- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
#27813376 #24513 üzenetére
"vagy mint most, lefotóztam készülékkel együtt. Magában nem mutatna annyira. Javaslom mindenkinek ugyanezt, feldobja nagyon a munkákat."
Ez igaz, de csak akkor ha több feltétel egyszerre tud teljesülni.
Egyrészről nem egyszerű lefényképezni egy telefont úgy, hogy a kijelzőn minden éles és tükröződésmentes legyen. Fotós gyakorlat előny, ami nem mindenkinek van.
Másrészről lehet, hogy az összhatás jobb, de csak akkor ha maga a készülék is makulátlan. A telefonom alul megkopott egy kicsit, ezért nem szeretem fényképezni, mert minden fotón látszik.Kép Ha pedig elő kell venni a PS-t akkor egyszerűbb egy képernyőmentést ráilleszteni egy meglévő "alapra".
Egyébként alternatív megoldásként ajánlom (azoknak, akiknek a telefonját támogatja a program) a Screen maker nevű alkalmazást. Saját képernyőképet rá lehet illeszteni kül. effektekkel a telefon alapra.
-
cool13
őstag
válasz
#27813376 #24374 üzenetére
Próbáltad már a K9 mail-t? Nekem ez kezeli a 3 fiókomat. 2 magán 1 céges. Mind átnevezhető, színezhető stb.
Életem első próbálkozása. Köszönöm a segítséget.
Egyenlőre hasonlít a tiédre, de fogalmam sem volt hogy ilyet is lehet csinálni. Tanulási fázis van.
Mondjuk egyenlőre nem tudom hogy lehetne nagyobb távolság az ikonok között. Meg hogy az értesítési sávot hogyan tudnám átlátszóra alakítani. Színezni tudom, meg ikonokat picit variálni. Éppen csak annyit amit a Gravitybox enged. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
#27813376 #24144 üzenetére
A dokk átlátszósága állítható százalékosan, a noti sáv valóban nem átlátszó, csak áttetsző. Külső app a megoldás, gondolom vagy másik ROM... Nekem rejtve van kiterjesztett asztal felett, így eddig fel se tűnt és nem is zavar.
Zeon 24143: szerintem Nova nem tudja, én Gravity box-szal oldottam meg!
Dension , mivel tolod ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest