- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano_01
aktív tag
válasz
domerator #5514 üzenetére
Többek között azért sem volt nehéz, mert a ZOC!, akivel ketten alkottatok MIUI témákat, az én párom és mindig látom hogy neked ír.Nem szoktam figyelni az aláírásokat itt a topikban
Legszívesebben Defyre szeretnék, de sajna az elég költséges lenne most.
De ő is nagyon tetszik nekem..
Még nem tudom mi lesz a végső, de biztos nem adom alább 480 x 854 kijelzőméretnél -
Mano_01
aktív tag
válasz
domerator #5494 üzenetére
mclock
Ez a link tartalmazza az órát és naptárat is.
Szerintem simán átveszi a telefon méretét.Nekem Vodafone845-öm van, és csak le kellett kicsinyítenem beillesztés után és szép.Ha nem kicsinyítem le akkor az egész képernyőmet elfoglalja.
Ha jól tudom neked Defy-d van, szóval azon meg főleg szépen mutat -
fo_di
őstag
válasz
domerator #5137 üzenetére
ezt sajnos nem tudom
viszont megjelent: MIUI lockscreen készítési segédlet
-
bordi10
senior tag
válasz
domerator #4911 üzenetére
Én azonnal - még a romomból - is legyalultam a gyári Samu cuccot. Megmondom az okát: a fizetős Fancy widgets verhetetlen(vagy még a Palmary, ami jó, csak az még nem magyar). A legfontosabb nekem, h ne marhaságokat jelezzen és sajnos a Samsungokon is alapból Accuweather szerverről kap infót, módosítani nem lehet és ez a legpontatlanabb weather server. Egy Fancy-ben már 5 különböző szerver van, én a weatherbug-ra esküszöm, de a google weather se rossz.
Szóval hiába szép, ha marhaságokat irogat+a fent említett 2 app kinézete sem kutya, ez viszont a választott témától is függ. -
kolosanyi
veterán
válasz
domerator #3935 üzenetére
Köszi. Mondjuk inkább megoldottam widget lockerrel. Még régebben megvettem a programot, így nem volt gond, csak így a lejátszó nem jelenik meg a lockscreenen. Mármint kiraktam persze, de gyári állapotban akkor jelenik csak meg ha lejátszás van. Na ez most állandóan kint van, de végül is mindegy.
-
csilisz
tag
válasz
domerator #3766 üzenetére
belátom nem tudom elmagyarázni szóban Innentől már remélem érthető lesz mire kellene
-
csilisz
tag
válasz
domerator #3763 üzenetére
Szóval egy widget ami igazából egy alkalmazást hív elő. (pl.: feladatkezelő) No ez adott időközönként változna egy adott alkalmazásra. (így: feladatkezelő --> (5mp) játékok mappa --> (5mp) opera mini --> (5mp) feladatkezelő, és így körbe körbe) Itt pedig, hogy tovább bonyolítsam a helyzetet láthatatlannak is kéne lennie, mert a élő háttérképre tenném rá. Stimm?
-
B.Ricsike
őstag
válasz
domerator #3412 üzenetére
Nekem tetszik. Jó, gyors, szép, igaz van néha FC egy két helyen (abszolút nem általános, de 1-2 szer elöfordul, viszont semmire nincs hatással, így nem is értem miért van), de ez betudható annak, hogy ez csak a Weekly, gondolom a Stable verzióban nincsenek ilyenek. És igen, hetente jön általában a frissítés.
-
tomao
tag
válasz
domerator #3365 üzenetére
egyébként van racionális oka is annak, hogy többségében a minimál hátterek futnak, egész egyszerűen a szép színes háttereken nem mutatnak jól a widgetek, tényleg számtalanszor próbáltam, hogy egy látványos háttére pakoljam a widgeteket, de nem jön össze úgy, hogy jó érzéssel nézzen rá utána az ember, ha nem használsz sötét háttért a widgetekhez akkor itt ott nem fog látszódni aminek pedig kéne, ha meg haszálod a sötétített háttereket, akkor meg vagy a formája vagy a színvilága nem stimmel két különbözőnek, szóval necces
köszönöm az infót egyébként, sejtettem hogy már láttam valahol ezt a farmeres ikon szettet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest