- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Pl a névnap nálam is alap...De az akksikijelzésre én is a Team Batteryt használom.Az órát megint csak úgy használom,mint a kistigris...
Ebböl is látszik,nem egyformán használjuk a telefonunkat.Bár a szép az a legtöbb embernek szép,legfeljebb nem az ő stílusa.Pl animoo eddigi munkái nagyon tetszenek,de nem tudnám egy az egyben használni,mert egy 3,5"-os telefont használok,és az Ő női kezeire tervezett ikonjai nekem zsúfoltak,kesztyűben egyszerre 4-et nyomnék meg...
Igy csak a háttereit és az ikonjait lopom el...Már várom az eredményhirdetést,pedig nem is indultam...Kíváncsi vagyok nem vsak az eredményre,hanem a zsűri indoklásaira is.Legalább annyira tanulségos lesz,mint maga a verseny...
-
1tigris
tag
-
-
Oldman2
nagyúr
Egy Media Scanner a megoldás.
-
fo_di
őstag
kicsit későn, de találtam
MyICS v1.1 (Jelly Bean Style) Theme for MIUI V4 -
Frozzy
őstag
hmm köszönöm nektek. de még mindig nem találtam valami jót. esetleg nektek amit most használtok vagy esetleg olyan ami a kedvencetek ?
+1 a gyári miuiandroid.com rendszerben van ilyen, hogy miui időjárás jelzés meg ilyenek. de amikor kirakom a widgetet az időjárás nem működik mert azt írja, hogy a program nincs telepítve.. milyen progit kéne telepítenem, hogy működjön ?
-
errrtu
aktív tag
ez igen
a letöltéseket honnan intézed (gondolom quarx-tól)?
wiui letöltésében tudsz segíteni olyan linkkel ami nem visz mindenféle oldalakra regisztrálni meg egyéb nyalánkságok...
mélyvízben nem reagálnak és utálok 2x kérdezni
gyalulnám a cm7.2-t
lehet megpróbálnám ezt a 10-est is, alapnak mi kell hozzá ha zöld vagyok?átnéztem a mélyvízbe és látom másnak a válaszát úgyhogy elindulok ezen bár wajk xda-s oldaláról a letöltés nekem sosem sikerül a fent említettek miatt....
-
fo_di
őstag
Z0C!: elvileg működnie kéne így is, ha normálisan le van kódolva
ko9:a launcher2.apk layout folderjében nézegesd szerintem meg az xmleket, azokban megtalálod, a méretet kell átszabni meg a paddingokat/margókat és jó lesz szerintem
a gyári lock szerintem mindig is dipben volt, mert azt nem mtz, hanem a framework kódolja le valamelyik xmlben meg a smaliban, így annak dip kell (custom lockon még nem lehet dipet használni) -
Damien124
csendes tag
Igen tudom, hogy rendelhető, de az ára eléggé borsos de nem csodálkozom. Az Meizu M9 gyári témája nem az igazi. Én az MX-nek a gyári témáját keresem. Nekem az mikor először megláttam az MX telefon menüjét, meg a HomeScreent ami készült kép róluk engem tejesen lenyűgözött. Nemcsoda, hogy szeretném megszerezni a témát,
-
Probert75
addikt
Akkor nem nagyon variálok, fő a biztonság!
GO Launchert használok egyébként és az a rolót nem változtatja meg. A tárcsázót szerettem volna a linkelthez hasonlóra igazítani, mert nem akarok csak ezért egy újabb appot telepíteni, azért mert az tetszik.
Köszönöm a gyors választ! -
Probert75
addikt
Ezen leírás alapján sima stock romon is meg lehet változtatni? Pl. Galaxy Ace-en szeretnék valami fekete árnyalatút. Esetleg a tárcsázót is meg lehet változtatni valahogy. Nekem ez a billentyű stílus nagyon bejönne feketében, de nem akarom a gyárit lecserélni, hanem átvariálnám,ha lehet.
-
fo_di
őstag
a hátteret? az systemui/toggle_bar_bg.9.png
de az események háttere más: systemui/notification_item_bg_n.9.png és notification_item_bg_p.9.png
az alsó tab megint más (amire rá van írva, hogy notification és toggles): systemui/tab_notifications_bg_n.9.png, tab_notifications_bg_p.9.png, tab_toggles_bg_n.9.png, tab_toggles_bg_p.9.png -
fo_di
őstag
nem rossz, azt nem értem csak, hogy minek újracsomagolni saját néven a statusbart, mikor külön statusbart is lehet telepíteni akár teljes telefont lefedő témacsomagból is, csak az oké gombot fel kell húzni, és ott lehet választani (vagy theme managerben lehet a status bart külön választani)
-
kymco
veterán
Szerintem ez nem miui téma beállítási probléma. A launcher pro-ra áttérve tökéletesen jön be a tulajdonság menüje...
Ez go-s dolog, csak fogalmam sincs, hol lehet állítani... mert végigböngészve a beállításait, ami a világosszürke háttéren fehér betűkkel nem volt egyszerű, nem találtam megfelelő beállítást... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest