- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
qamu74 #22403 üzenetére
Egyebkent nem pukkadni kell, termeszetesen azt ir ide mindenki amit akar. Csak elmondtuk, egyseges, dogunalmas az utolso par hetes honapos gyujtemenyed. Kiegtel, vagy eljutottal egy szintre, nincs ezzel sem gond, de ne varj erte elismereseket, ennyi. Felolem napi tizet is tehetsz fel ugyanolyat, masik hatterkeppel, nincs kifogasom ellene.
A nevnapos altalad lenezettek majd hoznak valtozatossagot, igy nem lesz egysiku a topic.
Beke van. -
Probert75
addikt
válasz
qamu74 #22403 üzenetére
Úgy látom a negatív kritikát nem viseled könnyen! Vagyis sehogyan sem, csak megsértődsz. Ha meg az olyanokra nem vagy kíváncsi, akkor nem kell rá reflektálni, oszt annyi. Egy két ember véleményét elfogadod, de nem akarok nevet mondani. A többiekkel szinte nem is foglalkozol, csak ha megszólnak, hogy sablonos.
Én személy szerint minden képnek örülök, mert egy két dolog mindig van, ami tetszik valamelyiken. Vagy az ikonok, vagy a widget vagy éppen a háttérkép. Szóval ne távozz, hanem viseld a negatív kritikát is, mert az épít csak igazán, nem a pozitív. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
qamu74 #22126 üzenetére
Persze, nincs itt vita.
Nem állítottam, hogy jobb, nekem ennyi elég a lock-ra, és így tetszik (bár nem teljesen, de keresem a mégjobbat...).
Azt mondtam, azaz akartammondani illetvekérdezni, hogy miért veszítetted el a régi alkotókészségedet ???
A MIUIUIUIUI akadályoz valamiben ? -
kakukkmarci
senior tag
-
twine
veterán
válasz
qamu74 #22112 üzenetére
Na jó, hogy akkor on is legyek....:
A legmélyebb tiszteletem és 0 munkásságom ellenére, ki "kell" hogy írjam magambólAz utóbbi pár hétben, mióta a "mijáú" témákat linkeled,,,nekem a munkáid "semmit nem adnak"
Olyan semmilyenek....ránézek és egy standard gyári felület jut eszembe róluk...(ami nem baj mert ha visszanézed néha "topicpukkasztásból" én is linkelem a saját felületeimet, amik ugyancsak "gyári" felületekre hajaznak...vagy egyszerűen csak egy darab sz@r)
De tőled mást szoktam meg,,fantáziadús,,komolyan szerkesztett, és összerakott dolgokat...amikben látom a "munkát"..
Az utóbbiakat meg megnyitom, ránézek, és már zárom is be,,nem gyönyörködtet,és nem ragad meg rajta a tekintetem...
Remélem nem sértelek meg ezzel a pár sorral,, nem az volt a cél, és nem is a rosszindulat vezérelt...
egyszerűen csak leírtam a véleményem.... -
Orf3usz
tag
válasz
qamu74 #22008 üzenetére
Ezt az írást hogy csináltad? Hogy a kép legyen az írás mögött? A szürke háttérképből van fölötte egy layer és az írás clear? Egyszerűen nem fér a fejembe
A munka előtti skined eddig a kedvenc MIUI-s
-
tomy86
addikt
-
Frozzy
őstag
válasz
qamu74 #21821 üzenetére
mi a gond a miuival ?
egy jó fejlesztői (offical) miuinak párja nincs.. 1 hét után szépen beáll az akksi kezelés is.. a ram kezelés 2-3 nap alatt beáll.. szinte mindig ilyen 250-320 mega szabad ramom van az 1G-ből.
egyik hátránya, hogy angol az offical miui.. de ez engem nem nagyon érdekel.. péntek délben már jött is az ota 4.4.11
WSM-el MITools-al meg jókat lehet csinálni
sőtt még a MItheme 2.1-is fasza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest