- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
mgaben #29876 üzenetére
Én viszont maradtam a "kaptafánál".TotalLauncher+Zooper(sajnos nincs türelmem megtanulni a KLWP-t és a Novát).Pedig már neki mentem egy párszor.És ez már így is marad erre a kis időre és próbálok valami "értelmeset" kihozni ebből a kombóból.Nem egyszerű,mert látom a G+on illetve itt is,hogy eszméletlen lehetőségek vannak a KLWP-ben.Úgyhogy őszinte tiszteletem azoknak,akik tudják kezelni.Pláne,hogy vannak professzionális készítők,akik szinte a legmagasabb szinten űzik. Érdemes benézned a G+-ra,de ha nem,akkor itt láthatod pl. zermi-t.Csodálatos HS-eket készít.
-
zho-lee
addikt
-
silboy
aktív tag
válasz
mgaben #25680 üzenetére
Sziasztok!Eddig Zooper Widget Pro-t használtam,de meguntam,hogy egyre többször ha ráböktem egy feliratra amihez hozzá volt rendelve egy app,nem indította el,hanem belépett a Zooper beállításaiba.Ezt nem tudom miért csinálta.Tudnátok ajánlani valamit amivel fekete-fehér ikonokat lehet kirakni amikre bökve appokat indítanak?
-
-
animoo
senior tag
válasz
mgaben #14808 üzenetére
szep! brk nagy mestere ennek,noha mostanaban mar elegge rament o is a minimalre, nem keszit mar ilyen komplex dolgokat. Dehat mindenki valtozik, fejlodik.
nedem: a tied is tetszik! mondjuk a minimalistic textet betutipus szempontjabol hozzaigazithatnad picit a f.cking rainhez. ezt sokan el szoktak felejteni es ugy hagyjak, ahogy van
-
cimp
senior tag
válasz
mgaben #14323 üzenetére
Hi!
A droidviews-ról leszedtem most vagy nyolcat.
Mindet importálta, de alkalmazásnál egynél valóban azt mondta, hogy nem a marketről származik, szedjem le onnan. Viszont az a marketen fizetős. Tehát úgy néz ki, hogy ez egy licenc ellenőrzést csinál. Ha fent van a marketen és fizetős és te nem vetted még meg, akkor mondja, hogy töltsd le onnan. -
cimp
senior tag
válasz
mgaben #14316 üzenetére
Én töltöttem le mtz-t és importáltam.
Ennyi.
Ja! nem írtam át a description-t meg nem nyúltam bele.
De pont most mégegyszer leszedtem egy mtz-t amit józan pillanataimra emlékezve még biztos sosem töltöttem le hivatalosan, és most is importálta.
Vagy most arról beszélünk, h fizetőset ingyen?! -
kakukkmarci
senior tag
-
qamu74
őstag
válasz
mgaben #14030 üzenetére
mit használsz ,apex,nova..
mekkora Grid-et
BRKotucs(Byron)-t nyugodtan megkérdezheted, hogy neked Ő tudjon segíteni....
Egy nem lett hézagos , mindjárt megkeresem ,próbáld ki aztBK's InfoHub Series "Blue, Black and White, Green, Orange, Red and White"
-
válasz
mgaben #13119 üzenetére
Amúgy ha fejlesztenek rajta nem lesz rossz. Viszont nagyon kevés beállítási lehetőség van eddig. Hogyan lehet pl kinyerni belőle azt az alap fehér négyzetes ikon témát? Mert addig ok, hogy ő kirak pár ikont, de ha én akarok pluszban kirakni, annak nem tudok olyan ikon stílust beállítani (vagy csak eddig nem találtam). Az appdrawerben addig eljutottak már, hogy lehet mappákat csinálni, viszont füleket nem, ez is nagyon kellene nekem. Meg amit Te is írsz, hogy a hátteret nem lehet átlátszóvá tenni, vagy legalábbis félig átlátszóvá.
Az meg a másik röhejes dolog, mondjuk SXZ-n nincs panaszom RAM hiányra, de azért röhej hogy ~150 MB RAM-ot eszik...Tudom béta, de remélem jó irányba fogják fejleszteni. Ami viszont nagyon nagy + hogy az ikonokat is lehet méretezni, nem csak a widgeteket. Még jöhetne az átfedés is pluszban hozzá.
-
bordi10
senior tag
válasz
mgaben #12587 üzenetére
köszi
greader pro -
0xmilan
addikt
válasz
mgaben #11390 üzenetére
Ezt nem teljesen értem...
A color overlay-es réteget úgy egyesítsd egy üres réteggel, hogy mind2 réteg ki van jelölve és CTRL+E, így eltűnik a layer style, de megmarad feketének az eredeti réteg...
Innen az opacity-t 100-on hagyod és csak a fill-t veszed le kb 20%-ig.
Az opacity az egész réteg átlátszóságát változtatja layer style-al együtt, míg a fill csak az eredeti rétegét és a layer style-okhoz nem nyúl.
Ezért az inner meg a drop shadow-d is csak 10%-os, pedig azokat külön-külön tudnád állítgatni, ha az opacity 100 és csak a fill-t csökkented.Annyira nem súlyos macera külön rétegre rakni bármit. Csak kijelölöd pl. lasso tool-al, majd jobb klikk és 'layer via cut'.
-
0xmilan
addikt
válasz
mgaben #11387 üzenetére
Nekem fel se tűnt a magyar-angol, mert szinte olvashatatlan.
A felhőhöz, ha süllyedős effekt akar lenni, akkor ne fehér hátteret használj, hanem feketét, mint a hópelyhekhez és az inner shadow legyen kicsit erősebb. Szerintem.
A szövegnél szintén, ha mélyedni akar, válassz más betűtípust, mert ehhez ez nagyon vékony és a drop shadow spread-je 0 px legyen, ne ilyen szórt. -
0xmilan
addikt
válasz
mgaben #11325 üzenetére
Full fekete rétegként kezdi és erre jön ízlés szerint:
Fill: 18%
Inner shadow: fekete, multiply 80% -gonnabe 70%, disztensz 3, choke 0, size 2
drop shadow: fehér, normal 90% - ezt soknak érzem, kb. 70% lesz belőle, distance 1, spread 0, size 0
120°-os mindkettő
(mindez 320*480-ra, szóval hdpi cuccokon szerintem nem ugyanaz lesz a hatás...)Extended controlsnak van az a szép tulajdonsága, hogy a hagyományos módon nem lehet eltávolítani, ezért minden próbálkozás előtt /data/app/-ból meg dalvik-cache-ből kellett törölnöm, majd restart és ilyenkor engedi törölni magát az appot.
A flash kapcsolóját winamp ikonról formáztam, az 'N' meg a jegyzetekbe visz.
-
balewi
aktív tag
válasz
mgaben #11181 üzenetére
Én ezt: WIUI 2.12.27 Ebből is a GB alapú Defy+ -hoz valót, kernelcserével.
Ez alapjában egy MIUI + CM fejlesztésekkel, alap miui launcer-el (legalább is eddig ezt hittem). -
0xmilan
addikt
válasz
mgaben #11142 üzenetére
Üdv!
Engem érdekelnének a részletek, szerintem ide is leírhatnád. Én spec. egy meglévő témában írnám felül az ikonokat és akkor a nevekkel nem kell foglalkozni. A szerkesztést meg PS action vagy layer style másolgatással, ha olyan stílusú az adott cucc, amilyet te csináltál és akkor nem kell egyesével mindet...
Itt vannak az ikonméretek alul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest