- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Vica0712 #21985 üzenetére
Köszi !
Sajnos, nem 100-as nekem, meg nyughatatlan is vagyok, így tovább keresgélek...(#21989) Vica0712 : Itt, ha arra gondolsz, hogy a hajra fűzött gyöngyöket stilizálnak az ikonok, akkor valami effekttel tompítani kellene rajtuk, hogy jobban beleolvadjanak a képbe, esetleg kisebbre is venném őket, ha meg nem ez a cél, akkor máshová raknám, nem a hajra...
-
zho-lee
addikt
válasz
Vica0712 #21984 üzenetére
Azért gondoltam a Next-re, mert ott van ilyen szabadság, hogy az ikonokat rács nélkül oda teheted, ahová csak akarod. Na jó, van a TSF-nél is ilyen lehetőség...
Ne félj a zoopertől.
Amikor én kezdtem, akkor annyi segítség volt, hogy csináld, és rájössz úgy is.
De ha mostanában ide írsz, biztosan fog valaki segíteni -ha gondod van.Egy apró, szemtelen kérés... nem zoh-lee
-
zho-lee
addikt
válasz
Vica0712 #21970 üzenetére
Minek widget erre?
Szerintem ez nagyon jó így is.
Áruld el, ss, vagy next launcher?Bátorkodnám a továbbiakban ajánlani a zooper widgetet.
Mind analóg, mind "digital" vonalon elég erős egy jószág.
Nem nehéz viszont betörni.
Ami viszont tilos, ezt a hozzászólást megköszönni, mert egy köszönömmel előnyben vagyokköszi haver, ha nem alszom el, már keresem is.
Szolgálati közlemény: készül hs, csak lassan. De biztosanezt most én is szeretném érteni..
Mivel tudom kicserélni? Vagy s3-on elég a belsőre másolni?ez nem kérdés
-
zho-lee
addikt
válasz
Vica0712 #21931 üzenetére
Ezek a Zolik ilyenek..
Igen, főleg zoopert használok. De előfordul, hogy ráunok, és előszedem a gyáriakat.
Inkább ha lusta vagyok.Ma is pont, amikor fedetlen helyen tartózkodtam, eleredt egy pár csepp eső..
Mondanom sem kell..:([link])
szerk: volt valami xposed modul, force transparent.. vagy trans valami, a végét elfelejtettem..
Az nincs meg? Az átlátszóság miatt kérdem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest