- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
andyTM #19624 üzenetére
Nem fogok meglepődni!
És az enyém mi?
Ő elárasztja a topikot naponta több HS-sel, amik kissé hajaznak egymásra. De nem baj, mert legalább néha felpörög a topik.(Igazából nem is értem, hogy hogyan csinálja néha 2-3-at kitesz.)(#19625) kakukkmarci
Szeretem az egyszerűséget és a funkcionalitást helyezem azért előtérbe.
(#19627) Logeeen Nincs annyira sok teendőm, hogy a naptárba írjam őket. Megjegyzem.
Ezt is elég sokáig állítgattam, nem megy ez még olyan gyorsan.(#19628) 1tigris Örülök neki, ha így van!
-
KonzolKartel
őstag
válasz
andyTM #18691 üzenetére
Nekem az is megfelelő lenne, ha tudnám kivitelezni. XDA-s guide-ot követve sajnos nem sikerült, mert ez a stock based rom sok helyen eltér a leírásban található infóktól, és annyira nem vagyok penge, hogy ilyenkor kitaláljam, hogy akkor mi is van.
Ha valaki lenne olyan kedves, és ha átküldeném a framework-rest, meg a systemui-t, és megcsinálná, na akkor lennék igazán -boldog
.
-
zho-lee
addikt
-
qamu74
őstag
válasz
andyTM #14990 üzenetére
Azt hol találom?
Nem én csináltam:
SlideLine Glass
Black Bear Blanc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest