, de nem találtam megoldást rá, elég szar a fordítása. Én is jobban szeretném ha nem lenne tele a HS, de a menüben utálom hogy 6 oldal van pl, és nem rudok vele mit csinálni.
Animoo töltöttem le iconpacket de csak az ikonjaim felét rajzolja át.
-
animoo
senior tag
válasz
errrtu #12742 üzenetére
Most erre reagalva mondhatnam en is, hogy oke, mik inspiraltak. Xnikk lucid rounds ikonjai, de nekem szolgetesben kell es reflectiont is akartam alajuk, plusz kicsit legyenek atlatszok. Meg agyalok, hogy szinesek legyenek-e a piktogramok. Mivel ilyen packet nem talaltam a neten, ugy dontottem megcsinalom magamnak photoshoppal. Ha vegleges lesz, es mast is erdekel, nyilvan megemlitem, hogy kitol vannak a kis kepek a keretben.
Az Uccw is sajat cucc, az idojaras ikonokat kiveve. A hatteret meg innen a forumrol loptam
nekem nincs turelmem valahogy egy az egyben lemasolni screeneket mcs-rol, inkabb reszletek inspiralnak belole. -
-
R2D20208
addikt
válasz
errrtu #12399 üzenetére
Kellemes, letisztult. Grat !
Egyszer vsalaki csinálhatna egy leírást "józanparasztmagyarnak" hogyan működik ez az app. Nagyon kellemes felületeket találok hozzá, de őszintén f@ngom nincs hogy kell csinálni.
Neked nincs kedved pl leírni ha szépen megkérlek ? Vagy link vmi ?
-
fatal`
titán
Honeycomb óta kerültek be a rendszerbe a görgethető widgetek (azóta támogatja natívan az API és a gyári, Google Launcher) így jónéhány app esetében csak ezeken a rendszereken görgethető a widget.
Ilyen pl. a Taptu és a SeriesGuide, de biztosan van még másik ilyen app is.
GB alatt nekem sem volt görgethető, akkor a pure news widgetet használtam, de a taptu lényegesen többet tud.
-
darvinya
titán
-
CLAWz
tag
Teljesen jogos, épp ezen dolgozom. Csak tanulnom kell még az UCCW-t és sajnos béna vagyok, nem jöttem még rá a módjára...
Ez az első próbálkozásom.
szerk.: azt sem tudom pl hogy az akkujelző csíkjának színét hogy tudom sárgítani az egységes színvilág végett.. Valakinek van erről infója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest