- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #33419 üzenetére
Igazán nincs mit .
Én is már sok Launcherrel dolgoztam mióta droidozok és érdekes módon az istennek nem akartam Nova t , mert a korábbi SS Launchert nagyon szerettem valamikor . Után jött a Smart , majd Total . A Totalt is egészen sokáig használtam és szerettem .
Párhuzamosan most ugyan fent van a Niagara , de mégis a Nova maradt az állandó . Egy évben egyszer mókolok egy HS t és kész .
Va egy kollégánk , aki pedig azt nyojma és szereti nagyon .
Rengeteget kínlódtam a Nova val . Nem állt rá a kezem sehogyan sem . Utána még " kopasz " koromban jött innen egy átfogó segítség és azóta egy fix beállításom van , ami szerintem optimális a KWGT és KLWP hordozására és szerintem jöhetne bármi " jobb " ( kétlem , hogy kiváltaná a Nova t ) , akkor sem állnék át . Mindek ? Amire használom teljesen tökéletes . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #33417 üzenetére
Szia !
Bocsi melóban voltam . . .
Nova van nálam is és időnként nekem is pampog , de már megszoktam .
Szerencsére nagyon ritkán jut eszébe . Az okát én sem tudom , hiszen nálam is az engedéyek ahol kell magadva . Ami verzió nekem van fent már évek óta ezen kívül tökéletesen teszi a dolgát , amire használom .
S23 U és S24 U n ugyan az minden . Méga Kustom cuccok is . Egy az egyben " klónoztam " a a 23 at a 24 re . Azon is már bejelentkezett a kérése . Egy valami még néha szokott , de nem emlékszem melyik app . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #33071 üzenetére
A fantázia neve az . . . Legalábbis ők így nevezik
Igen , a balosat pakoltam fel . Leszedni hogy fogom majd azt nem tudom .Hátlappal együtt .
Nagyon szép feltéve . Imádom .
Van belőle krokodil bőr mintázatú is . .Viszont a Hofi UV ragasztós üveget , ami már megvan két vagy három hónapja senki nem vállalja feltenni . Annak én nem merek neki esni . . Pedig jó lenne , ha már megvettem
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #32467 üzenetére
A regisztrációt azt isikerült megoldani . Egyszer ment is vele , de csak azért mert még az első jelszó beillesztéssel működött .
Majd a legközelebbinél má kérte a jelszavat , de annyia elfuseráltat adtam , hogy jobbnak láttam kártyával fizetni .silve14 Értem . . . . Amúgy ezt a Simplet is a vejem tette fel . Én nem vágom ezeket az úri huncutságokat .
Öreg vagyok má hozzá . A Google Pay osat pedig szintén nem ismerem .
Maadok a zsugánál . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #32464 üzenetére
Ezen ami nekem van , semmi sikítozás nincs .
silce14 Az Én verziómnak semm olyan dolog nincs , ami hátráltatna . Az banki appnál bepötyögöm a PIN kódot . Viszont a múltkoriban feldobtam a Simple Classicot , de az rakoncátlankodik .
Az azét van , mert nincs " véselem " ? Egyszer sem tudtam NFC fizetniMég jó hogy a kártyám a zsebben volt . Beégtem vele . Olyan elbaszott jelszót állítottam , be , hogy azt hirtelen be sem tudnám ütni .
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #32122 üzenetére
Köszönöm szépen !
Lesz ezeknek folytatása , ami már korábban volt is , hogy egy téma más szín . . Készül majd szerintem , de azt KLWP vel .
Az ikonok három kör elemből készülnek ( egymásra pakolva ) eltérő színekkel és a külső FX árnyékolással játszadozva lehet térbeli hatést elérni . Piszok babra munka , mert még nincs fejben a képlet . Lehet fordított térbeli hatást is mókolni . Az pedig olyan , minha süllyesztve lennének az elemek . Jó móka , csak sok idő ( nekem ) és türelem . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #31932 üzenetére
Valóban nem mondtad . Akár lehetne a Tiéd is . De ez mit sem von le a téma szépségéből .
Viszont egyálltalán nem bitorlás , ha más munkáját picit saját ízlés szeint átalakítjuk . Sőt , nagyon is szoktak örülni a szerzők .
Én tudjátok sok eredeti témát lesek el és adott esetben fabrikálom , vagy nulláról az eredetihez nagyon hasonló témát készítek . Minden esetben nagyon tetszik és elismeri a szerző . A fentebb épített témát is nagyra értékelte Mike . Napi kapvlcsolatban vagyok vele és nagyon örül , hogy fabrikálom a műveit . 😊
Amúgy , ha megvolna az eredeti téma háttérképe , szívesen hozzányúlnék .
Valóban kellemes, ízléses . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #31799 üzenetére
Nem saját . . . . Plusz nem is tudok egyenlőre belenyúlni , mert Dark módban változik . Ennek átalakítását még tanulnom kellene .
Ja , de lehet a Nova ikonokat kérdezed ? Az a [Saturate Free Icon Pakk] ..
-
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #31503 üzenetére
Értem . . . . .
Csak azért kérdeztem , mert ugye Én KWGT - segítségével tudok hasonlót ( sőt ) , és sejtettem , hogy Te " csak " Nova - t használsz és abban tudod a simizést .
Amúgy nálam is hasonlóan vannak megoldva a parancsok KWGT - ben .
Órára bökve - ébresztő
Akku kijelzőre - Eszközkarbantartó
Dátumra - Naptár
Időjárás kiírásra - Időjárásradar alkalmazás
Jobboldalon nálam is szintén 2 edge panel ( sűrűn használt app-ek - és sűrűn használt névjegyek ) .
A zárolt képernyőmön pedig ( ezt tudod is ) : Üzenetek - Telefon - Névjegyzék - Galéria - Kamera - és Elemlámpa . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #31500 üzenetére
Szuper !
Az óra az miből van ?( szuper a Template )
Köszönöm ! Nem , nem hiányzik . Az akku állapotát látod , kiíratom , és azt is néha , mennyi idő múlva merül le . Az értesítések pedig a kijelzőn jelennek meg az AoD Notify segítségével. Szövegesen és a kamera körül villogó fényjelzéssel . Az pedig eltérő színekkel , alkalmazástól függően .
-
slice14
veterán
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
Probert75 #31190 üzenetére
Nos, kicsit megnézegettem amiről beszéltünk.
Alapból a verziómban nincs lehetőség a navi. gombok rejtésére. 6.2.14 van az LG-n. Azért nem nagyobb , mert Android7 fut rajta. Gondolom a nagyobb verzió számúnál van lehetőség rá. Bár azt még megtehetném,hogy a 7.0.22 számút felteszem ( ott nem írja , hogy mi a rendszer követelmény ) . Nyilván nem költök cca 2000.- ft - ot egy nem használt telefonra. Az A50 - Note10+ - ra nem szeretném felpakolni egyenlőre.
Szóval marad az APK-s lehetőség.
Visszatérve a 6.2.14-re ...... A Gesztus és egyéb beállítási részeknél ( most lettem rá figyelmes ) [BERA] van írva. Szóval gondolom ez alapból kizárja azt , amit szeretnék.
Amúgy most úgy van beállítva a Nova kezdőképernyő( soha nem használtam és ösztönből csináltam, első Launcher amivel kezdtem az SS volt , majd utána a Total és azzal dolgoztam hosszú évekig ) , amit a fent látható HS -en : Középső gombra jönnek elő az alkalmazások , a két szélső pedig a szokásos.......
Tehát gondolom ez itt az alapvető gond szerintem.
A másik,hogy ugyan próbáljam-e meg esetleg a 7.0.22- es variánst. ( ? )Szerk : 7.0.22 nem telepíthető.
/ " Gond volt a csomag elemzésekor " /
-
-
7Sony7
addikt
válasz
Probert75 #30030 üzenetére
Nem, ez KWGT. Irwin Kurniadi munkája, csak átméreteztem nekem tetszőre.
És elnézést kell kérnem az esetleges megtévesztésért, de közben rájöttem, hogy a bal alsó az nem zooper, hanem minimalistic text
-
gipsztigris
addikt
válasz
Probert75 #27699 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok az Istentiszteletbe de nem tudok elmenni mellette..... :-)
Hogy mást zavar egy "idegen" homescreen betűtípusa vagy bármi egyéb, azzal csak egyetlen dolgot lehet tenni. Tovább kell lapozni a poston!
Nem merném mondani egyetlen HS-re sem, hogy zavaró benne valami, hiszen nem az enyém, nem került pénzbe, és nem én használom. Ha a készítője megtisztel azzal, hogy megmutatja, akkor ha tetszik megdicsérjük, ha nem scroll!.....szerintem. -
Askformore
senior tag
válasz
Probert75 #26934 üzenetére
Kicsit más szemszögből már nem így néz ki
Olyan, mint egy Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest