- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
Köszi.
wallpaper_07 -
Dottore
addikt
Semmi különös nincs ebben.
Mondhatnám azt is, hogy a fiúk állva pisilnek, a lányok ülve és bár lehet ezt fordítva is csinálni, de nem túl praktikus. Szóval a férfiak alapvetően vizuálisak, míg a nők inkább érzelmileg közelítik meg szívük szerelmémnek tárgyát. Nem azért reagálnának a férfiak kérdően ha egy nő úgy fejezné ki a nemiségét mint mi, mert az botrányos, hanem mert az nem feminin.
A nemi szerepelek azok nemi szerepek. Slussz.
-
ko9
addikt
JB-n még plusz funkciókat is kapott, ami csak ott van - mondjuk ehhez kellettek a JB újdonságai.
Nekem ez lett a fő launcherem, egy dolgot hiányolok belőle: nem lehet beállítani az AppDrawerben az ikonok méretét. Ha globálisan felhúzom 150%-ra (kicsik az ikonjaim
), akkor a dokkon lehúzom 80%-ra, úgy jó, de az AppDrawerben a 150%-ot veszi, az meg piszok nagy...
-
KuCu_155
tag
tudom már feldobtam a témát csak éppen egy ember válaszolt és Ő is másra hivatkozott , küldtem a másnak egy PÜ-t csak semmi válasz és a számlámat meg kordába kellene tartani
kicsit sokat beszélgetek a munkából kifolyólag és azért szeretek tisztába lenni vele éppen ,hogy állok
most letöltöttem egy régebbi verziót és azt betudtam lőni azóta ..
-
Frozzy
őstag
-
petipetya
nagyúr
Ezzel én is így vagyok, illetve van még egy fontos dolog: ha csörög és nem tudom felvenni, akkor nem akarok a lock képernyőn húzogatni meg gondolkodni és külön odafigyelni bármire is - egyszerűen csak le akarom némítani egy olyan mozdulattal, melyet odafigyelés nélkül (mert pl. a szemem egy másik emberen vagy monitoron van) is meg tudok tenni.
Másik ilyen az ébresztés, melynél csukott szemmel húzok egyet a képernyőn.
Persze ha van olyan alkalmazás , amely a gyárinál egyszerű bb módon végez el bizonyos dolgokat, akkor inkább azt részesítem előnyben.
-
chab7
addikt
-
dokee78
félisten
-
Mercutio_
félisten
Ez melyik téma, mert ami hasonlóan sok/több dolgot tartalmaz arra nálam a "csak pro verzióban használható" jelenik meg
Akkor így jártam, megy fel a fancy widget azt már ismeremszezso15:
Megyek érdeklődöm blade topicban, mert ez a BDII "nyersen" nem annyira szimpi, mint az SDIII volt annó
-
HollyBoni
veterán
Eddig 15 percnél tartok.A kedvenc icon packom nem tudom használni rajta.
Sőt,itt egyátalán léteznek CSAK icon packok mint launcher pro-ban?Semmi mást nem változtat meg,csak minden ikont.(Főmenüt beleértve)
Túlságosan tetszik,kéne egy kis help.Hogy lehet megváltoztatni az app drawer animációját?Hogy lehet megcsinálni,hogy fekete legyen a háttér app drawerben?Ha felteszek egy témát,akkor mindig átlátszó lesz a háttér.Wallpaper scrolling-ot hogy lehet engedélyezni?Hogy lehet beállítani,hogy csak 3 képernyő legyen?Kicsit sok,bocs..
-
-
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Hardcore café
- További aktív témák...
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest