- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #23759 üzenetére
A válasz egyszerűbb mint gondolnád...
Kikapcsolod a Novában az értesítési sávot és Zooperral szerkesztesz térerőkijelzést, akksit, stb. Majd szintén Zooperral odateszel egy téglalapot.... Áttetszőre állítod kedved szerint, vagy a sorrendeket cseréled, hogy a téglalap legyen alul.
Remélem tudtam segíteni
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #23706 üzenetére
Így gondolod? Kellett rá akksi meg térerőkijelzést tennem ha eltűnik a teteje.
-
qamu74
őstag
válasz
jegenye77 #18630 üzenetére
coool
én raknék az értesítési sávhoz egy shadow effektet(uccw)
-
animoo
senior tag
válasz
jegenye77 #15798 üzenetére
Sziasztok! Tegnap fejeztem be ezt
Kiserleti jelleggel hasznaltam popup widgetet a panelek megjelenitesehez. A linken van egy video is arrol, hogy hogY nez ez ki mukodes kozben
Egyebkent ssLaunchert es uccw-t hasznaltam emellett. Minden mas Photoshoppal/Illustratorral szerkesztve
-
andyTM
őstag
válasz
jegenye77 #12954 üzenetére
[PicSpeed HD Wallpapers], vagy számomra most a legjobb [Wallbase HD Wallpapers]
- van saját oldaluk is [wallbase]
-
válasz
jegenye77 #12917 üzenetére
1. Kiteszel egy akkora widgetet amekkorát szeretnél, pl 4x1. Előjön a szerkesztő felület.
2. Háttér megjelenítését kikapcsolod
3. Elrendezés fülre jössz. Kitörlöd a bent lévő szöveges óra elemeit. 3 pötty->delete row
4. Alul a plusz jelre böksz, oldalra lapozol a Misc fülig, kiválaszod a static text-et, majd ok-t nyomsz alul
5. Visszadobott a szerkesztőbe, itt a static text szürke téglalapra böksz, static text-nek beírod hogy Depeche Mode, beállítod pl hogy a szöveg stílusa kiemelt legyen, ok.
6. Oldalra lapozol, szövegstílus fül, a kiemeltre ráböksz, aztán beállítod itt olyanra amilyenre szeretnéd. majd megint ok
7.Meg tudsz adni akármit, hogy érintésre mi történjen, ha akarsz ilyesmit..
8. Legfelül, elmented és kész is. -
törölt tag
válasz
jegenye77 #12882 üzenetére
Kicsit utánanéztem, a Home gomb, és a Power gomb együttes lenyomásával elvileg ez a típus tud csinálni screenshot-ot. A többi ilyen programhoz a Google Play-en root jog kell, esetleg még azt is megpróbálhatod... be lehet állítani egy kis késleltetést a készítéshez, bár szvsz ez már macerás egy nyamvadt screenshot miatt, és gondolom úgy is ismered már ezt a módszert.
Úgy tűnik akkor az én módszerem Xperia-khoz köthető, mert én mindig így készítettem screenshot-ot...
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #12879 üzenetére
Köszi!
Te milyen módszerrel csinálod a képernyőmentést? Nem tudom hogy készülék specifikus-e, vagy mihez köthető, de a hangerő le és a bekapcsológomb együttes lenyomásával csinál képernyőmentést nekem....
(#12880) pepe091 Köszi neked is!
Anno próbáltam szimplán egy Google képkeresőt, hogy feltöltöttem a képet, de olyan érdekes találatok jöttek ki hogy....
De azért utánanézek a kiegészítőnek!
-
pikszel
addikt
válasz
jegenye77 #12736 üzenetére
A Minimalistic Text-tel meg tudod oldani amit csak akarsz.
-
punky10
addikt
válasz
jegenye77 #12652 üzenetére
Nova
Widgetet lehet méretezni(ez már nekem alap, ha valamelyik nem tudja, akkor kuka...) söt lehet egymásra rakni(átfedni) is őket. Az ikonokat lehet szerkezteni, használhatsz Go vagy ADW ikonpackot is, de egyénileg is változtathatsz. Méretezheted is az ikonokat 70%-130%ig.
Állitolag az Apex is tudja ugyanezeket, én a Nova-t használom, ezért csak erről tudok véleményt mondani. -
pikszel
addikt
válasz
jegenye77 #6470 üzenetére
A Minimalistic Text-tel meg tudod oldani amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest