- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesoh
tag
válasz
punky10 #24316 üzenetére
Először is köszönöm a kritikát.
A lockon még tervben van a változtatás, szeretném kicserélni a hátteret és az órát is. A status bar csak akkor zavar engem ha nincs elrejtve az óra(aki nem tudja elrejteni az órát, mivel rootolást igényel, az rejtse el a bar-t szvsz) és színesek az ikonok.
-
zho-lee
addikt
válasz
punky10 #22388 üzenetére
Huhhh.. nem rövid
Ritch text advanced para méter: $#NDATAON#!=1?[c=#FFFF0000]OFF:[c=#FF00FF00]ON$
Ennyi lenne..
Csak alá tettem egy ürest ikont az ikonpackból ezek alá meg egy kerekített téglalapot, hogy hasonlóság legyen.
Pc-n sokkal gyorsabb bepötyögniHasználd egészséggel
szerk:
nagyon jók
-
törölt tag
válasz
punky10 #22268 üzenetére
Köszi
Igen, elég változatos témákat lehet Windowsphone-ra készíteni, egyik csempeszín szebb mint a másikSzámomra most már főleg megmarad a Nokia butafone-nak,
Nagyon gáz, hogy olyan alap progikért amik androidra triplán ingyenesek, ott 2-3-4 ezer ft-ot elkérnek
A téma ott nem is téma: nincs oszt kalap
Egyedül a minőséget írom alá: hófehér Lumia 800 (svájcból hoztam, ott kaptam a hugitól, magyarba sosem forgalmaztak fehéret), koromfekete képernyővel, ahol a fekete tényleg fekete ClearBlack technology), 180 fokos betekintési szög, legnagyobb napfényben is látszik szépen, ilyen gyönyörű képernyőt még nem láttam, mint a Lumiák ClearBlack-jaAzóta van új fémes téma, majd felrakom a képeket holnap
-
válasz
punky10 #22064 üzenetére
Tényleg tudja root nélkül is, ez most meglepett. Köszi!
Én is megtaláltam egyből a gesztusok között a lehetőséget, be is állítottam a megjelenést/elrejtést, viszont nem a legtökéletesebb, mert csúszódnak a widget-ek is. :/De ez gondolom ilyen, szóval nem érdemes kapcsolgatni. Vagy berendezkedünk statusbar-ral, vagy nélküle és utána nem kapcsolgatjuk.
-
-
zho-lee
addikt
-
válasz
punky10 #21391 üzenetére
Semmivel, egy f*s.
Anno mikor kiadták én is kipróbáltam, de nem jött be. Létre lehet benne hozni több profilt, pl munkahely, otthon, útközben, stb, és amikor ezeket érzékeli valami szerint, pl időpont, vagy helyszín, akkor átváltja a témát, és olyan alkalmazásokat hoz előtérbe, ami ezekhez passzol. Pl utazáskor navigációt, térképet, menetrendet, stb..
Itt egy MA-s cikk róla. -
-
Dottore
addikt
válasz
punky10 #21056 üzenetére
Azt írtad szabályokat ismerni kell, a harmóniát érezni. Nem ennyire bonyolult. A harmónia a szabályok alkalmazásának összessége, vagy még inkább végterméke. Egy leírható, emiatt megtanulható logikus mechanizmus.
Nézzünk egy konkrét példát. Nekem az eredeti szakmám porcelánfestő. Bárkit meg lehetne tanítani erre, mert az egész nem más mint egy motorikus feladatsor. Be kell magolni és gyakorolni. Sokat. Nem kell tehetség hozzá. Mindennek pontosan megvan a maga helye és miértje, a végeredmény pedig egy harmonikus virágcsokor egy fehér vázán. Ez a matematika. Most jön az, hogy nekem nem tetszik a neobarokk giccsparádé. Tehát amit csinálsz az lehet jó, az, hogy nem tetszik valakinek az két különböző dolog. Persze ahogy írtam, optimális esetben megegyezik a kettő, de ez már az ízlés szubjektív mivolta miatt személyes.
Azt hiszem ezt most elég világosan elmagyaráztam, nem kell érezni, érteni is lehet.
-
Dottore
addikt
válasz
punky10 #21051 üzenetére
Nem. A tetszik és a jó nem ugyanaz. Van olyan is persze mikor tetszik és mellette jó. Sőt olyan is van mikor nem jó, de tetszik. Az ízlés az szubjektív, a matematika meg matematika. A kettőt lehet külön kezelni. Meg lehet tanulni és ez azért fontos mert így tudsz objektív maradni.
Ha minden ennyire szubjektív lenne, hogy nekem tetszik, akkor nem lenne értelme semminek. Bekened kutyapiszokkal az arcod és művészet. Mert neked tetszik. Ugye, hogy nem. Még ez a fórum is értelmét vesztené. Szerencsére nem így van, akkor viszont mégis kell valami ki nem mondott egyezményes, legyen akár megfogalmazhatatlan irányvonalnak lenni ami alapján kategorizálunk. Ezt hívják ízlésnek és szabálynak. A szabálynak meg lehet felelni, az ízlés meg szubjektív és körbe is értünk.
-
|AP|
veterán
válasz
punky10 #18379 üzenetére
most nézem, több mint 2 éve készült
Ami kell hozzá: egy kazettát ábrázoló háttérkép, megfelelő méretűre vágva. Akkoriban még minimalistic textet használtam a szövegre és az akksi jelzésre, missed it-et az sms-re/nem fogadott hívásra. Plusz elhelyeztem egy-két láthatatlan ikont.Ma már az egészet zooperrel csinálnám.
-
1tigris
tag
válasz
punky10 #17802 üzenetére
Hát nem is tudom!
Köszi. Pedig csak úgy probálkoztam. Igazán nem találtam 3D dobozt és ez a fogsoros nem olyan lett mint szerettem volna. Még próbálkozok valahogy nem találom az igazit!
Nem variálgattam a HS-t csak mióta az ss Launcher a telón van. No de egyszer csak megállapodok.
-
qamu74
őstag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
punky10 #17619 üzenetére
Talált-süllyedt.Köszönöm a biztatást,végülis az első lapon 4 "rejtett"parancs ikon van,a másodikon 3-om.Tehát ezzel azt szeretném mondani,hogy nem kell térkép az eligazodáshoz.
És még hab a "tortán",hogy a csengőhang is természetesen Ferrai és a zárolt képernyőn is a gyönyörű sárga Ferrari logó figyel
Üdv: Mindenkinek és további szép napot! -
faber24
őstag
válasz
punky10 #17313 üzenetére
Nincs nincs...nem mindenkinek jon be a kepregenyesdi...en sem vagyok kepregeny fetisiszta, csak ez anno annyira megtetszett, hogy meg a tablet vetelekor feltettem, kicsit modositottam, es azota sem volt szivem lecserelni
Akit megis erdekel, ott megtalalja a know-how-t....
-
zho-lee
addikt
válasz
punky10 #17294 üzenetére
Szerintem, hogy minimal, vagy sem, az mindegy.
Arról lenne szó, hogy a "gyári" állapothoz képest (ami főzött romra is igaz, illetve gyáritól eltérő launcherre), mennyire szép, tartalmas, illetve mennyire használható.
Azért a belevau, mert ugye animoo (és a többieké is!!!) skinjei is gyönyörűek, de pl egy sima apex, vagy tsf is tud baromi szép és funkcionális lenni egy kis font/ikon csere után, egy-két widgettel a playról.Mert van, aki ehez, van aki ahhoz ért, és jó lenne mindenkinek esélyt adni.
(én is nyomom a teljes hs-eket, de pl zooperrel nem tudok olyan lejátszót összehozni, mint qamu74 barátom. És ez nem az én hibám, a telefon képtelen a "coverartot" megmutatni.. méd az övét telepítve sem,tehát még a telefonoknak is van határa sajnos)
Ebben a szellemben kéne zsűrizni, és akkor nem esne szét a mezőny.Tisztelettel, nem csipkelődéssel: Zoli
szerk: animoo
azt szeretném kérdezni, hogy amikor egy gyönyörű fekete kutyussal úszol, az a Balatonnál van? (Balatonfűzfő)
Mert akkor ott voltam a családommal.. ()
-
animoo
senior tag
válasz
punky10 #17294 üzenetére
Vannak ilyen fotoim
de azt nem fogom a nagyvilag orrara kotni a playen
aki akar, ugyis megtekint g+-on
De ez amugy nem verseny. Szintiszta biznisz. Es az en skinjeim oncelubbak mint qamue, inkabb a sajat izlesemet szolgaljak, mint a kozet
En se vagyok sokkal jobb fej, mint Dottore, ha velemenyezni kell, ugy vigyazzatok -
zozyk
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
punky10 #16768 üzenetére
Az a négy alul a kockában mappa, nem alkalmazás.
Az akku + 2g/3g kapcsoló power toggles, a dátummal egy vonalban névnapok widget, sikerült (widget átfedés ON) úgy méretezni, hogy egy vonalba essenek.
Igen, a háttéren szereplő téglalap ketté osztja a "gyári" időjárás widgetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest