-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
senior tag
válasz
faber24 #16766 üzenetére
Nem bántani akarlak, de nagyon nem ide való a kérdésed. Ezt a telefonod fórumában kell meg kérdezd, remélhetőleg ott is meg tetted. Itt max. témázhatóság oldaláról közelítve várhatsz választ, ha valakinek van a csapatba S3 telefonja
Csak kíváncsiság, ott a telefonod fórumán, nem tudtak kielégítő válaszokat adni ?
-
beast27
senior tag
válasz
faber24 #16763 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy telefononként más és más, lehet hogy nekem a cm10.1 k*rva jól bánik az akkuval de lehet hogy neked (más telefonon) viszont merül mint a titanic. Akár az is lehet hogy nálad jól bírja az aksi egy cm10.1 + custom kernel combo-val és nekem (ugyan olyan telefonon) merül mint a titanic egy cm10.1 + másik custom kernel-el (a cm10.1-et csak a példa kedvéért hoztam fel), ezek igazak a stabilitásra is
Remélem sikerült érthetően leírni -
lionshamlet
senior tag
-
qamu74
őstag
válasz
faber24 #11661 üzenetére
Az a néha, igen kevés!
Magyar gyerek a GaryArts,tudtad, sőt földim ,Hatvanban lakott és született!
MCS-dumcsiztunk párszor......Nagyon tud a gyerek!PC grafikus vagy micsoda a foglalkozása..
Én most a Next Launcherrel játszadozom,nagyon baro,kár hogy ikonokat nem lehet benne cserélni stb, de vannak hozzá témák -
qamu74
őstag
válasz
faber24 #10712 üzenetére
Battery jelző!
Az általam linkelt(korábban)uccw skin pakkban benne van!
Pumky
Hát nem élte meg,kisérlezgetek a Photoshoppal képbeillesztéssel, mert most ez a divat az xda-n és más ilyen jellegű weböldalokon!LOCK ÉS AZ APP MENÜT BELINKELEM
ert nekem tetszik az Apex téma,illik az általam használt CM10 témához,neve Alluminium.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest