- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Kombat #21608 üzenetére
Heló!
Én is letöltöttem amit a (#21609) batai15 fórumtárs linkelt, de nem az az asszimetrikus, mint ami a képen van. A widget lockerben meg nem lelem hogyan lehetne alakítgatni, hogy olyan elhelyezkedésű legyen, mint a képen. A widget locker nekem is még új. A linkeltet hogyan tudom olyan jobbkezessé tenni mint a képen? -
zho-lee
addikt
válasz
Kombat #13670 üzenetére
Igen, sajnos, azok megvoltak..
Azért kérdeztem, hogy mi hiányozhat még neki..?
Este otthon is próbáltam, több/más beállítást nem láttam.Maradt akkor is unnanmed.. pedig Budapestet minden weather alkalmazás ismer (szinte mind
)
De a hőmérsékletet mutatta, meg az időt is.
Hagyom akkor marad a palmary weather, ha már egyszer megvettem.a választ!
-
-
errrtu
aktív tag
válasz
Kombat #12729 üzenetére
Tök jól összeraktad
és legalább te megemlíted, hogy honnan merítettél ihletet nem úgy mint itt egyesek akik egy az egyben átemelnek témákat, ráadásul elég sután és arra sem veszik a fáradságot, hogy megemlítsék...
szánalmas
azért a MCS és társai nem az internet rejtett, nehezen elérhető bugyraiban tanyázik
-
Mercutio_
félisten
-
5150head
senior tag
Konkrétan azt szeretném, hogy van a Desktop vizualizer, amivel win7es widgeteket lehet csinálni. De mivel ezeknek az ikonoknak változik a felbontása kijelzőként ezért nem tudom pontosan belőni az én telcsim felbontására a képeket amit be szeretnék rakni widgetként. Kilógnak, pixelesek stb. tehát rossz a felbontásuk. Az én telcsimnek 320x480as a felbontása, és az ADW launchert úgy állítottam be, h a taskbar ne látszódjon. Így kavarodik az ikonok felbontása is.
Taskbar-al megvan az ikonok mérete (3x1, 2x1, stb) a 320x480as felbontásra, de Taskbar nélkül nincsenek meg ezek és nem találtam sehol se, így pontosan nem tudom belőni őket, és ezek az adatok kellenének nekem. Érthetőbben nem tudom leírni -
kiskacz
senior tag
Azt szeretném, hogy a képernyő felső része "taskbar-ja" is átlátszó legyen - mint a képen (ne sötét csíkkal ellátott, mint általában.)
A locksrenhez:Szóval pl. abban a témában 5 féle lezáró mód van, az enyémben 1 (android alap) és a téma meghagyása mellett szeretném pl. a félköríves lezárót - de ha külön apk-ként teszem fel, nem 100-as a működése...
-
bunnyhu
senior tag
Hali, igen, azt a lehúzós módszert találtam csak én is. Egyébként épp most akartam beírni amit te is említesz, hogy híváskor nem is a lockscreen jön be basszus, szóval tényleg nem segít. Hát akkor megy minden vissza gyárira. Híváskor melyik alkalmazás indul egyébként és az vajon customizálható, cserélhető???
-
Saccco
nagyúr
1. Csinálsz egy sablont 960x800as méretben, majd ennek a közepére teszed a 480x800as képet.
2. A képet nem forgatja el, hanem a Bladedben van fordítva a kijelző.
Valamelyik screenshot appban amúgy be lehet állítani, hogy fordítsa meg a képet.......de nem emlékszem melyikben.
-
rum-cajsz
őstag
Ezt épp most írták:
"A “lefényképezni” kívánt felületnél a vissza gombot nyomva tartod és közben megnyomod a Kezdőlap gombot… és ennyi, megcsinálja a képet, amit a galériában tudsz megnézni. Nem kell hozzá root, nem kell hozzá gép. Egyszerű és nagyszerű Egyedül 2.2-es rendszeren működik,... "
[link] -
user137
őstag
nekem egy olyan naptár widget tűnik hasznosnak, amelyiken látom, h melyik nap mit kell csinálni, vagy mely napjaim szabadok. Az általad linkelt naptárban nincs információ (vagy direkt üres?
) Azt, h mutat egy naptárat, amin számok vannak, az számomra nulla infó, mert akkor is bele kell kattintani hogy mókolni tudjál.
Ismét: nem kötözködni akarok, csak máshogy vagyunk bedrótozva.
Ez a DVR is nagyon szép cucc a fórumban, csak épp nulla benne a dinamikus content, nem mutatja hány Gmailünk van, volt-e nem fogadott hívásunk, stb... ha már kirakok egy widgetet, legalább csináljon valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest